Dodaj do ulubionych

Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpielisku

IP: *.alpat.net 05.07.12, 09:59
pozdrawiam idiotów w radzie, a ja i tak wypije, moje życie, moja sprawa, umiem pić, jak większość niepatologicznych ludzi tego miasta. ale ok, niech się kitrają jak złodzieje, bo to takie ZŁE wypić piwo. ZABRANIAĆ ZABRANIAĆ ZABRANIAĆ, TAKA DEWIZA NASZYCH MAMUSI W RADACH MIASTA I RZĄDU
Obserwuj wątek
    • Gość: pandzl Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpielisku IP: *.ip.netia.com.pl 05.07.12, 10:29
      Durny kraj i durne miasto. Nie mogę się napić piwa, wina, drinka. Na basenie NIE, na ulicy NIE, w parku NIE, jak wypiję piwo to na rower NIE mogę wsiąść. Jest tylko jeden problem zakazy nie poprawiają sytuacji bo żule i menele i tak je mają głęboko a straż czy policja ich omija bo i tak nie zapłacą mandatu więc po co się trudzić/brudzić. Oczywiście do każdego kto nie jest elementem od razu skoczą z mandatem
      • pralat_na_wrotkach Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli 05.07.12, 10:39
        No i? Korona ci z głowy spadnie jak się napijesz w domu albo w tzw. lokalu?
        • Gość: <<>><<>> Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 10:51
          Jeszcze by sobie w domu dywan zapaprał
        • Gość: :) Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 18:03
          Najlepiej wybudować sobie basen lub zamieszkać nad kąpieliskiem :P
    • pralat_na_wrotkach Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli 05.07.12, 10:40
      > a ja i tak wypije, moje życie, moja sprawa

Jak trafisz na takiego, co wsiądzie za kółko po alkoholu bo stwierdzi, że "umie pić" i rozjedzie ci dziecko, to inaczej będziesz śpiewał.
      • Gość: Kaczus (Tomek) Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 11:00
        Jedna sprawa, to zakaz jazdy po alkoholu, druga sprawa to wypicie w niewielkich ilościach alkoholi np na basenie - mowa o bardzo rozcieńczonych drinkach i piwach o małej zawartości alkoholu, które u nas są nie wiedziec czemu trudne do zdobycia, a skutecznie gaszą pragnienie. W wielu miejscach na świecie takie rzeczy są mozliwe na kąpieliskach, a u nas dziwnie nie.... A daje to odpowiedni zarobek takiemu kąpielisku, dodatkowo pozwala w miły sposób spędzić czas i bynajmniej nie chodzi tu o sam alkohol, po prostu w niektórych drinkach niewielka ilość alkoholu zmienia smak.
        • Gość: y Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.teleatlas.com 05.07.12, 15:32
          Skutecznie gaszą pragnienie również napoje bezalkoholowe
          • Gość: z Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 17:34
            W szczególności te izotoniczne. Alkohol - wręcz przeciwnie - odwadnia. Ale co tam, podstawy biologii poszły się je*ć.
        • Gość: Michał M. Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 07:51
          Tak. "W niewielkich ilościach", "rozcieńczonych".

Dla kogo te bajki? Bydło schlałoby się nad wodą do nieprzytomności. I zaczęło topić. Ich sprawa, ich życie? Niezupełnie. Ktoś inny musiałby oglądać wyciąganie pijanego topielca.

Brawo urzędnicy!
          • Gość: Kaczus (Tomek) Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.12, 08:34
            Widzisz bywam na kąpieliskach na świecie (nie nie tych przy hotelach z all inclusive) i wiesz, można tam zjeść na kąpielisku obiad z piwem, można napić się drinka i co ciekawe nie widziałem tam nikogo upitego. A rozwiązanie jest proste - ograniczenie kwoty do wydania na kąpielisku.
            • poborowy102 Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli 06.07.12, 09:07
              w tym kraju za dużo jest idiotów, którym się wydaje, ze jeśli im się wszystkiego zakaże, to będzie im lepiej. "Bydło by się schlało i potopiło", więc dobra władza zakaże i po sprawie. Dobra władza zabraniała sprzedaży alko na stadionach ligowych i co, i nie było bydła? Dobra władza zakazuje pić na ulicy i co, jest gorzej n.p. w Czeskim Cieszynie gdzie pić można i pełno Polaków tak robi?
              Te zakazy to tak naprawdę tylko mają na celu uświadomienie idiotom, ze władza panuje, idioci lubią to wiedzieć, mentalność chłopa pańszczyźnianego wiecznie żywa.
      • Gość: Tara Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: 212.160.172.* 06.07.12, 09:27
        Tak, tak ....
        Jak mi pijak rozjedzie dziecko to będę wołać nie tylko o zakaz picia piwa, ale też produkcji samochodów i budowy dróg.
        Żeby nie było niczego...
    • pralat_na_wrotkach Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpielisku 05.07.12, 10:41
      Łojezu, to straszne.
      • Gość: Kaczus (Tomek) Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 11:00
        Dla kąpieliska zapewne, nie zarobi tyle ile by mogło....
        • Gość: g Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.toya.net.pl 05.07.12, 19:00
          Najwięcej by mogło, gdyby sprzedawało samochody.
          • Gość: Kaczus (Tomek) Re: Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.12, 08:35
            albo słonie - równie na temat....
    • Gość: G60limited Tja... IP: *.internetia.net.pl 05.07.12, 22:37
      I tak najgorszy jest element który najgłośniej popiera takie działania ograniczające wolność, sami mają beznadziejne życie i bardzo im zależy, by innym też je ograniczyć... Gdyby w Polsce nie było powszechnego wstydu przed pójściem do psychoterapeuty, to pewnie pare życiorysów dałoby się uratować... Ale przecież "co ludzie powiedzą?! "
    • sselrats A jaki problem zeby troche trzezwym pobyc? 05.07.12, 23:16
      ...
      • poborowy102 Re: A jaki problem zeby troche trzezwym pobyc? 06.07.12, 09:09
        nie twój interes, dziergaj na drutach, jeśli lubisz, jeśli nie lubisz nie zabraniaj dziergać innym.
    • pa3dlo_z_warszawy debilna uchwała debilnej rady 06.07.12, 07:51
      nie chce mi się tego dalej komentować, upał, pewnie wypiję piwo
    • Gość: Lala Nie wypijemy piwa nad basenem, ani na kąpielisku IP: *.toya.net.pl 06.07.12, 12:03
      I BARDZO BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!!! rzygać mi się chce jak widzę te nachlane piwskiem i wóda ryje powykrzywiane w alkoholicznych spazmach,pseudo-facetów z gębami czerwonymi od piwska ,spoconych i obleśnych i te rozrechotane ich dziwki-papusnice rechoczące jak zapładniane krowy!!!!!ohyda!!!!!!!!!!! precz z piwskiem i wóda w miejscach publicznych ,!!!!!!!!!!!chcesz chlać ,chlaj w swojej chacie!!!nikt nie musi wysłuchiwać twego bełkotu pijana świnio!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka