kropka. 16.03.02, 01:14 Gratuluję wszystkim. Szybko poszło, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do. Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! IP: *.bluewin.ch 16.03.02, 01:14 Gratuluje silnej grupie!!! I dobranoc!!! I ciekawe kto ustrzelil? Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 01:16 Jest !!! Ale kto trafil? Kropko mamy ten sam czas!!!! peter Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 01:18 Miałem przygotowany post, odświeżyłem - patrzę 49999 - no to wysyłam, potem już tylko 3 razy odświeżyłem i nic się nie zmieniało, aż w końcu wskoczyło 50005... Ale jestem ciekaw??! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 01:20 Pewnie dopiero w poniedziałek sie dowiemy, bo Redakcja jutro ma wychodne. Wyrabiamy w sobie cnotę cirpliwości. Pozdrowionka wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 01:23 Aj, to dopiero będzie próba... Czekamy, czekamy, czekamy, czekamy, czekamy, czekamy... Pozdrawiam! I gratuluję, ktokolwiek by to był! A zresztą gratuluję wszystkim, którzy wytrwali! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 01:28 DZIĘKUJEMY CI! Jestem strasznie ciekaw, bo w mojej megalomanii liczyłem, że będzie to mój! Pozdrawiam! Yarro <>< <>< <>< <>< <>< <>< <>< yarro_@poczta.gazeta.pl yarroc@interia.pl GG# 959336 <>< <>< <>< <>< <>< <>< <>< Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 01:26 Prawdziwa cnota krytyk się nie boi:))) panBozia uderzający w senny zaułek swojej krzywej egzystencji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 08:19 Gratulacje dla Łódzkiego Forum za 50000, ja wczoraj postanowiłem sobie zrobić dzień przerwy od forum i co mi z tego wyszło, przegapiłem ten wspaniały moment, trudno, na 100 tyś będę z wami. Pozdrawiam Grover Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 08:31 Gratuluję wytrwałym... To dopiero ironia losu, położyłam się ok. pierwszej, bo mi się oczy zamykały i co? Nie mogłam zasnąć oczywiście... Mogłam dłużej z Wami posiedzieć :-( No, ale trudno. Poczekam na następną okazję. Jeszcze raz gratuluję. :-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
application.developer Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 18.03.02, 13:46 unikorn napisał: > Miałem przygotowany post, odświeżyłem - patrzę 49999 - no to wysyłam, potem już > tylko 3 razy odświeżyłem i nic się nie zmieniało, aż w końcu wskoczyło 50005... > > Ale jestem ciekaw??! Liczniki na forum są odświeżane raz na minutę, więc nie jest tak łatwo wstrzelić się w określony numer, tym bardziej że dochodzą jeszcze opóźnienia na łączach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 18.03.02, 14:22 OK, dzięki za informacje. Jeśli chodzi o wstrzelenie się w odpowiedni numer - pozostaje liczyć na łut szczęścia (i odrobinę kalkulować :)) Również pozdrawiam! Swoją drogą, ciekawe kiedy redakcja rozwiąże w końcu zagadkę, kto trafił te 50k? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 18.03.02, 14:32 unikorn napisał(a): > OK, dzięki za informacje. Jeśli chodzi o wstrzelenie się w odpowiedni numer - > pozostaje liczyć na łut szczęścia (i odrobinę kalkulować :)) > > Również pozdrawiam! > > Swoją drogą, ciekawe kiedy redakcja rozwiąże w końcu zagadkę, kto trafił te 50k > ? > ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? > ? Wkrótce. Śledztwo trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 18.03.02, 14:44 Ok, zrozumiałem. Bez odbioru (jak narazie :)) Poruczniku Borewicz, może pomożecie Redakcji zebrać materiał dowodowy? :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 09:28 GRATULUJE!!! Pomimo, że cyfra 5 nie jest moją ulubioną to z tymi tzrema zerami jest jej bardzo do twarzy;)). Pomine fakt ,że też tak jak tulka nie mogłam zasnąć i... mogłam doczekać tego momentu :(. jestem ciekawa kto strzelił? pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 09:59 Rewelacja! Kiedy i gdzie detonacja? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 10:01 Szampana? Jak dowiemy się, kto ustrzelił :) Odpowiedz Link Zgłoś
do_gory Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 16.03.02, 10:02 slobod napisał(a): > Rewelacja! Kiedy i gdzie detonacja?< Trzeba zapytac sapera, bo powinno to byc kontrolowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 17.03.02, 09:35 Jasam w chorobie pogrążony przegapiłem złożenie gratulacji wytrwałym snajperom. Ale dziś nadrabia i całej Grupie - duże brawa, za wytrwałość. Czekajmy na wyroki Redakcyjne kogo obsypać uściskami. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 17.03.02, 20:56 Gratuluję wszystkim którzy się przyczynili do tego aby nasze Forum miałom wreszcie tak szcowną liczbę postów na liczniku! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 17.03.02, 21:06 a uścisk dłoni Prezesa gdzie??? Należy się jak psu zupa! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 18.03.02, 16:00 Jeszcze śledztwo trwa? Komu ja mam dać ten uścisk, skoro jeszcze nie widomo kto uszczelił. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: JEST!!! 50 tysięcy!!! 18.03.02, 16:22 Uściski należą sie całej grupie, bo akcja była dobrze zorganizowana i sprawnie przeprowadzona. W niewiele ponad godzinke ponad 150 sensownych postów. I nikt sie nie obcyndalał, aż szare komórki trzeszczały. Ściskaj, HuBar, nie dyskutuj!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś