Dodaj do ulubionych

MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo

25.11.11, 19:52
Sytuacja miała miejsce 25 pażdziernika.Córka jadąc do szkoły linią 57 była kontrolowana przez etatowego kontrolera MPK.Niestety peszek gdyż zostawiła migawkę w domu kupiliśmy jej nowy plecak i nie przełożyła (oczywiście przedłożyłem ją 26 października w siedzibie MPK na Ul.Tramwajowej 6).Podczas kontroli się oczywiście popłakała gdyż nie mogła znaleźć migawki.Wielki Pan kontroler nie uwierzył 9 latce która miała pewnie wypisane na buzi iż kłamie i zaczął spisywać dane.Córka oczywiście podała zgodne z prawdą dane zresztą dzieci w tym wieku jeszcze nie kombinują.Zapłakaną wygonił z autobusu przystanek przed szkołą mimo że dziecko prosiło by wysiedli tam gdzie szkoła !!!.Mimo iż spisał dane i wystawił mandat!!! Córka niestety musiała wysiąść na nieznanym jej przystanku.
Napisałem skargę do MPK po wyjaśnieniu iż migawka jest i była.
MPK odpisało iż nie widzą winy kontrolera........i jest ok.... ludzie szczęka mi opadła.
Teraz to ja urządziłem sobie polowanie na Pana kontrolera i nie skończy się na wywaleniu z autobusu .Natomiast co do MPK Łodź to aż szkoda komentować komuna,komuna i jeszcze raz komuna.
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo IP: *.toya.net.pl 25.11.11, 20:52
      > zresztą dzieci w tym wieku jeszcze nie kombinują.

Gdzie? W Niemczech?

> MPK odpisało iż nie widzą winy kontrolera........

A co, mieli ci skłamać, i napisać, że widzą? Kontroler wykonywał swoją pracę.

> Teraz to ja urządziłem sobie polowanie na Pana kontrolera i nie skończy się na
      > wywaleniu z autobusu

Bardzo dobrze, że tutaj to napisałeś. Jak się teraz temu kontrolerowi coś stanie, to pierwszego podejrzanego będą mieli od razu. Ciekawe, czy znajdą pozostałych, jak myślisz?

> Natomiast co do MPK Łodź to aż szkoda komentować komuna,k omuna i jeszcze raz komuna.

To nie komentuj, jak szkoda.

Teraz pozostaje ci tylko napisać, że zapewne jestem tym kontrolerem, albo pracownikiem MPK, bo przecież to nie do pomyślenia, żeby się z tobą wszyscy nie zgodzili i nie gratulowali wzorowej postawy pt. "zasady zasadami, ale moja rodzina najważniejsza".
      • Gość: ss Re: MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo IP: *.toya.net.pl 25.11.11, 22:54
        widzisz i zachowujesz się jakbyś chciał dostać po ryju.Może chcesz?.
        • Gość: a Re: MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 10:40
          Gość portalu: ss napisał(a):

> widzisz i zachowujesz się jakbyś chciał dostać po ryju.Może chcesz?.

Ty się zachowujesz jakbyś już kilkanaście razy dostał.

• najmita77 Re: MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo 25.11.11, 23:46
        Gość portalu: e napisał(a):

> Gdzie? W Niemczech?

Byłeś chociaż w Niemczech ?

> Bardzo dobrze, że tutaj to napisałeś. Jak się teraz temu kontrolerowi coś stani
        > e, to pierwszego podejrzanego będą mieli od razu. Ciekawe, czy znajdą pozostały
        > ch, jak myślisz?
        Jakich pozostałych ??? I niby po co mi pozostali?.Nie rozśmieszaj mnie chłopczyku.

> Teraz pozostaje ci tylko napisać, że zapewne jestem tym kontrolerem, albo praco
        > wnikiem MPK, bo przecież to nie do pomyślenia, żeby się z tobą wszyscy nie zgod
        > zili i nie gratulowali wzorowej postawy pt. "zasady zasadami, ale moja rodzina
        > najważniejsza".
        Nie nie jesteś pracownikiem MPK pewnie jesteś zwykłym cieciem.Żeby pracować w MPK potrzebny pewnie jest mózg choćby w sensie fizycznym jako organ.
        • Gość: Życzliwy Re: MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.11, 00:36
          > Nie rozśmieszaj mnie chłopczyku. (...)
          > pewnie jesteś zwykłym cieciem.Żeby pracować w MPK potrzebny pewnie jest mózg choćby w sensie fizycznym jako organ.

Cham zawsze pozostanie chamem, choćby się ubrał w purpurę.
        • Gość: a Re: MPK ŁÓDŹ wywalenie 9 latki z autobusu bo IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 10:27
          > Byłeś chociaż w Niemczech ?

A jaki to ma związek z tobą?

> Jakich pozostałych ??? I niby po co mi pozostali?.Nie rozśmieszaj mnie chłop
          > czyku.

Rozśmieszać to ewentualnie ty byś mógł swoją porażającą elokwencją, ale bardziej się ona kwalifikuje już do wzbudzania politowania.

> Nie nie jesteś pracownikiem MPK pewnie jesteś zwykłym cieciem.Żeby pracować
          > w MPK potrzebny pewnie jest mózg choćby w sensie fizycznym jako organ.

Czy twoje dziecko również będzie takim chamem?
    • Gość: magik Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.retsat1.com.pl 25.11.11, 21:49
      No cóż. Zachowanie kontrolera zgodne z przepisami. Pasażer bez biletu wysiada na NAJBLIŻSZYM przystanku.
      Inną kwestią jest podróż dziecka 9-letniego autobusem bez opiekuna.
      "Córka niestety musiała wysiąść na nieznanym jej przystanku". A co by było, gdyby autobus pojechał objazdem w związku z jakimś wypadkiem na mieście. Córka jeździła tym autobusem do skutku po "nieznanym" mieście? W tym przypadku najmita77 nie ma nic sobie do zarzucenia. Szkoda.

Brak odpowiedzialności ze strony rodziców.
      • Gość: do magic Nie bądz śmieszny.Jak miałem 6 lat jeżdziłem do IP: *.toya.net.pl 25.11.11, 22:52
        zerówki autobusem.
        Mamusia nadal Cię łyżeczką karmi ???
        • Gość: magik Re: Nie bądz śmieszny.Jak miałem 6 lat jeżdziłem IP: *.retsat1.com.pl 26.11.11, 00:02
          Tak. Tak. Napisz jeszcze, że do przedszkola dojeżdżasz na drugi koniec miasta, z 2 lub 3 przesiadkami. Topografię miasta miałeś w mały palcu i wszelkie zmiany w organizacji ruchu w komunikacji miejskiej nie sprawiały ci problemów.
          • Gość: AntyPipa Re: Nie bądz śmieszny.Jak miałem 6 lat jeżdziłem IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 09:39
            Człowieku o czym ty mówisz ?.Właśnie tacy jak Ty wprowadzają w Polsce tzw europejską młodzież która jest wszędzie wożona,rozwydrzona i z iloczynem inteligencji.Widać tatuś i mamusia też nie zadbali byś miał kohones skoro tak cię przeraża wizja przejazdu autobusem i porównujesz to z przemieszczaniem się Hummerem po Bagdadzie.
            • Gość: a Re: Nie bądz śmieszny.Jak miałem 6 lat jeżdziłem IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 10:31
              Gość portalu: AntyPipa napisał(a):

> Człowieku o czym ty mówisz ?

Ponieważ twoja umiejętność zrozumienia tego co ci się usiłuje powiedzieć pozostaje, mimo zmieniania nicków na coraz to wymyślniejsze, beznadziejnie kiepska, to proponuję już żebyś przestał się odzywać i zajął się czymś co da ci więcej pożytku (np. uderzanie własną głową w blat biurka)
            • Gość: magik Re: Nie bądz śmieszny.Jak miałem 6 lat jeżdziłem IP: *.retsat1.com.pl 28.11.11, 21:42
              > Człowieku o czym ty mówisz ?

O podróżowaniu nieletnich środkami lokalnego transportu zbiorowego w mieście wojewódzkim zwanym ŁÓDŹ.
              A ty?

> Właśnie tacy jak Ty wprowadzają w Polsce tzw europejską młodzież która jest wszędzie wożona,rozwydrzona i z iloczynem inteligencji.

Dla twojej wiadomości na co dzień korzystam ze środków LTZ i nie jestem zwolennikiem wożenia się samochodem po mieście.
              Co do szkół, wybieram w miarę możliwości, lokalizacje w sąsiedztwie miejsca zamieszkania.

> Widać tatuś i mamusia też nie zadbali byś miał kohones skoro tak cię przeraża wizja przejazdu autobusem i porównujesz to z przemieszczaniem się Hummerem po Bagdadzie.

Wyluzuj troszkę, bo się niepotrzebnie nakręcasz.
              Stać mnie na auto, a mimo wszystko korzystam z komunikacji miejskiej.
              To, że nieletnią córkę wysyłasz autobusem, nie oznacza od razu, że sam się nie wozisz "Hummerem".
          • Gość: niedowiarek Re: Nie bądz śmieszny.Jak miałem 6 lat jeżdziłem IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 23:09
            Szacowny Kolego!
            W wieku 9-ciu lat zwiedzałem Łódź korzystając z MPK (oczywiście kasowałem bilet zkupiony z kieszonkowego).
            Zapewniam Cię, że było to możliwe i bezpieczne (doskonale wiedziałem, gdzie jestem - umiałem już czytać a plan miasta był w domu) a i sieć tramwajowo-autobusowa rozwinięta trochę bardziej była oraz w więcej miejsc dotrzeć pozwalała.
            Rodzice niekoniecznie musieli o tym zwiedzaniu wiedzieć...
            Inna sprawa, że było to w czasach, kiedy taki gó...arz jak ja, pętający się samotnie po mieście po zmroku, powodował natychmiastową reakcję dorosłych.
            Z kategorycznym nakazem powrotu do domu oraz propozycją oddania pod "opiekę" sił porządkowych włącznie...
            Ale to za zgniłej komuny było...
            I, kurde, każdy dorosły czuł się w obowiązku zaopiekować się takim szczylem (z odprowadzeniem na "łono rodziny" włącznie) bez obawy oskarżenia o pedofilię.
            Dziwne czasy....
      • Gość: Życzliwy Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.11, 00:37
        > Pasażer bez biletu wysiada na NAJBLIŻSZYM przystanku.

A w zasadzie gdzie coś takiego jest napisane?
        • Gość: AntyPipa Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 09:41
          Pewnie Magic słyszał to często od kanara i przyjął jako prawo.
          • Gość: a Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 10:32
            Gość portalu: AntyPipa napisał(a):

> Pewnie Magic słyszał to często od kanara i przyjął jako prawo.

A nie bo ty!
          • Gość: Życzliwy Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.11, 22:33
            Po pierwsze: nie Ciebie pytałem.
            Po drugie: jak nie masz nic do powiedzenia, to nie zabieraj głosu.
            • Gość: ejże jak was lubię osobiście, tak nie cierpię chamstwa IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:33
              z jakim dyskutujecie na tym forum choćbyście mieli rację...

a Najmita77 oczywiście racji nie ma
              • Gość: jo a ty co wyrocznia ? IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:41
                Racja pojęcie względne.Jak nie możesz spać pobiegaj.
                • Gość: fan głąba Re: a ty co wyrocznia ? IP: *.toya.net.pl 28.11.11, 01:43
                  Ojejej, myślisz, że jak się nie podpiszesz "najmita77" to nikt nie cię nie rozpozna, ofiaro losu?
                  • najmita77 Re: a ty co wyrocznia ? 02.12.11, 21:35
                    Mówisz o swoim starym ?
                    • pralat_na_wrotkach Re: a ty co wyrocznia ? 02.12.11, 22:20
                      najmita77 napisał:

> Mówisz o swoim starym ?

Zdecydowanie mowa była o tobie. Nawet 9-letnie dziecko by to zrozumiało. Ale możliwości ojca 9-letniego dziecka takie wyzwanie jednakowoż przekroczyło.
      • Gość: a Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.toya.net.pl 26.11.11, 10:41
        > Inną kwestią jest podróż dziecka 9-letniego autobusem bez opiekuna.

Bredzisz. Bardzo dobrze, że dziecko jeździ samo, a nie jest wożone do szkoły samochodem jak życiowy kaleka, jak to teraz jest w modzie.
      • Gość: profes79 Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 23:14
        Chciałbym zobaczyć kiedyś jak kontroler wysadza dresa z piwem na najbliższym przystanku - ale oni do takich nawet nie podchodzą. Za to w stosunku do dzieci czują się odważni.

Objazd to sytuacja losowa i trochę mniej stresująca niż bydlak zastraszający dziecko bo do kogoś równego sobie rozmiarem nie podejdzie.
        • Gość: niedowiarek Re: Brak odpowiedzialności ze strony rodziców IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 23:43
          Kiedyś taki palant pastwił się nad niepełnosprawnym umysłowo - biedny chłopak zagubił się i nie wiedział o co "panu Kontrolerowi" chodzi...
          W końcu inny pasażerowie (już skontrolowani) wkurzyli się i zaczęli bronić chłopaka.
          Zrobiło się dość ostro i chyba u ekipy kontrolującej włączył się "syndrom dresa z pitbulem" i dali chłopakowi spokój...
          I dobrze, bo pozostali pasażerowie pewnie wystawiliby ich z tramwaju a i motorniczy "przez przypadek" otworzyłby drzwi..
          • camelot Bezmyślność kanarów. 27.11.11, 18:10
            W czasach PRL-u kanary wywoziły gapowiczów do krańcówki. Ale te czasy chyba już dawno minęły. Pomijam już fakt odpowiedzialności rodziców za tę 9 latki to uważam, że kanary powinny mieć mózgi a nie ptasie móżdżki. Pastwienie się na dzieckiem czy niepełnosprawnym tylko w imię przepisów to jest zboczenie zawodowe. Właśnie taki kanar nie zależnie czy dziecko ma czy nie ma biletu powinien się szczególnie nim zaopiekować a nie wyrzucać go z autobusu. Tylko bezmyślny pozbawiony serca człowiek tak się zachowuje w stosunku do dziecka czy osoby niepełnosprawnej. Ale zdziczenie społeczeństwa postępuje coraz dalej. Takie zachowania widzimy coraz częściej np. zatrzymanie ruchu na Zachodniej na ponad 20 minut. Kogo w tym MPK zatrudniają?
    • najmita77 Podsumowując Temat 27.11.11, 20:03
      Poczytałem przetrawiłem i jak to widzę.
      Co niektórzy odbiegli od meritum sprawy czym było zastraszenie i wywalenie 9 letniego dziecka przez dorosłego który NIE MIAŁ DO TEGO PODSTAW PRAWNYCH.Nie wspomnę o narażeniu dziecka na stres i niebezpieczeństwo związane z nagłą dyslokacją.Po drugie w wątku chciałem okazać obłudę MPK tuszującego brudy i broniących nieudolnych a wręcz bym powiedział niebezpiecznych pracowników.
      Co otrzymałem od forumowiczów oskarżenie o nieopiekowanie się dzieckiem hmmm.
      W wieku 6 lat uczęszczałem do zerówki która mieściła się na ul Wycieczkowej w Łodzi ja mieszkałem na ul.Pożeczkowej 13 w Zgierzu.Proszę wrzucić na zumi sprawdzić dystans który pokonywałem pieszo najpierw do autobusu na Łagiewnickiej (chyba nr66) a następnie autobusem na wycieczkową.Podkreślam miałem 6lat rodzice pracowali od świtu do nocy.
      Czy teraz jest inaczej ?.
      Ten kto mnie obrzucał brudem nie zna życia albo dopiero w nie wkracza z zasmarkanym nosem.
      Córka dzień w dzień przejeżdża dystans z pod szpitala Kopernika do szk nr 173 na Sienkiewicza.Świetnie sobie radzi najlepszy uczeń w IIIb i wzorowy.Czy jest to bardziej niebezpieczne niż zabawa w parku gdzie może się trafić jakiś zbok ?.Wątpię.
      Reszty bzdur nie będę komentował bo wychodzą one z klawiatury głąbów którym daleko do moralności i wartości rodzinnych.
      Dziękuję za udział w dyskusji.Oczywiście wystosowany zostaje pozew przez zgierską kancelarię.Pozew dotyczy MPK jak i indywidualnie Pana kontrolera.Pozdrawiam.
      • Gość: Życzliwy Re: Podsumowując Temat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.11, 21:20
        > Nie wspomnę o narażeniu dziecka na stres i niebezpieczeństwo związane z nagłą dyslokacją

Mógłbyś się z łaski swojej zdecydować, czy Twoje dziecko jest na tyle samodzielne, że potrafi się samo poruszać po mieście, czy też nie, bo zależnie od tego, co Ci akurat w danej chwili bardziej pasuje to taką sobie wersje przyjmujesz za prawdziwą.

> Reszty bzdur nie będę komentował bo wychodzą one z klawiatury głąbów którym dal
        > eko do moralności

No za to publiczne grożenie pobiciem kontrolerowi to szczyt moralności.
        • Gość: najmita77 Re: Podsumowując Temat IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:35
          ??? Czego nie zrozumiałeś ?.Dziecko porusza się taksówką lub autobusem z punktu A do punktu B nie musi znać lokalizacji przystanków pośrednich.
          Gdzie wyczytałeś że kontroler ma być "pobity"?.Podaj cytat z łaski swojej.
          Zresztą co Tobą kieruje że zasiadasz o 21.30 przed kompem i trolujesz ???
          • Gość: a Re: Podsumowując Temat IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 22:12
            > Zresztą co Tobą kieruje że zasiadasz o 21.30 przed kompem i trolujesz ???

A tobą?
          • pralat_na_wrotkach Re: Podsumowując Temat 27.11.11, 22:14
            > Zresztą co Tobą kieruje że zasiadasz o 21.30 przed kompem i trolujesz ???

A co, 21:30 to jakaś święta godzina? Nie popieprzyło ci się z 21:37?
            • najmita77 Aaaaaaaaa faktycznie 02.12.11, 21:37
              bo o 21.37 to przychodzi twoja stara.
              • pralat_na_wrotkach Re: Aaaaaaaaa faktycznie 02.12.11, 22:18
                najmita77 napisał:

> bo o 21.37 to przychodzi twoja stara.

No słowo daję, jeszcze nikt mi tak nie przygadał. Czy twoje dziecko też będzie takim mistrzem ciętej riposty? Czy dalej będziesz je bił?
      • Gość: fan głąba Re: Podsumowując Temat IP: *.toya.net.pl 28.11.11, 01:39
        > Reszty bzdur nie będę komentował bo wychodzą one z klawiatury głąbów którym dal
        > eko do moralności i wartości rodzinnych.

Mówisz o tych postach pod którymi podpisywałeś się m.in. "AntyPipa", kaleko umysłowy? :)))
        • camelot Kodeks ruchu drogowego 28.11.11, 21:25
          Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że zgodnie z ustawą kodeks ruchu drogowego dziecko poniżej 7 roku życia może się poruszać po ulicach tylko pod opieką dorosłych. I tak np. rodzice którzy posyłają 6-ciolatka samodzielnie do szkoły popełniają przestępstwo. Dodatkowo szkoła nie ma prawa wypuścić 6-ciolatka samodzielnie do domu.
          • Gość: ss Re: Kodeks ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 02.12.11, 21:27
            Tu o 9 latce jest analfabeto.
            • Gość: pan Bozon Re: Kodeks ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 02.12.11, 21:31
              To się z nią umów
              • najmita77 Re: Kodeks ruchu drogowego 02.12.11, 21:43
                Przyku...ć ci ?
                • Gość: pan Bozon Re: Kodeks ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 02.12.11, 22:09
                  najmita77 napisał:

> Przyku...ć ci ?

A co, na dziecku się już nie możesz wyżywać?
                • pralat_na_wrotkach Re: Kodeks ruchu drogowego 02.12.11, 22:21
                  najmita77 napisał:

> Przyku...ć ci ?

No, nareszcie pokazałeś ile masz słomy w butach. Wiadomo było, że jest, tylko nie wiadomo było ile.
              • Gość: najmita77 Włąśnie cię zgłosiłem na policje jako potencjalneg IP: *.toya.net.pl 02.12.11, 22:05
                Właśnie cię zgłosiłem na policję jako potencjalnego pedofila.
                Miłej zabawy.
                • Gość: pan Bozon Re: Włąśnie cię zgłosiłem na policje jako potencj IP: *.toya.net.pl 02.12.11, 22:09
                  Gość portalu: najmita77 napisał(a):

> Właśnie cię zgłosiłem na policję jako potencjalnego pedofila.

I co, głośno się z ciebie śmiali?
                • pralat_na_wrotkach Re: Włąśnie cię zgłosiłem na policje jako potencj 02.12.11, 22:17
                  Gość portalu: najmita77 napisał(a):

> Właśnie cię zgłosiłem na policję jako potencjalnego pedofila.

A zgłosiłeś też siebie jako potencjalnego napastnika? Czy zgłosiłeś na policję swoje groźby pobicia?
        • najmita77 Re: Podsumowując Temat 02.12.11, 21:40
          Może jak taki kozak jesteś to jakaś ustawka cioto malutka ?.Pewnie nawet nie ma w co bić....cóż pipa jesteś kozaczysz na forach tam zabierasz głos a w domu kobieta cię napiernicza.Współczuję pipo....
          • pralat_na_wrotkach Re: Podsumowując Temat 02.12.11, 22:12
            > Może jak taki kozak jesteś to jakaś ustawka cioto malutka ?.Pewnie nawet nie ma
            > w co bić....cóż pipa jesteś kozaczysz na forach tam zabierasz głos a w domu ko
            > bieta cię napiernicza.Współczuję pipo....

A ty co robisz? Proponowanie ustawek i "przyk***c ci" to nie jest kozaczenie po forach, tępaku?
          • Gość: ' Re: Podsumowując Temat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.11, 00:58
            Ale dno.
    • najmita77 Dziś w TVN o wywiezieniu 13 latki na krańcówke w 02.12.11, 21:34
      Warszawie.
      I co na to powiedzą dyżurujące trole ?????.
      Wywieźli dziewczynkę na krańcówkę i zostawili.Znalazła budkę zadzwoniła do mamy a mama ją pokierowała jak ma wrócić.
      Cóż powiem tak ćwokom,trolom i reszcie pederastów na tym temacie "p i e r d o l c i e s i ę"
      a zapomniałem o kanarach -też się pie...ie.
      • pralat_na_wrotkach Re: Dziś w TVN o wywiezieniu 13 latki na krańcówk 02.12.11, 22:15
        > I co na to powiedzą dyżurujące trole ?????.

A co kogo obchodzi co powiesz?

> Cóż powiem tak ćwokom,trolom i reszcie pederastów na tym temacie "p i e r d o l
        > c i e s i ę"

Łohoho, to im powiedziałeś. Teraz to im wszystkim musi być głupio, że im taki mózg tak sprytnie przygadał. Na takie dictum acerbum na pewno nie będą mieli żadnej riposty.

> a zapomniałem o kanarach

Taki błyskotliwy, a zapomniał. No coś nieprawdopodobnego.
      • Gość: magik Re: Dziś w TVN o wywiezieniu 13 latki na krańcówk IP: *.retsat1.com.pl 02.12.11, 22:32
        > Warszawie.

Też to oglądałem. I z tego co pamiętam nie było to w Warszawie lecz w SZCZECINIE.

> I co na to powiedzą dyżurujące trole ?????.

Dyskusję z dnia dzisiejszego uważnie przeczytałem i ręce mi opadły.
        Sądziłem, że ktoś podpisujący się najmita77 to osoba poważna, ale po dzisiejszych wpisach muszę zmienić swoje poglądy o 180 stopni.

> Wywieźli dziewczynkę na krańcówkę i zostawili.Znalazła budkę zadzwoniła do mamy
        > a mama ją pokierowała jak ma wrócić.

A wystarczyło mieć bilet przy sobie.
        To taki problem wsiadając do pojazdu komunikacji miejskiej sprawdzić czy się ma migawkę?

> Cóż powiem tak ćwokom,trolom i reszcie pederastów na tym temacie "p i e r d o l
        > c i e s i ę"
        > a zapomniałem o kanarach -też się pie...ie.

I to wszystko mówi o osobie podpisującej się najmita77. :(
        • pralat_na_wrotkach Re: Dziś w TVN o wywiezieniu 13 latki na krańcówk 02.12.11, 22:41
          > Sądziłem, że ktoś podpisujący się najmita77 to osoba poważna

Tak sądziłeś? Serio? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka