Dodaj do ulubionych

Przedszkola w kontenerach. Będzie 250 miejsc dl...

IP: *.lib.uni.lodz.pl 21.08.12, 07:32
Pięknie to nie wygląda, ale dobry i szybki sposób na miejsce dla dzieciaków, dla których zabrakło miejsce w tradycyjnym przedszkolu. Mam nadzieję, że dzieci skacząc nie rozniosą tych ścian i podłogi ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Przedszkola w kontenerach. Będzie 250 miejsc dl... IP: *.retsat1.com.pl 21.08.12, 07:38
      A co z budynkiem przy Przełajowej 5, na Retkini? To było przed laty przedszkole, potem Centrum Zajeć Pozaszkolnych. . Teraz stoi pusty. Przez wakacje można było zrobić generalny remont i przywrócić pierwotne przeznaczenie. Niestety, nic tam się nie dziej.
      • Gość: ret Re: Przedszkola w kontenerach. Będzie 250 miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.12, 07:45
        W tym budynku przecież miało powstać przedszkole.
    • Gość: rtrtr Bardzo dobry pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.12, 07:59
      tym bardziej, że za kilka lat przedszkola będą puste....
    • Gość: xxx Wstyd IP: *.toya.net.pl 21.08.12, 09:15
      Proponuję aby w pierwszej kolejności umieścić w tych barakach dzieci rodzin radnych i urzędników miejskich.
      Pieniądze na stadiony są a nie ma na przedszkola i szkoły. Wstyd mi za takie władze miasta.
    • Gość: akd Przedszkola w kontenerach. Będzie 250 miejsc dl... IP: *.static.enta.net 21.08.12, 12:00
      Wileńska jest na Karolewie, a nie na Retkini...
    • ja.tomasz a tu murowane przedszkole 22.08.12, 11:11

PRZEDSZKOLE Z ŻYRAFĄ !!!! Zapisy na ten rok możliwe jeszcze do 31 sierpnia br.

www.przedszkole.swietej-anny.pl
      tel. kontaktowy 609 - 102 - 827
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka