Gość: MarcinK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:15 Witam Myślę, że nie będziemy tu tolerować takiego dresiarskiego języka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=13298822&a=13339871 MK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makur Re: Do Redakcji 10.06.04, 22:52 Gość portalu: MarcinK napisał(a): > Witam > > Myślę, że nie będziemy tu tolerować takiego dresiarskiego języka: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=13298822&a=13339871 > MK Zgłoś to na forum.abuse@gazeta.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_canada Re: Do Redakcji IP: *.lodz.mm.pl 10.06.04, 23:09 A ja przy okazji chcialem zwrocic uwage szanownej redakcji, ze dwoch uzytkownikow tego forum: "gray" i "zamek" od dluzszego czasu identyfikuja mnie z imienia i nazwiska (nie wazne czy prawdziwie, czy nie), mimo tego, ze wyraznie napisalem, ze sobie tego nie zycze. Przy okazji stosuja argumenty ad personam. Z tego co zdazylem zauwazyc i co zostalo potwierdzone odeslaniem mojego watku "do graya" na osla lawke, na forum obowiazuje zasada anonimowosci. Prosze w zwiazku z tym szanowna redakcje o pilnowanie, zeby zasada ta byla przestrzegana, rowniez przez wyzej wymienionych uzytkownikow forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Do Redakcji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 01:19 To prawda. Nie raz byłem świadkem wybiórczego traktowania wątków przez Redakcję. Raz spotkałem się nawet z przeniesieniem wątku na oślą ławkę za to że śmiałem polemizować z Redakcją przytaczając Regulamin Forum GW. Coraz bardziej mi sie to nie podoba. Ale chyba Redakcja kopie sobie sama dół. I nie chodzi tutaj o pozwalanie na chamstwo. Od tego jestem daleki. Ale poznałem kulisy. "Wy napiszecie coś dobrego personalnie o mnie, ja sie odwdzięczę kasiorą na głupie imprezy badź wydawnictwa typu "Kto jest kim w Łodzi". Odwdzięczę sie ale za pieniądze akcjonariuszy. Dzieki Bogu ktoś w Wawie z mojej firmy nie wyraził zgody na 4 takie zagrania.A były to zagrania zdecydowanie wynagradzające wcześniejsze artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Do Redakcji IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 10.06.04, 23:53 Jeżeli wolno, to jeszcze ja słówko... Po raz kolejny Redakcja zrobiła z gęby (...). Zaproponowała otóż, że usunie dwa wątki, w których Jej, czyli redakcji zdaniem, naruszony został regulamin Forum. I cóż widzimy? Rzecz jasna jeden z wątków (zgadnijcie czyj) został umieszczony na oślej ławce, natomiast ten drugi ma się oczywiście całkiem dobrze. Tutaj nie traktuje się wybiórczo nikogo! Pusty śmiech ogarnia. Pozdrawiam tym razem jedynie normalnych internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Do Redakcji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 09:19 To się kwalifikuje do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś