Dodaj do ulubionych

mobbing- prawnika szukam

10.11.11, 12:48
pracownik dużej, nieprywatniej instytucji szuka prawnika, który poprowadziłby sprawę o mobowanie w pracy. Szukam osoby która już wygrała taką sprawę i ma zapał w działaniu. Nie mogę poświęcic na to za duzo pieniędzy, ale mogę pomóc w uzyskaniu odrobinki rozgłosu w prasie. Informacje proszę przesłać na piany@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • elia_kazan Re: mobbing- prawnika szukam 11.11.11, 19:45
      a może ktoś może polecić takiego prawnika?
    • Gość: junak Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.itechgroup.pl 14.11.11, 10:56
      Heja, jestem z Krk, w swoim mieście w problemie który opisujesz korzystałem z dwóch uslug z
      Kancelarii na ul. Wielopole 18b i z usług e-prawnik.pl
      Jeśli nie znasz dobrego adwokata w swoim mieście to wtedy polecam ci w szczególności te druga opcje, bo są profesjonalni i mają fachowe porady. Prosto z mostu napisałem im swoją sytuację i dobę później dostałem wycenę a potem odpowiedź z poradami prawnymi. e-prawnik.pl/zamow-opinie/?utm_source=fora&utm_medium=1&utm_term=kuba&utm_content=fora%2Bi%2Bgrupy&utm_campaign=fora ten link jest do formularza, gdzie opisuje się swój problem.
    • Gość: Jacek Morąg Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.73.176.55.4net.digi.pl 03.12.11, 17:59
      Witam, polecam radcę prawnego prawnikmikolow.pl. Kancelaria z Mikołowa zajmująca się między innymi prawem pracy.
    • Gość: jolka60 Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.play-internet.pl 26.12.14, 17:46
      To prawda spraw o mobing jest coraz więcej, tylko że mało kancelarii się w tym specjalizuję a żeby wygrać taką sprawę trzeba wziąć najlepszych. Grawalex mieli już takich spraw kilka jak się do nich zgłosiłam, moja sprawa jest w toku ale jestem dobrej myśli. Może komuś się przyda 507 514 444
    • Gość: Jerzynka Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.centertel.pl 04.01.15, 01:44
      Moją sprawę w tym temacie złożyłam w kancelarii mecenasa Pomykały. Trafiłam do niego z polecenia i nie żałuję. Słyszałam, że jest dobry i konkretny ale nie myślałam że aż tak. Jak któraś z Was szuka naprawdę godnego reprezentanta to bez wahania go polecam. Nr tel do niego to 608 084 497
    • Gość: ZORIENTOWANA Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.mnc.pl 04.01.15, 20:13
      Polecam Przemysława Bielawskiego. Jego kancelaria miesci się na Wigury pomiędzy Piotrkowską a Sienkiewicza, po prawej stronie- stara kamienica (nr.nie pamiętam ale jest szyld). Specjalizuje się w takich tematach. Mnie bardzo pomógł i nie zdarł skóry.
      • Gość: ZORIENTOWANA Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.mnc.pl 04.01.15, 20:15
        Przepraszam, nie dodałam że to Łódż. Nie wiem więc czy Ci pomogłam. Powodzenia.
    • Gość: kasia Re: mobbing- prawnika szukam IP: *.gdansk.vectranet.pl 23.07.15, 10:00
      www.rzetelnyadwokat.pl

Na każdą kieszeń! Szybko i skutecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka