Dodaj do ulubionych

Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che...

IP: *.umed.lodz.pl 25.04.12, 09:47
Debilowi z subaru trzeba odebrać prawo jazdy.
Obserwuj wątek
    • Gość: -V- Taksówkarska łajza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 09:55
      Środowisko pijaków, alkoholików, łajz i męt społecznych
    • Gość: taksówkarz Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.astral.lodz.pl 25.04.12, 10:42
      Dlatego zniesienie licencji nie obniży jakości świadczonych usług, które widać po Panu z subaru nie są na najwyższym poziomie! Zmniejszą się jednak dochody dla miasta i to już jest argument by owe licencję zachować:) Brawo dla licencjonowanego Pana z Subaru!
    • adamowski1 Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... 25.04.12, 10:52
      A podobno po to są koncesje i egzaminy aby takich idiotów wyeliminować z tego zawodu?.
    • Gość: Jacek K Taksówkarze - frajerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 10:53
      Bo tak jest z "ciemniakami". Zatrzymują się na zakazach, na przejściach dla pieszych. Wpychają się na chama i jeszcze trąbią na innych. Pajace ze znaczkiem taxi. Złotówa niech teraz odpowie i jeszcze jedno ... niech korporacja przeprosi mieszkańców. Niech weryfikują komu dają licencje.
    • Gość: Ciekawy Na pewno taksówkarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 10:57
      Nie wierzę, że to był taksówkarz. Przecież oni tak oszczędzają na wszystkim w czasie jazdy, że nawet kierunkowskazów nie używają, żeby akumulator dłużej wytrzymał. Jeżdżą ekonomicznie aż do bólu. A tu nagle jeden miałby ni z tego ni z owego przepalać drogocenną benzynę? Nie ma mowy! To już prędzej synuś taksówkarza skubnął ojcu grata i ruszył w rajd po mieście.
    • Gość: 123 Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.icpnet.pl 25.04.12, 11:05
      a może to był casting do TAXI 5? Szkoda tylko, że nieudany. To w sumie by lepiej wypromowało Łódź niż kom. Alex.
      • Gość: bre doklejane STI IP: 195.117.22.* 25.04.12, 13:04
        żenujący jest ten samochód. Samoróbka STI. To "zwykły" WRX. Koleś lans robi na street'cie ;) jednym słowem matoł jakich mało haha :)
        • Gość: hehehe Re: doklejane STI IP: *.toya.net.pl 25.04.12, 14:48
          to nawet nie jest WRX, dokręcony spoiler, "gołębnik" na masce zrobiony z pudełka po lodach z biedry *green*
          :D))))
    • Gość: max Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 13:39
      Co drugi taksówkarz to buc. A tenmw idocznie mysłał ze jeżdzi ferrari hehe
    • Gość: jechałem widziałem Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.146.185.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.12, 13:44
      Niestety było mi dane podróżować z tym taksówkarzem jakiś czas temu i wcale nie zaliczam tego kursu do przyjemnych. Taksówkarz był arogancki w stylu co to nie on bo jedzie subaru i tak samo zachowywał się na drodze. Totalny ignorant w odniesieniu do klienta i innych użytkowników drogi. Jazda z nim nie należała do bezpiecznych a wręcz szalonych, widziałem też kilka razy jego "wyczyny" na ulicy z pozycji kierowcy czy też pieszego i wcale mnie nie dziwi że tak się zakończyła jego jazda. Dobrze że tylko tyle się stało i nie ma poważniejszych strat w ludziach. Strach pomyśleć co by mogło być gdyby wbił się w ten autobus lub ludzi na przystanku. Korporacja powinna zweryfikować tego kierowce.
      • Gość: Gość Re: Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w C IP: *.toya.net.pl 25.04.12, 21:55
        Również miałam tą nieprzyjemność. Zdecydowanie zbyt duża prędkość (nie mówię już nawet o przepisach, ale o możliwościach polskich dróg), jeżdżenie po chodniku, obcieranie się o inne auta w czasie wymijania... Prośba o wolniejszą jazdę nie pomogła. Na koniec inni uczestnicy ruchu strąbili nas, ale byliśmy tak szczęśliwi, że jesteśmy już na miejscu, że nawet nie zrobiło to na nas wrażenia. Temu Panu już podziękujemy :S
      • Gość: Kaczort Re: Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w C IP: *.netrax.pl 26.04.12, 07:44
        Koło mnie jechał kiedyś na Brzezińskiej - też jak idiota slalomem pomiędzy samochodami.......
        Szkoda, tylo, że Subaru chyba da się naprawić, bo kiedyś kmuś naprawdę może zrobić krzywdę.
    • Gość: srogo.net Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.toya.net.pl 25.04.12, 15:08
      Ale łoś ..
    • kicunio1 Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... 25.04.12, 15:56
      Burek ze wstydzewa uciekał do swojej budy
    • mazi.maziasty Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... 25.04.12, 23:58
      A... to ten debil... :D:D:D Nawet nie musicie zakrywać jego tablic rejestracyjnych, i tak wszyscy (niemal) wiedzą o jakim to idiocie mowa...
    • Gość: andrzej Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 22:46
      nikt nie wie jak było naprawdę ale hałasu bardzo dużo, gdyby jechał z nadmierną prędkością uszkodzenia byłyby większe niż te drobnostki na zdjęciach chyba inni nie widzieli jeszcze prawdziwych powypadkowych wraków a ten incydent można co najwyżej zaliczyć do drobnej stłuczki (kolizji drogowej), a nie wypadku.
    • Gość: tomek Szalony rajd taksówkarza. Subaru uderzyło w Che... IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 23:34
      jeżdżę z tym kierowcą od wielu lat i wolę szybciej i taniej dotrzeć z nim na miejscę niż z jakimś innym kierowcą, który będzie mnie wiózł powoli i najdłuższą drogą żeby jak najwięcej ze mnie zedrzeć. Kierowca subaru zna łódź jak mało kto jeżdzi w łodzi od ponad 20 lat i zna to miasto jak własną kieszeń i nie musi stać w korkach bo zawsze znajdzie jakiś objazd, zaś inni potrzebują nawigacji gps i i tak sie gubią, zaś wsześniejsze zgryżliwe komentarze piszą osoby które mu zadzroszczą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka