Dodaj do ulubionych

WYBACZCIE HUBAROWI...

10.03.02, 10:10
Wszystkich, ktorzy niecierpliwie oczekuja ma kochanego Prezesa prosze o
wyrozumialosc. Jakby to powiedziec, hm...Wczoraj byla imprezka urodzinowa uroczej pani
K. Zabawa byla rewelacyjna (ach te dekolty pieknych lodzianek...). Z racji tego, ze wlasnie
jestem w pracy, urwalem sie kolo 1. Glowa lekko boli, ale czuje sie swietnie. Woda
ognista byla wyjatkowo smaczna. HUBAR i Bartolomeo zostali i...Reszta jest
milczeniem...Ciekawe, o czym Prezes teraz sni...Bede dzwonil po poludniu, wiec
poinformuje wszystkie kafelki. Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • gabi1 Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 12:26
      Myślę, ze śni o szklance jakiegoś zimnego płynu.
      • geograf Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 12:32
        albo o tym co było PRZED....
        • Gość: kasiaprim Re: WYBACZCIE HUBAROWI... IP: *.pai.net.pl 10.03.02, 12:43
          Ale z Was plotuchy!!!
          Poczekajcie tylko, az sie Prezes zbudzi.
          Zrobi z Wami straszny REZULTAT!!!
          Pióra i futra polecą, oj dana!!!
          • geograf Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 12:48
            kap, kap, kap...coś tu cieknie/leje się..... :)))
            • Gość: kasiaprim _____________________Tożto krew, o dlaboga!!! IP: *.pai.net.pl 10.03.02, 12:54
              Tożto krew, o dlaboga!
              Ktos ubit zostal skrycie!
              Czyzby Prezes z ramion Morfeusza(-szki) sie z tzw. nienacka wyrwał??!
              • geograf Re: _____________________Tożto krew, o dlaboga!!! 10.03.02, 12:58
                ja miałem na mysli waze....linę ...ale jeżeli Kasiu uważasz, że to krew....:)
                • Gość: kasiaprim Re: _____________________Tożto krew, o dlaboga!!! IP: *.pai.net.pl 10.03.02, 13:04
                  ...pudło...
                  Organoleptycznie stwierdzam-krew!
                  -Kasia Hematolożka
    • bartuch Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 12:54
      Chyba nie bedzie tak zle. Hubar zapewne bedzie dzisiaj w dobrym humorze. No, moze lekko
      zachrypniety glos. Na, ale w koncu to on byl glownym glosem w trio, spiewajacym
      Afromena w pewnym aucie. Ja bylem zaledwie jego ogniwem...
      • Gość: kasiaprim Re: WYBACZCIE HUBAROWI... IP: *.pai.net.pl 10.03.02, 12:56
        bartuch napisał(a): >Ja bylem zaledwie jego ogniwem...<

A tak kankrietno- to co masz na mysli?
        Tylko bez świnstw!!! Tu jest młodzież!!! Wyłacznie!!!

• bartuch Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 13:05
      Trio muzyczne, zeby bylo jasne. Wazelina?Oj, geograf, geograf. Zapewniam Cie, ze nie
      naleze do tego typu ludzi. Ten watek nie ma nic wspolnego z podlizywaniem sie, chlopcze.
      Byc moze jestes jeszcze za mlody, zeby to zrozumiec. Mimo wszystko pozdrawiam i zycze
      zdanych egzaminow. O ile wiem, wkrotce cie czekaja.
      • geograf Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 13:09
        o wazelinie było do Kasi.... a poza tym to żadnych egzaminów w najbliższym czasie nie mam! (i skad te domysły??!!!) i mam nadzieję, że jakichkolwiek nie będę miał- ani życiowych ani gdzie indziej...
        • bartuch Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 13:24
          geograf napisa?(a):

> o wazelinie by?o do Kasi.... a poza tym to z˙adnych egzaminów w najbliz˙szym czas
          > ie nie mam! (i skad te domys?y??!!!) i mam nadzieje˛, z˙e jakichkolwiek nie be˛de˛
          > mia?- ani z˙yciowych ani gdzie indziej...
          Sporo Cie ich w zyciu czeka, nie tylko zwiazanych z nauka. Zycze trafnych wyborow,
          wszelakiego rodzaju.
          • geograf Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 13:27
            czy za to można dziekowac? na wszelki wypadek nieDZIĘKUJĘ, bo to może pecha przynieśc;))
    • willybob Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 15:12
      miałem tam być a wyszło tak że muszę czytać o tym na forum.czy Pendek
      (bartolomeo)zrobił to co robi na każdej imprezie???
      pozdr.
      • bartuch Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 15:14
        Hm, jak pisalem wyszedlem kolo 1, wiec nie wiem. Poinformuje Cie
        • bartuch Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 15:43
          Rozmawialem z Hubarem.Wlasnie wstal, zabawa trwala do 6 rano...Willy, Bartolomeo tyma
          rzem nie...
          • gabi1 Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 16:05
            bartuch napisał(a):

> Rozmawialem z Hubarem.Wlasnie wstal, zabawa trwala do 6 rano...Willy, Bartolome
            > o tyma
            > rzem nie...

I jak się Hubar czuje?
            głowa go nie boli?
            gardło go nie boli?

I co zwykle robi bartolomeo? No chłopaki nie bądzcie tacy tajemniczy!!
            • kropka. Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 16:38
              Nie wiem, jak się czuje dziś HuBar, ale wiem, jak wygląda Sun. Mizernie bardzo.
              Kapuśniaczek bez gęstego, jakieś soczki, aby kwaśne...Kiepściutko...
              I sądząc po głosie... kto był trzeci w tym trio?
              pozdrawiam
              • bartuch Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 20:17
                kropka. napisa?(a):

> Nie wiem, jak sie˛ czuje dzis´ HuBar, ale wiem, jak wygla˛da Sun. Mizernie bardzo.
                > Kapus´niaczek bez ge˛stego, jakies´ soczki, aby kwas´ne...Kieps´ciutko...
                > I sa˛dza˛c po g?osie... kto by? trzeci w tym trio?
                > pozdrawiam
                Ciekawe...Kapusniaczek i soczki, hm...Reasumujac, w aucie znajdowali sie: ja (spiewajacy)
                lodzka gwiazda ,,Dwoch swiatow" (spiewajaca), Hubar (spiewajacy), Bartolomeo (przylaczal
                sie w refrenach). No i pewna piekna, mloda kobiea z kuszaco odslonietymi opalonymi
                ramionkami i burza ciemnych wlosow...Ciekawe, po kim ma tak ujmujacy
                usmiech:)))))))))))Pozdrawiam slynna Kropke
                PS: Jak wiec widac, nie bylo to do konca trio.
                • kropka. Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 20:47
                  Oj, dzisiaj uśmiech Słoneczka nie jest ujmujący. W ogóle go nie ma.
                  A samo Słoneczko bardziej przypomina Smugę Cienia :(
                  Oby do jutra. Może będzie lepiej :))
                  pozdrawiam
    • hubar Re: WYBACZCIE HUBAROWI... 10.03.02, 21:24
      No to się doczłapełem do kompa w cafe! Już na wejściu Saper: ale cię
      obpsmarowali!
      Wchodzę na Forum i czytam... Bartuch Ty...!!! Dupek zmył się o pierwszej a
      pisze jakby był tam cały wieczór. Uciekł w momencie kiedy załapywałem per
      zarysowań twarzy i rąk! Ciekawe i miłe jest śpiewanie o 6 30 na ulicach naszego
      miasta.
      Jeśłi chodzi o trio w aucie to fakt, wyszło fajnie- Łuszczyk, Bartuch i ja, Sun
      i Bartolomeo patrzyli w uśmiechali się bez wudocznego zrozumienia!

pozdrowy
    • ixtlilto do HuBara 10.03.02, 21:25
      Ja tylko chciałabym zwrócić uwagę "kochanego Prezesa", że ani razu nie
      napisałam nic złośliwego pod jego adresem :)

pozdroofka, Ixtlilto
      • kropka. Re: do HuBara 10.03.02, 21:28
        lizuska :P
        • ixtlilto do Kropki. 10.03.02, 21:30
          ciiii...
          muszę jakoś nadrabiać te wszystkie uszczypliwości których się dopuściłam :)
          • Gość: geograf Re: do Kropki. IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 10.03.02, 21:38
            kap...kap...

:))
      • kasiaprim Re: do HuBara 10.03.02, 21:31
        ixtlilto napisał(a): > Ja tylko chciałabym zwrócić uwagę "kochanego Prezesa", że
        ani razu nie napisałam nic złośliwego pod jego adresem :) <

...a mnie to nawet posądzili, ze sie Prezesowi "wazelinuje"...
        A przeciez sie nie wazelinuje , bo i po co? Uklony do pas(i)a-Kasia

PS
        Czy mogłby mnie Prezes z lekka awansowac? Na cokolwiek, bo ja tam wymagajaca nie
        jestem. I przydalaby sie nieduza premia i ryczalt na riksze...I taki sam dla
        Ixtilki, tylko na wrotki , bo w rikszy -to sie Jej blond-futro w szprychy
        wkręca...
        • ixtlilto do Kasiprim 10.03.02, 21:35
          Nie śmiałabym prosić o coś Wielkiego Skaco... tfu :)P Forumowego Prezesa, poza
          tym mam swoją miotłę :)
          • hubar Re: do Kasiprim 10.03.02, 21:39
            A o której startujesz? Niedługo Sabat?

pozdrowy
            • kasiaprim Re: do Kasiprim 10.03.02, 21:43
              hubar napisał(a): > A o której startujesz? Niedługo Sabat? pozdrowy<

PREZES NIE ZNA REGULAMINU???!!!
              KROPKAAAAAAAAAAA! Oświeć Prezesa, bo albo Go nam podmienili na Gorszy Egzemplarz,
              albo sie całkowicie zepsuł!!! I w dodatku jest po gwarancji, TurDeFrans!

• ixtlilto Re: do Kasiprim 10.03.02, 21:47
              już się mnie chcesz pozbyć?
              OKI! papa-> chciałam być miła ;)
              • kasiaprim Re: do Kasiprim 10.03.02, 21:53
                ixtlilto napisał(a):>już się mnie chcesz pozbyć? OKI! papa-> chciałam być miła ;)
                <

Teraz daje Wam wolne- jutro zbiorka z miotłami o 6.30. Zlot obowiazkowy-apel
                poniedziałkowy.
                Usprawiedliwienia - niedopuszczalne.
                Miotły - świezo naoliwione
                I nie bedzie "zmiłuj".
                W dwuszereeeeegu- ooodlooot!

• kasiaprim Re: do Kasiprim 10.03.02, 21:39
            Jak bedzie dawał- to bierz. Miotła czasem upija- wrotki Ci dobrze zrobią...
            • kropka. Re: do Kasiprim 10.03.02, 21:54
              Prezes dziś nieswój nieco, wybaczmy mu :))
              • kasiaprim Re: do Kasiprim 10.03.02, 22:05
                kropka. napisał(a): > Prezes dziś nieswój nieco, wybaczmy mu :))<

Co znaczy NIESWÓJ???! On jest całkiem CUDZY!!!

• saper_ Re: do Kasiprim 10.03.02, 22:12
                  Ale CZYJ on jest? Przecież, jako Prezes, powinien być NASZ - li i jedynie!
                  Por. Borewicz powinien natychmiast rozpocząć śledztwo w celu ustalenia CZYJ
                  jest Prezes.
                  • bartuch Re: do Kasiprim 10.03.02, 22:40
                    Prezes jest po prostu zmeczony. Wczoraj pracowal nad poszerzaniem Swoich horyzontow
                    myslowych. strun glosowych itp...Czy zdajecie sobie sprawe, jak ciezko przezyc tak
                    pracowita nocke:)))))))))))))))))?????????
                    • kropka. Re: Biedny Prezes :( 10.03.02, 22:53
                      Nie zdajemy sobie sprawy oczywiście, ale widzimy rezultaty. Fatalne!
                      • saper_ Re: Biedny Prezes :( 10.03.02, 22:59
                        kropka. napisał(a):

> Nie zdajemy sobie sprawy oczywiście, ale widzimy rezultaty. Fatalne!
                        Co mogę potwierdzić, gdyż miałem sposobność naocznie ocenić stan Prezesa.
                        Rzeczywiście, rezultaty są fatalne.

• kasiaprim ________________________Podanie do Prezesa 10.03.02, 22:59
                      Jeśli o mnie idzie - to natępnym razem prosze, by Prezes sie poswiecał w
                      towarzystwie kogos odpowiedzialnego- np. Samej Pani Prezes Kropki, a nie Jej
                      Słonecznego Substytutu!!!
                      • bartuch Re: ________________________Podanie do Prezesa 11.03.02, 10:19
                        kasiaprim napisał(a):

> Jeśli o mnie idzie - to natępnym razem prosze, by Prezes sie poswiecał w
                        > towarzystwie kogos odpowiedzialnego- np. Samej Pani Prezes Kropki, a nie Jej
                        > Słonecznego Substytutu!!!

Zapewniam, że Prezes nie poświęcał sowjego cennego czasu jedynie Słoneczku, Tyle
                        osób do obejści, z każdym trzeba wypic bim...Przepraszam, oczywiście chodzi o
                        herbatę...
                      • bartuch Re: ________________________Podanie do Prezesa 11.03.02, 10:45
                        kasiaprim napisał(a):

> Jeśli o mnie idzie - to natępnym razem prosze, by Prezes sie poswiecał w
                        > towarzystwie kogos odpowiedzialnego- np. Samej Pani Prezes Kropki, a nie Jej
                        > Słonecznego Substytutu!!!

Zapewniam, że Prezes nie poświęcał czasu jedynie Słoneczku. On naprawdę ciężko
                        pracował!!!Tyle osób do przywitania, z każdym trzeba wypić łyk bi...Przepraszam,
                        oczywiście chodzi o herbatę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka