Dodaj do ulubionych

Admin - znowu śpisz (n/t)

02.07.04, 11:07
Obserwuj wątek
    • zamek Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ skądże! 02.07.04, 11:08

• lennon1 Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 11:16
        A wiesz o co chodzi, że zabierasz głos. Admin jest bystry i będzie wiedział.
        • zamek Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 11:27
          A który wąteczek ci się, dziecinko, nie podoba? Kole w oczęta, że UMŁ łamie
          kodeks pracy? Ojej...
        • Gość: micin Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:28
          lennon1 napisał:

> Admin jest bystry

Mam wrażenie, że sam sobie przeczysz- zakładając taki wątek, a później pisząc
          coś takiego;-))))
          • zamek Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 11:30
            Micinq :* , bo może Admin jest bystry, ale lennon1 nigdy nie był, ot co :)
            • lennon1 Re: Admin - nie śpij, tnij puste wątki!! /ależ sk 02.07.04, 14:15
              Masz dzisiaj ciężki dzień?
    • zamek Lennon1 - znowu śpisz! 02.07.04, 11:38
      Rozkręcaj zadymę! Dałeś hasło, to teraz działaj ;P
      • lennon1 Re: Lennon1 - znowu śpisz! 02.07.04, 14:17
        Mam podać link żeby wszyscy mogli przeczytać? O to ci chodzi?
        To co jest tam napisane nie nadaje się do czytania.
        • zamek Re: Lennon1 - znowu śpisz! 02.07.04, 14:22
          No podaj, podaj, ważniaku ;P
          • lennon1 Re: Lennon1 - znowu śpisz! 02.07.04, 14:26
            A grzeczniej nie umiesz?
            • zamek Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:28
              Umiem, ale nie muszę. Jednak skoro nalegasz, to zwracam się z uprzejmą prośbą o
              podanie linka do odnośnego postu... ;P
              • lennon1 Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:31
                Chyba nie umiesz.
                Liczę, że złożysz odpowiednie doniesienie. Nie powinienem tego robić ale skoro
                admin śpi.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=546&w=13623913&a=13895549
                • zamek Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:40
                  Aha, faktycznie brzyćkie. No to <a href="mailto@forum.abuse@agora.pl">pisz</a> :)
                  • lennon1 Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 02.07.04, 14:41
                    Tobie to pisanie lepiej idzie. Zapomniałeś jeszcze napisać "przepraszam"
                    • zamek Re: Oj, jakie wyczulone maleństwo dzisiaj... 03.07.04, 03:57
                      Nie jestem u ciebie na służbie, myszko. Sam sobie pisz.
                      • Gość: Paul Zamek, zamek, zamek........ IP: *.nwrk.east.verizon.net 03.07.04, 07:12
                        .......dlaczego z ciebie taka podla, ordynarna, pusta, glupia
                        pijawka? "Chamstwo" frywolne lub szczere, prowokacja, paradox na granicy
                        zdrowego rozsadku, to nic w porownaniu z twoim wolajacym o pomstwe do
                        Nieba "zachowaniem". Pisze na temat, ktory zwykle obchodzi mnie tyle co taka
                        jak ty "pijawka". Czemu pisze? Wytlumacze ci to na przykladzie argumentacji
                        rownej twojemu intelektowi i pojmowania swiata. Mianowicie "US nie moze tkwic
                        w hipokryzji, propagujac okreslone standardy wdemokracji i wolnego rynku,
                        bombardujac i okupujac w okrutny sposob wybrane spod durzego palca kraje". Tak
                        wiec - "zamek nie moze tkwic w hipokrytycznym przeswiadczeniu, ze jego
                        aroganckie zachowanie na forum, jakkolwiek zykle wolne od wyzwisk i epitetow,
                        jest godziwe". "Godziwosc" to jedno, natomiast chamstwo wymiarow, barw i
                        odcieni ma wiele. Jestes czlowiekiem podlym, glupim i niegodziwym. Czesem
                        trudno jest zareagowac zwyczajnie i racjonalnie na to jak piszesz (nie tak
                        wazne co), jak tyklo wulgaryzmem. Wulgaryzm ten i tak bedzie zwylke
                        bardziej "godziwy", niz twoje forumowe popisy. To o czym mowie, nie tyczy sie
                        tylko ciebie, drogi zamku. "Grzecznych niegodziwcow", pietnujacych
                        wulgaryzmy, "rycerzy prawa forumowego" jest wielu. Twoje "ciete" uwagi,
                        oraz "zreczne riposty" sa rownie porywajace intelektualne, co zawartosc mojego
                        kubla na smieci. Na czesc tego forum zespol owych zachowan nazwe "Zespolem
                        Zamka", ewentualnie "Syndromem Zamka". Uszanowanie,
                        Paul
                        PS Pisze na "forum Lodz". Jestem tego swiadom. Na dowod tego niniejszym
                        zamieszczam slowo "Lodz".
    • hubar Re: Admin - znowu śpisz (n/t) 02.07.04, 13:05
      Postępowanie iście chamoobronopodobne!
      Walczyć o coś samemu łamiąc zasady lub regulaminy.
      • lennon1 Re: Admin - znowu śpisz (n/t) 02.07.04, 14:13
        A gdzie złamałem, jeśli wolno łaskawcę spytać?
    • lennon1 Re: Admin - znowu śpisz (n/t) 05.07.04, 13:23
      On nie śpi, jego tu nie ma!!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka