Dodaj do ulubionych

Zawisza - Sadownik 5:2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:30
BRAWO ZAWISZA!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BRAWO Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:55
      Za rok musi być awans!
      • Gość: piter Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:03
        a z czego sie tu ciszyc? no i gdzie ma byc ten
        awans tego doskonalego wyniku nawet mirek
        wysocki w zblizeniach o 21:45 nie podal
        • Gość: wiesio zasrana zawisza wygral 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:05
          boWysocki podaje
          tylko wazne wiedomosci sportowe
          pozdrowienia dla PITERA
          • Gość: nn A co to za drużyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:10
            Sadownik Waganiec- z czego tu się cieszyć.Z pracownikami sadów to kazdy
            wygra.Oni są dobrzy ale w skakaniu po drzewach.W której to jest lidze?
            • reeeyo Re: A co to za drużyna? 08.06.05, 22:18
              Kiedyś byłem na Zawiszy na meczu I ligi z jakimś tam Górnikiem Zabrze.
              Ale że zapomniałem o bitwie z Sadownikiem!!!
              Oni mają nawet - przystanek kolejowy!
              • Gość: piter Re: A co to za drużyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:27
                • Gość: piter Re: A co to za drużyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:30
                  dobre ha ha
                  przystanek kolejowy czy maja ?
                  musza miec przynajmiej bocznice bo jakos
                  jabluszka trzeba zapakowac do pociagu
                  • yaraz82 Zawisza Rycerze Pomorza i Kujaw 09.06.05, 10:01
                    W przyszłym roku piter będziesz mógł komentować awans Zawiszy do 3 ligi:)
    • Gość: ja Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.06.05, 10:13
      szkoda ze nie moglem byc na meczu ale myslalem ze EUROSPORT pokaze.
      A tu nic. Skandal
    • yaraz82 Re: Zawisza - Sadownik 5:2 09.06.05, 10:14
      No tak widzę ze torunianie przekonują się do Zawiszy Bydgoszcz skoro ich klub
      stracił szanse na awans:)
      • Gość: ja Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.06.05, 11:37
        Leje tak samo na TKP jak i na Zawisze
        • Gość: piter zaorac zawisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:36
          eurosport to mala
          wczoraj ogladalem
          ZBLIZENIA a WYSOCKI nawet slowem nie wspomnial
          o odbytym meczu dzisiaj rano biore do reki
          GAZETE POMORSKA i EXPRES BYDGOSKI tez nic
          chyba wszyscy dziennikaze zapomnieli o tym
          waznym meczu
          • yaraz82 w Wyborczej było,Expressie było,Pomorskiej było 09.06.05, 12:44
            Widać że czytelnictwo nie jest twoją mocną stronę.Więc dla ułatwienia podam ci
            dzisiejsze gazety:
            -Express Bydgoski str.18
            -Gazeta Pomorska str.24
            -bydgoska GW str.11

A jak masz problemy z czytaniem i pisaniem to idz po pomoc do sąsiada.Nie dawno
            było święto sąsiadów więc powiedz że przychodzisz ze spóźnionymi życzeniami:D
            • Gość: piter Re: w Wyborczej było,Expressie było,Pomorskiej by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:51
              ku.. stary jest znalazlem
              dzieki za informacje TYLKO
              DLACZEGO TEGO TESTU O MECZU JEST AZ
              DWIE LINIJKI czyzby sie nic nie dzialo
              ciekawego na meczu?

• Gość: kibic Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:08
      Mam pytanie gdzie ci wielcy kibice Zawiszy, ktorzy tak szczekaja w internecie
      ze sa najlepsi. Wczoraj ponownie bylem na meczu i ponownie gowno bylo, zero
      ludzi. Jestescie slabi poprostu... Jak pilka bedzie na Chemiku to nie bedzie
      zadnej roznicy.
      • Gość: henry Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:22
        Wczoraj Widzew grał z ŁKSEM (zgodą Zawiszy)
        • Gość: kibic Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:47
          a z Palucznka jak grali to gdzie oni byli na grzybach?
          • Gość: ZDZICHO Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:55
            a mozecie mi powiedziec ile
            bylo na tak waznym KIBICOW?
            bo cos nie obilo mi sie o uszy
            zeby ktos podal
            liczbe ogladajacych te
            [W]ypciny
            [K]urewskiej
            [S]uki
            • Gość: mistrzu Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.tvgawex.pl 09.06.05, 15:49
              Ale Ty jesteś debilem piterze, zdzichu i inny bałwanie. Piszesz do siebie gadasz
              ze sobą , to pewnie coś ci dolega. Jestes chory na coś czego nikt nie
              wyleczy.Dlatego nikt już nie odpisuje na twoje posty. Głupków nawet sąd
              uniewinnia.!!!!Jeśli ci to pomaga to walcz ze swoją dolegliwością nadal! Może
              coś ci sie poprawi! Życzę ci tego głąbie!!!!
              • Gość: piter Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:55
                nie mylic mnie z jakims zdzichem
                mimom ze szczam na zawisze tak samo
                jak on
                tylko to nas laczy
                ZAORAC ZAWISZE
                • Gość: jaro Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:53
                  Yaraz przestan dyskutowac z tym pajacem, co stale zmienia nicki. ignoruj go. to
                  najlepsza metoda. niech sobie pisze i wali konika...
                  • Gość: aniusia Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:28
                    te chlopaki z zawiszy sa fajni
                    • Gość: piter [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:32
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka