lennon1 Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 11:16 A wiesz o co chodzi, że zabierasz głos. Admin jest bystry i będzie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 11:27 A który wąteczek ci się, dziecinko, nie podoba? Kole w oczęta, że UMŁ łamie kodeks pracy? Ojej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:28 lennon1 napisał: > Admin jest bystry Mam wrażenie, że sam sobie przeczysz- zakładając taki wątek, a później pisząc coś takiego;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 11:30 Micinq :* , bo może Admin jest bystry, ale lennon1 nigdy nie był, ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 14:15 Masz dzisiaj ciężki dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Lennon1 - znowu śpisz! 02.07.04, 11:38 Rozkręcaj zadymę! Dałeś hasło, to teraz działaj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Lennon1 - znowu śpisz! 02.07.04, 14:17 Mam podać link żeby wszyscy mogli przeczytać? O to ci chodzi? To co jest tam napisane nie nadaje się do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:28 Umiem, ale nie muszę. Jednak skoro nalegasz, to zwracam się z uprzejmą prośbą o podanie linka do odnośnego postu... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:31 Chyba nie umiesz. Liczę, że złożysz odpowiednie doniesienie. Nie powinienem tego robić ale skoro admin śpi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=546&w=13623913&a=13895549 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:40 Aha, faktycznie brzyćkie. No to <a href="mailto@forum.abuse@agora.pl">pisz</a> :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:41 Tobie to pisanie lepiej idzie. Zapomniałeś jeszcze napisać "przepraszam" Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 03.07.04, 03:57 Nie jestem u ciebie na służbie, myszko. Sam sobie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Zamek, zamek, zamek........ IP: *.nwrk.east.verizon.net 03.07.04, 07:12 .......dlaczego z ciebie taka podla, ordynarna, pusta, glupia pijawka? "Chamstwo" frywolne lub szczere, prowokacja, paradox na granicy zdrowego rozsadku, to nic w porownaniu z twoim wolajacym o pomstwe do Nieba "zachowaniem". Pisze na temat, ktory zwykle obchodzi mnie tyle co taka jak ty "pijawka". Czemu pisze? Wytlumacze ci to na przykladzie argumentacji rownej twojemu intelektowi i pojmowania swiata. Mianowicie "US nie moze tkwic w hipokryzji, propagujac okreslone standardy wdemokracji i wolnego rynku, bombardujac i okupujac w okrutny sposob wybrane spod durzego palca kraje". Tak wiec - "zamek nie moze tkwic w hipokrytycznym przeswiadczeniu, ze jego aroganckie zachowanie na forum, jakkolwiek zykle wolne od wyzwisk i epitetow, jest godziwe". "Godziwosc" to jedno, natomiast chamstwo wymiarow, barw i odcieni ma wiele. Jestes czlowiekiem podlym, glupim i niegodziwym. Czesem trudno jest zareagowac zwyczajnie i racjonalnie na to jak piszesz (nie tak wazne co), jak tyklo wulgaryzmem. Wulgaryzm ten i tak bedzie zwylke bardziej "godziwy", niz twoje forumowe popisy. To o czym mowie, nie tyczy sie tylko ciebie, drogi zamku. "Grzecznych niegodziwcow", pietnujacych wulgaryzmy, "rycerzy prawa forumowego" jest wielu. Twoje "ciete" uwagi, oraz "zreczne riposty" sa rownie porywajace intelektualne, co zawartosc mojego kubla na smieci. Na czesc tego forum zespol owych zachowan nazwe "Zespolem Zamka", ewentualnie "Syndromem Zamka". Uszanowanie, Paul PS Pisze na "forum Lodz". Jestem tego swiadom. Na dowod tego niniejszym zamieszczam slowo "Lodz". Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Admin - znowu śpisz (n/t) 02.07.04, 13:05 Postępowanie iście chamoobronopodobne! Walczyć o coś samemu łamiąc zasady lub regulaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Admin - znowu śpisz (n/t) 02.07.04, 14:13 A gdzie złamałem, jeśli wolno łaskawcę spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Admin - znowu śpisz (n/t) 05.07.04, 13:23 On nie śpi, jego tu nie ma!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś