Dodaj do ulubionych

Fabryka Smaku

15.02.12, 10:30
Zdecydowanie polecam tę restaurację. Wystrój może nie powala, ale jedzenie jest wyśmienite.
Obserwuj wątek
    • agat-a81 Re: Fabryka Smaku 21.08.12, 20:38
      hej,czy miałaś wesele w fabryce smaku w Łodzi?bo szukam osób,które mogą mi coś napisać na ten temat.
    • Gość: Małgorzata Fabryka Smaku- nieporozumienie IP: *.galatea.pl 05.03.14, 11:32
      Miałam styczność z restauracją na imprezie okolicznościowej. Jedzenie pyszne. Dlatego poszłam tam na obiad którejś niedzieli....jakie rozczarowanie. Czegos bardziej paskudnego nie jadłam dawno. Zupa krem z brokułów tak strasznie słona. Zjadłam, bo przyszłam bardzo głodna. Pomyślałam drugie danie bedzie lepsze....nic bardziej mylnego. Karczek do zjedzenia, ale słony i suchy. Ziemniaki ze śmietaną doprawione taką ilością czosnku, że nie do zjedzenia wcale, kapusta zasmażana to jedna wielka sól. Jedzenie bardzo niedobre. Ale to nic...czy ktoś kiedyś wymiotował po pobycie w restauracji???? Nie? Bo ja własnie po pobycie w Fabryce Smaku. Ledwo dojechałam do domu i dobiegłam do wc. Nie dość, że paskudne to trują ludzi...Nie polecam i nigdy więcej moja noga tam nie postanie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka