Dodaj do ulubionych

hotel dla psiaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:55
Mam mały problem z pozostawieniem podczas urlopu mojej suni jamniczki.Moze
ktoś zna osobę ,która lubi zwierzęta i chciałaby oczywiście odpłatnie się nią
zaopiekować.
Obserwuj wątek
    • maruda Re: hotel dla psiaka 24.06.04, 22:12
      Jest w Łodzi hotel dla psów... na ul. Kosodrzewiny 56 (tel. 0-501-066-519) tam na pewno fachowo zajmą się Twoim jamnikiem :)

W jakim terminie pies potrzebowałby opieki?
      • Gość: M.K Re: hotel dla psiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:44
        Dziekuję za szybką reakcję na mój problem .Zadzwonię tam z pewnością jutro,
        choć słyszałam ,że nie dysponuja już miejscami dla czworonogów ale jeszcze
        spróbuję.Nigdy nie korzystałam z tego typu ośrodków bo nie zachodziła taka
        potrzeba,jednak w tym roku nie mogę psiny z sobą zabrać a urlop mam 14-28
        lipiec.Dziękuję i pozdrawiam.
        • maruda Re: hotel dla psiaka 24.06.04, 23:12
          Faktycznie, miejsc mają w tym hotelu mało...
          Sam zająć się nie mogę (choć z przyjemnością bym to zrobił i polecam sie na przyszłe wakacje:) ale popytam wśród znajomych.
          Mam nadzieję, że uda się znaleźć kogos odpowiedniego do opieki nad Twoją jamniczką. Pozdrawiam, M.
          • Gość: Miśka Re: hotel dla psiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:32
            Byłabym baaaardzo wdzięczna, bo naprawdę mam "nóż na gardle" a nie potrafiłabym
            postąpić jak niektórzy "LUDZIE".
          • Gość: M.K Re: hotel dla psiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:37
            Dodam jeszcze ,że moja "Kropla " jest mało kłopotliwa,szybko wyczuwa przyjazne
            jej osoby,nie niszczy żadnych domowych sprzętów,nie brudzi w domu i w ogóle
            jest superowa.
            • maruda Re: hotel dla psiaka 26.06.04, 01:04
              Z ciężkim sercem, ale niestety nie pomogę :-( Wszyscy znajomi, których pytałem mają już zaplanowany lipiec (i trudno się dziwić, czas egzaminów na studia jest mocno wyczerpujący, to w lipcu trzeba odreagować nad jeziorem czy w górach:)
              Mam nadzieję, że ktoś sie psiakiem zajmie... a ja dalej szukam (choć już z mniejszą nadzieją na znalezienie)
              Pozdrawiam, M.
              • Gość: M.K Re: hotel dla psiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 15:27
                Bardzo ci dziękuję i wciąż mam nadzieję.Pozdrawiam
                • Gość: aga Re: hotel dla psiaka IP: *.toya.net.pl 26.06.04, 16:28
                  Odbierz poczte !
    • Gość: aga Re: hotel dla psiaka IP: *.toya.net.pl 25.06.04, 11:34
      Podaj jakies namiary na siebie.
      • Gość: M.K Re: hotel dla psiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:15
        lukas.slusarski@wp.pl Jeśli coś możesz zaradzić to proszę o kontakt .Będę
        wdzięczna.
    • maruda może to? 28.06.04, 14:29
      WAKACYJNY DOM DLA WASZYCH ULUBIEŃCÓW

Jeśli jeszcze nie znaleźliście, to chyba może być Jakaś Tam Deska Ratunku :)
      Pozdrawiam, M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka