ave.duce 17.12.13, 16:23 ... "Pamiętamy twarze zdrajców" ... I co na to forumowi obrońcy nazipatriotów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystans4 Re: Wszechpolacy 17.12.13, 16:29 Logiczny rozwój wydarzeń. Wildstein wśród najbardziej patriotycznych, czy trwa przy pełnej misce? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wszechpolacy 17.12.13, 16:48 Tego nie wiem, ale Winnicki czemuś Wildsteinów nie lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszechpolacy 17.12.13, 16:59 Ale dlaczego miast fizys Lecha jest Jarosława? Im jest wszystko jedno któren to? Ale to niby dlaczego znieważono, nie wolno mieć odrębnego zdania na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wszechpolacy 17.12.13, 17:17 Traktat Lizboński to dzieło Jarosława, a na fot. nie podpisuje wszak, tylko trzyma i pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszechpolacy 17.12.13, 17:23 ave.duce napisała: > Traktat Lizboński to dzieło Jarosława, a na fot. nie podpisuje wszak, tylko trz > yma i pokazuje. Ale w tytule artykułu jest że znieważono Lecha Kaczyńskiego, bo jak mi się wydaje, Jarka znieważyć się nie da, on sam jest zniewagą. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Wszechpolacy 17.12.13, 17:03 to Jarosław Kaczyński podpisywał traktat? bo na zdjęciu po prawej Jaruś jest, albo mi się tylko tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wszechpolacy 17.12.13, 17:18 Jaruś, Jaruś ;) ps. Młodzież Wszechpolska nie ma czasu na gupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Wszechpolacy 17.12.13, 17:38 behemot17-13 napisał: > to Jarosław Kaczyński podpisywał traktat? bo na zdjęciu po prawej Jaruś jest, a > lbo mi się tylko tak wydaje. Tak ci się wydaje. Merkel wjurviona na Kaczyńskiego Lecha, że co chwila biega w kącik sali z telefonem pytać o instrukcje od Jarosława powiedziała w końcu - to może po prostu niech brat tutaj decyduje. Połóż ten telefon na stole i ustaw na głośnomówiąco. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Wszechpolacy 17.12.13, 17:05 ave.duce napisała: > ... "Pamięt > amy twarze zdrajców" ... > > I co na to forumowi obrońcy nazipatriotów? I bardzo dobrze. pisowcy ukręcili bat na własną skórę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce CISZA ;) 17.12.13, 20:08 ave.duce napisała: > ... "Pamięt > amy twarze zdrajców" ... > > I co na to forumowi obrońcy nazipatriotów? Odpowiedz Link Zgłoś