Gość: Fabian IP: *.bb.sky.com 14.06.12, 22:54 Skrzyżowanie w Nowosolnej jest epickie, powinniśmy tam sprowadzać wycieczki z Europy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do ABW CBS Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 00:22 Takich wiejskich hu,.,.jków jest dużo w Łodzi i okolicach. Firmy ubezpieczeniowe powinny sprawdzac nazwiska poszkodowanych i numery WIN, a nie rejestracyne aut kierowców, którym wypłaca odszkodowania.To krok do pozbycia sie tych debili. A swoja droga gosc przecholowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesdrogowy Racja, Fabian. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 00:28 Ty to piszesz żartem, ale tak właśnie jest ! To naprawdę JEDYNE takie skrzyżowania 8 ulic w kształcie gwiazdy w Europie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Ale czy składki na PSL płacił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 00:59 Bo jeżeli tak? To niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć m... 15.06.12, 06:54 Łódzki *kolizator*. Kosztowna pomysłowość, ale się przynajmniej nażył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć m... IP: *.toya.net.pl 15.06.12, 07:43 Mam nadzieję, że to ten sam łobuz, który załatwił i mnie, gdy zrobiłem mu odstęp, by mógł skręcić w prawo. Jeśli jest z PAprotni, to ten am. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzermen Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć m... IP: 130.138.227.* 15.06.12, 08:34 Najczęściej gwałtownie hamował, choć nie wymagała tego sytuacja na drodze. Kierowca, który nie zachował odpowiedniego odstępu, wjeżdżał w tył jego auta i był uznawany za winnego - Gdyby nie było głupiego podejścia policji na zasadzie "ten co z tyłu jest zawsze winien" to takie sprawy toczyłyby się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć m... IP: *.play-internet.pl 15.06.12, 09:14 a najgorsze jest to ze przez takich ludzi placimy coraz wiecej za ubezpieczenia, i jestem pewien ze takich ludzi w calej polsce jest masa. z ac tez wyludzaja ubezpieczenia dajac zulom na wodke zeby im powybijali szyby i poskakali po aucie lub specjalnie stawiaja w miejscu duzego ryzyka, a taki model z oc jest bardzo popularny i duzo ludzi z tego zyje, juz nawet sami policjanci kojarza tych ludzi gdy ciagle przyjezdzaja do stluczek i wypadkow z ich udzialem. wedlug mnie to jest sprawa na duze dochodzenie, albo fajny temat dla dziennikarza sledczego... Odpowiedz Link Zgłoś
pstryczek-elektryczek Oszuści nie lubią konkurencji 15.06.12, 09:29 Kto nie likwidował nigdy szkody z OC innego kierowcy nie wie jak zaniżają wypłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 09:48 DOBRY SPOSÓB NA ZARABIANIE i ŻYCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Prokuratura: żył ze stłuczek, wyłudził ćwierć IP: *.ms.lnet.pl 15.06.12, 17:24 Sk...syn! Teraz powinien odrobić to w kamieniołomach. Odpowiedz Link Zgłoś