kuubaa 01.07.04, 20:59 Świetny pomysł żeby udostępnić kanały dla zwiedzających. W Łodzi tak mało jest do pokazania, a to byłaby jakaś atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LUKAS_lodz Re: Plac Wolności spod ziemi IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.07.04, 09:50 Jestem za! :) W wielu miastach atrakcjami turystycznymi są jakies kanały... przejscia podziemne - czemu i w Łodzi czegos takiego nie mozna zaadaptowac do celow turystycznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: Plac Wolności spod ziemi IP: *.toya.net.pl 02.07.04, 14:23 kuubaa napisała: > Świetny pomysł żeby udostępnić kanały dla zwiedzających. W Łodzi tak MAŁO > jest do pokazania, a to byłaby jakaś atrakcja mało???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: Plac Wolności spod ziemi-moja propozycja IP: *.toya.net.pl 02.07.04, 14:31 aby udostepnić kanał, trzeba by zorganizowac sprawne wejście/wyjście do i z niego ja proponuje taki wariant-wchodzimy z budynku muzeum archeologicznego idziemy ringiem w prawo i wychodzimy po obejsciu go w kółko-z powrotem w muzeum lub w podwórku kamienicy TPŁ pod muzeum musi przebiegać odnoga kanału, trzeba byłoby wybudować schody (im węższe, tym lepiej) wewnątrz moglaby być ekspozycja nt. budowy wodociągów łódzkich pzdr Odpowiedz Link Zgłoś