Gość: mir IP: *.toya.net.pl 08.03.12, 13:46 Ha ! Ha ! Ha ! Co jeszcze posłowie PO wymyślą , żeby zaistnieć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... IP: 212.191.195.* 08.03.12, 13:59 Gosiu Kujawko. Fajna fotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz1910 Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... IP: *.toya.net.pl 08.03.12, 13:59 Brawo. :-) ale na Tomaszewskiego to nie podziała. nie ta klasa. on nawet kiedy dopuszczając się wykroczenia drogowego uważa się za pokrzywdzonego. cały Janek, cały on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Miemczykowa cwaniara! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 14:12 Dopchała się do sejmu. Teraz sobie machnęła dziecko. Zaraz pójdzie na zwolnienie, i już nie musi do sejmu jeździć. Po porodzie też pewnie pociągnie zwolnienie. A 10 tysięcy co miesiąc na konto wpływa. Prosty sposób na kobietę sukcesu. P.S. Jak mi dawała ulotkę wyborcza w Manufakturze, to jej wtedy powiedziałem:"Nie dziękuję. Wszyscy politycy to oszołomy i darmozjady". Spojrzała na mnie taka zaskoczona z tragiczną miną niewiniątka, że pożałowałem swoich słów... Okazuje się jednak, że się nie myliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Miemczykowa cwaniara! IP: *.zdnet.com.pl 08.03.12, 15:18 Masz całkowitą rację - niech chociaż cicho siedzi - nic nie robi 10.000 co miesiąc państwowych pieniędzy płynie - jaka firma by ją zatrudniła by zaraz puścić na zwolnienie? Wcześniej nic nie zrobiła w sejmiku - a uczciwi ludzie po 40 latach pracy lądują bez grosza, bez praw do opieki, zasiłku. Taki układ z pewnością pasuje PO i dlatego tak zaciekle tych swoich stołków bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Miemczykowa cwaniara! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 15:28 Czy szanowny pan uważa,że zajście w ciążę to cwaniactwo???Totalny,bezmózgi,męski szowinizm.Pozdrowienia z okazji Dnia Kobiet i niech dobry Bóg da odrobinę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zajście w ciążę w "odpowiednim momencie" to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 15:33 ...cwaniactwo. Nasze czasy nie zmuszają do niechcianych ciąż. Jeśli ktoś startuje do sejmu rzekomo z uczciwych zamiarów- pracy dla dobra obywateli, a potem sobie robi dziecko- to ewidentnie cwaniakuje. Powtórzę jeszcze raz: to jest cwaniara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Miemczykowa cwaniara! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.03.12, 17:32 to akurat prawda, popieram Komentującego i pomysł odwołania Zdanowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spójrz w lustro Re: Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obraż IP: *.rivalhost.com 08.03.12, 14:19 Największą klasę prezentują twoi ziomale po szalu. Handel narkotykami, bimbrem, bicie rodziców młodych piłkarzy itp "klasowe" występki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 14:18 Brawo Pani Posłanko! To jest klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukilodz Akurat wszystkie media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 14:40 były wtedy pod ręką żeby to uwiecznić. Cóż za przypadek, znowu POdpublikę. Macie racje same darmozjady i obiboki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARA Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... IP: *.toya.net.pl 08.03.12, 14:48 Czy pani posłanka wręczy też kwiaty (z tych samych powodów co Tomaszewskiemu) swojemu klubowemu koledze Niesiołowskiemu? Coś mi się wydaje, że temu panu powinna dać potrójne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość bardziej prymitywnej baby świat niewidział !!! IP: *.toya.net.pl 08.03.12, 15:26 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap PR PR PR tak się bawi banda PO:)))))) IP: *.28.48.242.iwacom.net.pl 08.03.12, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... IP: *.toya.net.pl 08.03.12, 16:25 Czy ktoś się zastanowił kiedy należy zajść w ciążę, aby urodzić dziecko w marcu ?????? Oczywiście dzień przed wyborami, albo w dzień ogłoszenia wyników. I tak się kończy jak w szkole nie uczą podstawowej wiedzy o tym, ile kobieta chodzi w ciąży, tylko zdrowasiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 16:27 Brawo Pani Małgosiu. Jak zawsze racjonalnie i spokojnie. Szkoda, że to indywiduum z krainy absurdu, nie dorasta Pani do pięt. A kiedyś, jako bramkarza, go ceniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosk Re: Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obraż IP: 95.175.3.* 08.03.12, 16:55 A ja urodziłem się w Łodzi i interesuje się moim miastem. Chętnie porozmawiam z panią Małgorzatą która prawdopodobnie musi mówić to co mówi bo inaczej wyrzucą ją z PO. Ale interes społeczny jest dla niej drugorzedny. Niestety posłowie PIS mają rację. W absurdzie pracuje pani prezydent Zdanowska nie zauważając zwykłych ludzi. Proszę wskazać spełnioną lub wykonywaną obietnicę wyborczą. Proszę przeczytzać absurdalną strategię dla miasta. Proszę zapytać sie Łodzian co sądzą o stadionie z 3 trybunami, zamykanu szkoł, prywatyzacji ZWik i innych spółek, o czystosci w mieście, dziurach w jezdanich, przesuwaniu pomnika, oszczędzaniu na prądzie, wprowadzaniu nowych biletów, likwiadacji polączen, zadałużaniu miasta, deorganizacji urzędów dzielnicowych i tak dalej i tak dalej...Czy łodzianie czuja ze maja dobrego gospodarza i wiedzą ze dba o ich interes jak chocby prezydenci Wrocławia czy Gdanska? Nie. Jestem zawiedziony że politycy przedkładaja swój interes nad dobro miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Re: Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obraż IP: *.sds.uw.edu.pl 08.03.12, 17:11 Jak już pisałem w podobnym wątku: " Jedynym rozsądnym wyjściem z sytuacji to zupełna IGNORANCJA" I my ten sposób opanowaliśmy do perfekcji. Kacze szwadrony nam nie straszne !! Nadmieniam, iż konstatacja piotrkowianina odnosząca się do pięt pani posłanki Niemczyk wiedzie do wniosku. że kobita nie tylko poglądy ma słuszne, ale przede wszystkim wzrost. Dorodne posłanki ma PO ! Ja pierdziu ... Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa_222 Jan Tomaszewski dostał kwiaty. Żeby nie obrażał... 14.05.12, 23:39 Jako kobieta, bardzo uprzejmie proszę Panią Poseł Małgorzatę Niemczyk o wręczenie Panu Posłowi Stefanowi Niesiołowskiemu potrójnego naręcza kwiatów. On kobiety obraża tylko od czasu do czasu.( jak ma gorszy dzień) Odpowiedz Link Zgłoś