h8red 15.06.04, 11:53 ...widziałem popis jakiegoś fana hip-hopu. Było namaziane tak: PEIA KRUL HIPHOPU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyemakk Re: A dziś na murze... 15.06.04, 12:31 fsumie ladnie napisau, czego hcerz? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: A dziś na murze... 15.06.04, 13:26 h8red napisał: > ...widziałem popis jakiegoś fana hip-hopu... He he he... buehe he he he <ROTFL postegzaminacyjny mode> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: A dziś na murze... IP: *.tpnets.com 15.06.04, 17:32 co za kretyn, przecież powinno być PEYA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masta blasta Re: A dziś na murze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:09 Nie dziwota...sluchajac tego polskiego badziewia nie trudno sie cofnac w rozwoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A dziś na murze... IP: *.sieradz.mediaclub.pl 15.06.04, 19:23 Właśnie!!! Dlaczego "polaczki" zawsze przyjmują od innych tak chętnie i bezkrytycznie to co najgorsze, najbrzydsze, wstrętne i paskudne? Już dawno temu pewien poeta mawiał o naszej nacji, że to "papuga". Przecież ten "hup cup" to muzyka gangów, bandytów, kryminalistów, marginesu społecznego pewnej mniejszości narodowej w pewnym wielkim kraju - istne badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Dla odprężenia ... 15.06.04, 19:18 ... mała zagadka ode mnie. Co to za miejsce, którego nazwę pewne bląd dziewcze zapisało jako: Ućka Liska Proszę podac dokładne położenie i carakter, możliwe są dwie poprawne odpowiedzi Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Jeśli to jest prawdą... 15.06.04, 19:36 default_user napisał: > Ućka Liska ...to MEGAHIPERGIGAjeb Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmk Re: Dla odprężenia ... 15.06.04, 19:38 Codzi o pewien pub z klimatem prz Piotrkowska Street i o największy udzki dworzec już bez takiego klimatu... przy al. Unii Lubelskiej/Włókniarzy (jak kto woli) Odpowiedz Link Zgłoś
default_user sam nie jestem lepszy 15.06.04, 19:42 dwa ortografy w jednym zdaniu. WSTYD MI jak jasna ch...ra M..M Odpowiedz Link Zgłoś