Dodaj do ulubionych

Sukcesy nowego zarządu

IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 18:29
Mija 6 miesięcy od zmiany zarzadu na łódzkim lotnisku. Zachecam do oceny tych 6 miesiecy i wskazania pozytywnych lub negatywnych zmian jakie w tym czasie nastapiły w porcie lotniczym. Idiotyczne, w mojej i nie tylko mojej ocenie, logo portu lotniczego niech będzie poczatkiem tej dyskusji. Koszmarną atmosferę, jaka panuje obecnie wsród pracowników, też trudno zaliczyć do sukcesów, ale może ktoś, z poza zarzadu, potrafi podać jakieś pozytywy. Nowych przewoźników jak nie było widać, tak nie widać. A więc śmiało - porównujcie dokonania zarzadu poprzedniego i obecnego. Panie Prezesie-nie można potepiać w czambuł wszystkiego co było poprzednio i na tej kanwie budować własny sukces. To za mało aby kierować portem lotniczym zdolnym konkurować z innymi portami na rynku lotniczym. Inni pedzą do przodu, a my co?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Sukcesy nowego zarządu IP: *.lodz.mm.pl 01.08.12, 16:40
      Byłam w ubiegłym tygodniu na Lublinku ,gdyż odwoziłam rodzinę na samolot do Hurgady.
      Zachwyciła mnie przemiana na łódzkim lotnisku.3 terminal spory,obsługa przemiła zarówno informacja ,jak i Panie z informacji skończywszy na Paniach sprzątających .
      Czysto schludnie ,toalety wysprzątane i pachnące.Pomyślałam,że teraz bliżej nam do Europy.
      I dziś znowu byłam na tym samym terminalu i po wcześniejszych super wrażeniach to co zastałam budziło we mnie grozę.Toalety w stanie wojny,ręczniki papierowe walają sie po całych toaletach,kosze pełne na moje pytanie skierowane do Pani z obsługi wchodzącej do toalety dowiedziałam się,że od dziś weszła na lotnisko nowa firma sprzątająca,która jeszcze nie przejęła swoich obowiązków.To jakieś nieporozumienie i Pan Prezes pozwala sobie na taki bajzel we własnym gniazdku ?
      Na terminalu znalazłam jakąś knajpkę ukrytą pod schodami szkoda,że nie znalazłam nikogo do obsługi w tej "knajpce".
      Teraz jesteśmy 100 lat za murzynami.I jak to łatwo się pomylić
      • Gość: z Retkini Re: Sukcesy nowego zarządu IP: *.toya.net.pl 01.08.12, 21:30
        W poniedziałek byłam pierwszy raz w nowym terminalu naszego lotniska. Pierwsze negatywne wrażenie? Tak małych liter na tablicach ogłoszeniowych nie widziałam na żadnym innym lotnisku. Wzrok mam dobry, ale żeby przeczytać godzinę odlotu samolotu, musiałam podejść blisko. Wszystkie napisy się zlewają, są mało czytelne. Czy pasażer jest dla tablicy, czy tablica dla pasażera? Kto akceptował projekt tych okropnych tablic? Czy muszą być tak wysoko zawieszone? Okropieństwo. Plastyk projektując się wyżywa, wymyśla jakieś okropieństwa i nie zwraca uwagi na aspekt użytkowy. Tak samo jest na dworcu Centralnym w Warszawie. Tablica duża a napisy jak dla krasnoludków. Czy to jaskrawoniebieskie tło ma robić wrażenie na podróżnych? Czy to jakieś nowe trendy w plastyce? Ludzie! Nie o to chodzi, to ma być przyjazne dla podróżujących! - (dot. dworca)
        Druga sprawa na lotnisku - dojście do górnego tarasu widokowego - pasy z błyszczących, śliskich płytek na podłodze. Niech zarząd ubezpieczy się od OC, bo tylko patrzeć, jak ktoś fiknie tam koziołka, tak jest ślisko. Ale co tam, ma być fikuśnie i nowocześnie, "akcenty" na podłodze nie zaszkodzą.
        Pozdrawiam.
        • Gość: by a co zarząd zrobił w sprawie IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.12, 22:50
          wznowienia połączenia z Gdańskiem?
          • Gość: wkuwiony Re: dortmund kasacja IP: *.pools.arcor-ip.net 08.04.13, 16:37
            loty w okresie letnim zero zero zero fajnie jest
            • Gość: wrr PO zamknięciu MOdlina IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.13, 23:29
              rozwój POłączeń stanął. Zarząd reprezentuje interesy MOdlina? Struzik im płaci?
      • newrambo Re: Sukcesy nowego zarządu 21.01.15, 00:07
        Murzyni są lepsi do nas bo przynajmniej ładniej tańczą i śpiewają
    • Gość: wrr Re: Sukcesy nowego zarządu IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 21:46
      obciąć kasę zarządowi o tyle, o ile spadły przewozy pasażerskie! Mieli by MOtywację, albo POszli do innej, lżejszej roboty, np domarszałkowa lub wojewody
      • Gość: wrr Lotnisko jak IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 20:37
        letnisko! Wyniki będa gorsze jak za Kropy!
        • Gość: TUMULT kolejny miesiąc, kolejny sulces! IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.13, 11:50
          PO prostu nędza! Ale jaki prezydęt takie wyniki! Tylko taniec na rurze liczy się!
          • Gość: by co za debil opPOwiada IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.13, 21:21
            za likwidację POłączeń do Bergamo na sezon zimowy? Żadnego POmyślunku. Wyniki jak POprzednio, czyli do du
            • Gość: kotu Re: co za debil opPOwiada IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.13, 21:18
              Spójrz na prezesa i będziesz wiedział. Przechowalnia pociotków w administracji i zwalnianie starych pracowników to motto prezesa. Tu nigdy nie będzie dobrze. Upadek już wkrótce.
              • Gość: Optymista Re: co za debil opPOwiada IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 18:14
                Ja nie rozumiem takiej powszechnej ostatnio krytyki Mistrza z Sochaczewa. Wiemy dokładnie jakie tam odniósł sukcesy. Dajmy mu jeszcze trochę czasu i będzie pozamiatane. Po co komu lotnisko skąd nie można prawie nigdzie polecieć. Trzeba z tym skończyć, żeby za nasze pieniądze nie nabijali sobie kabzy nieudacznicy i pociotkowe popłuczyny władz miejskich. Mistrzu z koszarowymi manierami i słownictwem - nie poddawaj się. Działaj tak dalej razem ze swoimi Aniołkami Charliego. Sukces pewny.
                • Gość: by Gdańsk- co zrobił zarząd IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 05:45
                  Lublinka, aby wykorzystać możliwość połączenia z Gdańskiem przez eurolot? Lublin mógł!
                  www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?dzien=2013-09-09&org=eurolot
                  • Gość: by i znów spadek na POziomie POparcia dla IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.13, 14:33
                    jedynie POprawnej POlitycznie Płatformy! Ską takich ćwoków wytrzasnęła i POzatrudniali Hanka z łysym
                    • Gość: Wicek Wysoka jakość negocjacji IP: *.toya.net.pl 21.10.13, 18:24
                      finanse.wp.pl/kat,1033795,title,Niemcy-na-polskim-niebie,wid,16090198,wiadomosc.html
                      Brawo panowie, negocjujecie tyle lat jako kolejne darmozjady wysysający pieniądze z kasy miasta, a tu nawet nie jesteście jako lotnisko brani pod uwagę.
                      Należało by dać wam medal za nieudolność.
                      • Gość: akj 5 kierunków IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.13, 20:07
                        PO prostu ŻENADA!
                        • Gość: akj Re: 5 kierunków IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 21:23
                          i mniej czarterów?
                          www.pasazer.com/in-15070-7,kierunkow,czarterowych,z,lublina.php
                          • Gość: Obserwator Re: 5 kierunków IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 11:03
                            No i właśnie. Wymieniony w artykule p. Ireneusz Dylczyk pracował w naszym PL i doskonale sobie radził. Teraz właśnie wygasają połączenia i czartery które wraz z poprzednim zarządem organizował. Niestety dla obecnie panujących nieudaczników był złym pracownikiem i musiał odejść. Ku zadowoleniu Lublina zresztą. Porównajcie siatkę połączeń Lublina i Łodzi, a jeszcze jak porównamy ilości pracowników obu lotnisk, zwłaszcza w administracji, to wyłania się czarny obraz zdolności menadżerskich obecnego zarządu i jego kliki.
                            • Gość: Wicek 5 kierunków IP: *.toya.net.pl 14.11.13, 21:13
                              finanse.wp.pl/kat,1034079,title,Lufthansa-zwieksza-liczbe-polaczen-na-trasach-miedzy-Polska-a-Niemcami,wid,16166125,wiadomosc.html
                              Brawo, macie kolejny sukces jako zarząd. Zostały uruchomione kolejne połączenia lotnicze. Nawet Rzeszów wielokrotnie mniejszy od Łodzi się szybko rozwija.
                              Jesteście tylko przechowalnią nieudaczników z wysokim wynagrodzeniem.
                              Powinniście ponosić konsekwencje finansowe swoich nieudolnych decyzji, a raczej brak jakich kolwiek działań.
                              • Gość: by i znów PObity kolejny rekord IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.13, 22:53
                                tym razem zanotowano POważny wzrost, ale spadku, obsłużonych przez Lublinek pasażerów! Ciekawe ile ma prezes w łapę od MOdlina, co by pilnował degradacji LCJ
                              • Gość: by cóś SASA NIE widać IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.13, 23:58
                                na rozkładzie lotów od przyszłego roku? Czyżby kolejne szczytowe osiągnięcie prezasów i waaadz miasta z Hanką włacznie!
                                • Gość: by kolejne wielkie osiągnięcie IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.14, 21:32
                                  NIErobów z Lublinka! Największy, ale spadek pasażerów! I takich darMOzjadów Hanka utrzymuje za wielką kasę! Ale jaki prezydent, taky zarząd!A normalnych pracowników chce PO prostu zaorać stosując wobec nich elementy mobbingU!
                                • Gość: Obserwator Re: cóś SASA NIE widać IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 11:06
                                  No i właśnie, od lutego żegnamy się z SAS-em. Wokół lotniska będzie można śmiało utworzyć strefę ciszy. Brawo kolejny sukces Zarządu. Ale dla kliki zarządu i marketingu najważniejsze są inne sprawy-nocne wyścigi na rolkach, rajdy samochodów na płytach i biegi po pasie startowym. Podobno ma być także wkrótce lodowisko dla mieszkańców Retkini. Takie są osiagnięcia i plany zarządu. Za 22 tysia miesięcznie. No i oczywiście największy sukces- miliony gram odprawionego cargo. Tym się lotnisko chwali w mediach stając się pośmiewiskiem w branży. Żenada. Jak długo władze miasta będą to tolerować?
                                  • Gość: by i PO TEN-T! IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 21:18
                                    takie są żondy WSIowych platformersów z miasta, województwa i marszałkowa!
                                    www.rynekinfrastruktury.pl/artykul/55/1/port-lotniczy-bydgoszcz-w-sieci-ten-t.html
                                    • Gość: Ja Re: i PO TEN-T! IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 15:14
                                      Po co w Łodzi jakiś europejski TEN-T. Mamy swój. Przecież na lotnisku już rządzi decyzyjny impoTEN-T. Najważniejsze są rolki, biegi i wyścigi. Brawo, kolejny sukces zarządu.
                                      • Gość: akn POwrót IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.14, 12:03
                                        Marca w marcu?
                                        warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,15420221,Dyrektor_Lotniska_Chopina_na_wylocie__Jest_nowy_szef.html#TRrelSST
                                        • Gość: by Rekord IP: *.devs.futuro.pl 19.03.14, 23:17

za rekordem!
                                          • Gość: vincent Lotnisko jak letnisko! IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.14, 21:41

Alecóż zrobić, najgorsze waaadze Łodzi, więc i wyniki są o take!
                                            • Gość: vincent czy to już wszysktkie MOżliwości IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.14, 10:02
                                              • Gość: vincent czas na zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.14, 23:10
                                                bo NIE są w stanie już więcej niczego osiągąć
                                                www.pasazer.com/in-16405-ryanair,ponownie,bydgoszczglasgow.php
                                                • Gość: akn dzięki nowemu zarządowi IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.14, 19:44
                                                  POd przeMOżnym wpływem Hanki Z. zanosi się na POważny wzrost ruchu pasażerskiego w stosunku do roku........... w któym rozPOczęł działanie Lotnisko Lublinek! Gratulujemy sukcesu, króry osiągnięty został PO wyrzuceniu dentysty, na którym to psy wieszano! Do księgi Guinessa trza to wydarzenie wpisać!
                                                  • Gość: vincent dzięki nowemu zarządowi osiągnięto wynik IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.14, 23:30
                                                    niewiele lepszy od wyniku osiągnietego w roku otwarcia Lublinka! Kropa wróć!
                                                  • jkal Re: dzięki nowemu zarządowi osiągnięto wynik 18.08.14, 21:59
                                                    kolejne osiągnięcie zarządu, waaadz miasta i marszałkowa- wynik najgorcszy od wyniku z I roku działalności lotniska! Na jakieś POmniejsze głuPOty to kasa się znajduje! Materiały promocyje miasta i województwa na mniej niż dziadowskim POziomie!
                                                  • Gość: akn jak tam 4 You? IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.14, 09:05
                                                    a na zimę jakiś czarter się szykuje?
                                                  • jkal Re: jak tam 4 You? 13.01.15, 21:02
                                                    kolejny sukces! Bydgoszcz nas wyprzedziła, a wyniki gorsze niż za Kropy!
                                                  • jkal Re: jak tam 4 You? 19.02.15, 20:32
                                                    znów wynik rekordowy Hanki, bowiem dłuuugo POdliczają
                                                  • jkal Re: jak tam 4 You? 29.05.15, 20:33
                                                    zarząd POszedł spać PO trudnym znoju?
    • jkal Re: Sukcesy nowego zarządu 24.09.15, 23:13
      czy to już wszystkie osiągnięcia zarządu? Jak tam się mają wyniki do czasów zarządu z czasów Kropy?
    • saczek1 Re: Sukcesy nowego zarządu 26.09.15, 21:50
      A ja słyszałem że jest potworny bałagan na lotnisku. Chodzi o obsługęi zaplecze którego nie widać. Ale looz, w większości duzych organizacji tak jest :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka