Dodaj do ulubionych

Fajne tory - cos dla Bart'a

IP: *.prokom.pl 22.06.04, 11:29
studisat.w.interia.pl/rozne/ciekawe-zjawisko.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.tpnets.com 22.06.04, 11:31
      Czyżby pożar jakiegoś wagonu z groźnymi chemikaliami?
      • Gość: STUDI Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.prokom.pl 22.06.04, 11:34
        Predzej trzesienie ziemi i zwiazany z nim przesuniecia powierzcni gruntu w okolicach uskoku.
        • barracuda7110 Re: Fajne tory - cos dla Bart'a 22.06.04, 11:46
          albo zabawa photoshopem lub innym narzędziem tego typu ;)
          • Gość: STUDI Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.prokom.pl 22.06.04, 12:10
            Na bank zdjecie przedstawia uszkodzenia po trzesieniu ziemi.
            Po przesunieciu sie plyt tektonicznych przy uskoku maja miejsce takie wlasnie przesuniecia - ba maja cechy pewnej regularnosci i rownoleglosci...

Gdzies widzialem zdjeca sadu z idelnie regularynm obsadzenie m drzem po ptrzesieniu ziemu - i na tymze zdjeciu bylo widac przrsuniecie czesci sadu w zgledem pozostalego framgnetu.

• Gość: Bart Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.tpnets.com 22.06.04, 16:41
              Tylko po co ci ludzie mają maski?
              • hubar Re: Fajne tory - cos dla Bart'a 22.06.04, 18:48
                Po takim pożarze byłaby jakakolwiek roślinność w okolicy? Nie wspominając juz o
                trakcji.
                • Gość: Bart Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.tpnets.com 22.06.04, 20:13
                  Trakcja jest naderwana, ale faktycznie, roślinność nie ruszona.
                  • ventlan Re: Fajne tory - cos dla Bart'a 23.06.04, 16:01
                    Taki szczegol: przesuniete sa tylko tory z podkladami, nasyp jest nadal w tym
                    samym miejscu, wiec jak dla mnie trzesienie ziemi odpada.
              • Gość: STUDI Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.06.04, 19:49
                Po trzesieniach ziemi lub ew. szkodach gornicztych istnieje ryzyko wydobywaia
                sie roznych tokstycznych gazow.
      • Gość: luki Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.toya.net.pl 22.06.04, 18:45
        To mi przypomina widok toru na trasie Kraków - Wieliczka po osunięciu się ziemi
        na skutek działań górniczych. Widziałem to osobiście w 1999 r.
        • Gość: Bart Re: Fajne tory - cos dla Bart'a IP: *.tpnets.com 22.06.04, 20:15
          Możliwe i to, ale ja się skłaniam wciąż w stronę pożaru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka