Gość: leonidas IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 15:30 dlatego, że w Łodzi jest tylu urzędasów to obywatele sami muszą zgłaszać gdzie są dziury. A może wyjdą z nory i sami sobie sprawdzą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 15:38 Ja widzę jedną wielką dziurę...i tą dziurą jest cała Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Rozpaczliwe ruchy IP: *.147.4.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.12, 15:42 Żeby wymyślić nazwę "zgłoś dziurę" trzeba być naprawdę walniętym. Nerwy puszczają Hannie i jej opłacanym za publiczne pieniądze doradcom. Radosław Ł. (20.000 zł na miesiąc) i Tomasz P. (10.000 na miesiąc) wykonują już rozpaczliwe ruchy... Dekadencja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witi Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.astral.lodz.pl 25.02.12, 16:26 Nie ma sensu wysyłać... po pierwszej setce zaczęłoby uznawać wiadomości ode mnie jako spam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudoŁodzianin Czy ten artykuł ma ośmieszyć ur IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 16:34 Jeżeli tak to się Redaktorowi udało, gratulacje. Sensowne by był taki kontakt gdyby na 5 km była jedna dziura, a jest absurdalne jeżeli na 50m przypada na niektórych jezdniach jedna ogromna dziura. A może tak nasi urzędnicy są zapracowani że w ogóle do domów nie wychodzą z pracy? współczucie w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Czy ten artykuł ma ośmieszyć ur 25.02.12, 16:36 No, to serwer padnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieLódzki Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 16:44 piłsudskiego na skrzyżowaniu z kopcińskiego i kilińskiego - tragedia!! trzeba mieć tupet żeby sie jeszcze za te torowiska nie zabrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 16:48 Czytelniku, szkoda czasu na pisanie bo i tak odpowiedzi nie będzie. Weź się lepiej od razu do roboty i nawieź gruzu lub zrób cokolwiek co jest w twojej mocy. Urzędnicy w Łodzi to jakaś dziwna grupa ludzi, oni nie znają nawet miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 16:56 ..to jest chore miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 17:24 Wspaniałe pomysły maja łódzcy urzędnicy. Czy oni nie korzystają z ulic w Łodzi i nie wiedzą gdzie są dziury? Ich sposobem to już koło lipca zaczną się roboty remontowe. Taki pomysł nadaje się tylko do tv. Brawo urzędnicy gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.pai.net.pl 25.02.12, 17:59 Właśnie, przecież to paranoja. Wiele ulic w centrum to ser szwajcarski. Nawet nie trzeba być kierowcą, bo nawet pieszy z duzą wadą wzroku wie o tym np. przechodząc przez pasy. Hanka, weź się k.... ze swoją ekipą do roboty, zamiast organizaować głosowania o dziurach. Tak żle, z drogami w Łodzi jeszcze nie było. Jeśli tego nie widzisz przejedź się Kilinskiego, Tuwima, Struga, Zieloną, Tramwajową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezdziec Co tu zgłaszać!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.12, 20:52 tak.urzedasy...siedza na du..pie i nie widzą dziur,nie jeżdzą autami,Hania chodzi piechotą do pracy!!! /Po dziurawych chodnikach/!!! Co do dziur : Kopernika,Al.Politechniki,droga do Andrespola...eeee tam racje ma tutaj ktoś,co tu zgłaszać...Łódż to jedna wielka dziura!!! a urzędasy po prostu nie znają swego miasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.astral.lodz.pl 25.02.12, 17:42 Mają mieszkańców za debili? A może tak powołać zespół przy prezydentce d/s łatania dziur i konsultować każdy ubytek z mieszkańcami okolicznych gmin? Co za kretynizm, dzisas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Urbaniak Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.12, 18:00 Cześć, jeśli potrzebowałabyś pomocy w zakresie odszkodowań, bądź ktoś z Twoich bliskich, daj znać. Chętnie pomogę. 511 159 787 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tec Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 18:55 Witam serdecznie. Chciałbym zgłosic ubytek - ul. Kopernika na odcinku od ul. Żeromskiego do Włókniarzy. Z góry dziękuję za interwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.12, 19:24 miałeś nie zgłaszać na Forum, tylko pod e-mail urzędu. ja też im wysłałem emaila w sprawie Traktorowej, ale nie wiem na jak długo "naprawa" wystarczy. Dwa lata temu czytałem, że nazwa pasuje do ulicy, bo trzeba jeździć tam traktorem. Potem to naprawiali, dzisiaj znów widzę ser szwajcarski. Na jak długo mają starczyć te "naprawy"? Drogowcy tłumaczą się, że taki klimat. Zastanawiam się, co takiego robią Szwedzi, którzy mają o wiele surowszy klimat, a drogi mają równiutkie jak stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wojtka Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.bc.lnet.pl 26.02.12, 00:15 wojtku drogi otóż w Szwecji nie ma surowszego klimatu...wpływ Bałtyku łagodzi tam klimat, a to że drogi są tam równiejsze, cóż - nie ma takich dobowych amplitud temperatur wysokich zimą jak w Polsce, i częstych odwilży, przez co drogi nie zamarzają i nie rozmarzają, krusząc się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tec Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.toya.net.pl 26.02.12, 12:32 No przecież specjalnie tak napisałem. Cała ulica jest jedną wielką dziurą i nie zamierzam marnowac swojego czasu na pisanie maili w sprawie o naprawę ubytku, który calkowicie zdominował drogę. Myślałem, że sarkazm był czytelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 19:41 Malownicza cały odcinek. Zgłoszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.02.12, 23:00 Malownicza, ale nie cała od Rokicińskiej do Rataja same dziury. Autobus ledwo jeździ - bo dziura na dziurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 25.02.12, 20:40 Łatwiej wysłać maila z informacją gdzie nie ma dziury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ycek Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.pai.net.pl 25.02.12, 20:47 Dobry wieczór Szanownym Urzędnikom oraz Redaktorom, chciałbym zgłosić do załatania Łódź. Tak rozpieprzonych ulic nie ma w kraju naszym już nigdzie. Pozdrawiam najserdeczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.4web.pl 25.02.12, 21:03 Drogi Ycku, a ty skad niby wiesz,ze Lodz jest najbardziej dziurawa w kraju skoro nosa poza nia nie wystawiasz? Jakbys wystawil to bys wiedzial, ze nie tylko Lodz jest taka dziurawa! Pozdrawiam, Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ycek Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.pai.net.pl 26.02.12, 08:38 Droga Zosiu, muszę Cię rozczarować, niestety wystawiam mocno poza nią, inaczej byłbym skłonny uwierzyć, że tak jest wszędzie. Tymczasem niestety nie mogę, a bardzo bym chciał. Pozdrawiam, Ycek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 26.02.12, 01:29 Ja już wysyłałem maila. Zgłosiłem al. Piłsudskiego od CH Tulipan do Konstytucyjnej. Całośc tego odcinka na każdej z nitek to tragedia. Trzeba tam wymienić całą nawierzchnię. Inflanckiej zgłaszać nie ma sensu bo tej ulicy nie pomoże wymiana nawierzchni tylko gruntowna przebudowa wraz z podbudową (+ poszerzenie do 1x4 pomiędzy Strykowską a Zagajnikową). A ponieważ od 10 lat "ma być przebudowana" eksperci ZDiTu na pewno odrzuciliby pomysł wymiany nawierzchni. A ta droga to tragedia i wstyd dla miasta. Co sobie myślą ludzie przejeżdżający przez Łódź taką "drogą krajową". Równie złe nawierzchnie dróg krajowych widziałem tylko we Włocławku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: *.pai.net.pl 26.02.12, 08:40 Niestety Włocławek remontują/wyremontowali :) Inflancka pozostaje unikalna na skalę europejską a być może światową. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Inlancką dzisiaj ugrzdulili 27.02.12, 22:59 Na odcinku od ul. Stalowej do Marysińskiej (?) nałozono profesjonalnie krowie placki asfaltu. Wykonawca wiele się nie napracował. Na dalszym odcinku w kierunku ul. Łagiewnickiej dziury nadal się dziurzą. Może nie osiągnęły remontowych rozmarów? Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu 26.02.12, 07:06 Widzisz policjanta na ULICY - napisz do GW! Nagroda czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
old_lodzer wczoraj naprawa, dziś dziura .... 26.02.12, 13:27 proponuję przejechać się Marysińską ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: wczoraj naprawa, dziś dziura .... IP: *.pai.net.pl 26.02.12, 17:23 Ale jak można tamtędy jechać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzędu IP: *.toya.net.pl 26.02.12, 19:29 Wielka dziura straszy na ul.Strażackiej przy Królewskiej na osiedlu Chojny. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Dziury w jezdni..ha, a przed kasą ZDiT masakra :-) 27.02.12, 22:53 Reprezentacyjne wejście do kasy ZDiT przy ul. Piotrkowskiej :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pvxskvkvd apuknf@zltine.com IP: 188.92.75.* 15.06.14, 00:49 Th5Jku bafzalzazptm, tlnqhkzebfky, [link=http://pfijgexomugj.com/]pfijgexomugj[/link], bbcqxtjeweds.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruud Re: Widzisz dziurę w jezdni - napisz mail do urzę IP: 193.238.66.* 14.12.14, 20:32 Polecam dokumentować zdjęciem i im wysyłać poleconym - muszą wtedy zająć stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś