Gość: BRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:30 BRAWO ZAWISZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BRAWO Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:55 Za rok musi być awans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:03 a z czego sie tu ciszyc? no i gdzie ma byc ten awans tego doskonalego wyniku nawet mirek wysocki w zblizeniach o 21:45 nie podal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio zasrana zawisza wygral 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:05 boWysocki podaje tylko wazne wiedomosci sportowe pozdrowienia dla PITERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn A co to za drużyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:10 Sadownik Waganiec- z czego tu się cieszyć.Z pracownikami sadów to kazdy wygra.Oni są dobrzy ale w skakaniu po drzewach.W której to jest lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: A co to za drużyna? 08.06.05, 22:18 Kiedyś byłem na Zawiszy na meczu I ligi z jakimś tam Górnikiem Zabrze. Ale że zapomniałem o bitwie z Sadownikiem!!! Oni mają nawet - przystanek kolejowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: A co to za drużyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:30 dobre ha ha przystanek kolejowy czy maja ? musza miec przynajmiej bocznice bo jakos jabluszka trzeba zapakowac do pociagu Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Zawisza Rycerze Pomorza i Kujaw 09.06.05, 10:01 W przyszłym roku piter będziesz mógł komentować awans Zawiszy do 3 ligi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.06.05, 10:13 szkoda ze nie moglem byc na meczu ale myslalem ze EUROSPORT pokaze. A tu nic. Skandal Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Zawisza - Sadownik 5:2 09.06.05, 10:14 No tak widzę ze torunianie przekonują się do Zawiszy Bydgoszcz skoro ich klub stracił szanse na awans:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.06.05, 11:37 Leje tak samo na TKP jak i na Zawisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter zaorac zawisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:36 eurosport to mala wczoraj ogladalem ZBLIZENIA a WYSOCKI nawet slowem nie wspomnial o odbytym meczu dzisiaj rano biore do reki GAZETE POMORSKA i EXPRES BYDGOSKI tez nic chyba wszyscy dziennikaze zapomnieli o tym waznym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 w Wyborczej było,Expressie było,Pomorskiej było 09.06.05, 12:44 Widać że czytelnictwo nie jest twoją mocną stronę.Więc dla ułatwienia podam ci dzisiejsze gazety: -Express Bydgoski str.18 -Gazeta Pomorska str.24 -bydgoska GW str.11 A jak masz problemy z czytaniem i pisaniem to idz po pomoc do sąsiada.Nie dawno było święto sąsiadów więc powiedz że przychodzisz ze spóźnionymi życzeniami:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: w Wyborczej było,Expressie było,Pomorskiej by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:51 ku.. stary jest znalazlem dzieki za informacje TYLKO DLACZEGO TEGO TESTU O MECZU JEST AZ DWIE LINIJKI czyzby sie nic nie dzialo ciekawego na meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:08 Mam pytanie gdzie ci wielcy kibice Zawiszy, ktorzy tak szczekaja w internecie ze sa najlepsi. Wczoraj ponownie bylem na meczu i ponownie gowno bylo, zero ludzi. Jestescie slabi poprostu... Jak pilka bedzie na Chemiku to nie bedzie zadnej roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:22 Wczoraj Widzew grał z ŁKSEM (zgodą Zawiszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:47 a z Palucznka jak grali to gdzie oni byli na grzybach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDZICHO Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:55 a mozecie mi powiedziec ile bylo na tak waznym KIBICOW? bo cos nie obilo mi sie o uszy zeby ktos podal liczbe ogladajacych te [W]ypciny [K]urewskiej [S]uki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.tvgawex.pl 09.06.05, 15:49 Ale Ty jesteś debilem piterze, zdzichu i inny bałwanie. Piszesz do siebie gadasz ze sobą , to pewnie coś ci dolega. Jestes chory na coś czego nikt nie wyleczy.Dlatego nikt już nie odpisuje na twoje posty. Głupków nawet sąd uniewinnia.!!!!Jeśli ci to pomaga to walcz ze swoją dolegliwością nadal! Może coś ci sie poprawi! Życzę ci tego głąbie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:55 nie mylic mnie z jakims zdzichem mimom ze szczam na zawisze tak samo jak on tylko to nas laczy ZAORAC ZAWISZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:53 Yaraz przestan dyskutowac z tym pajacem, co stale zmienia nicki. ignoruj go. to najlepsza metoda. niech sobie pisze i wali konika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: Zawisza - Sadownik 5:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:28 te chlopaki z zawiszy sa fajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś