ango5 24.09.12, 10:57 Tak niesłownej firmy, a raczej jej właściciela, jeszcze nie spotkałam. Tak kręci, tak lawiruje, że jeszcze klient czuje się, że może jednak to on jest winien opóźnieniom. Poza tym wykonanie bardzo niestaranne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz PPP Re: Dario meble - ja polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 13:46 Panowie z dario robili mi całe mieszkanie w wakacje i pamiętam, że wszystko poszło bardzo sprawnie. Do wykonania nawet nie ma się o co przyczepić, powiedziałbym nawet, że jesteśmy bardzo zadowoleni. Chyba zdawałaś sobie sprawę, że decydując się na meble na wymiar musisz poczekać na ich wykonanie? Firma akurat w moim odczuciu godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura domowa Re: Dario meble - ja polecam IP: *.181.204.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 15:52 Ja też polecam ja też:) Znalazłam stronę tej firmy w internecie. www.dario.traay.com/ Urzekła mnie kolorystyka i styl glamour. Teraz moja kuchnia jest kluczowym i najpiękniejszym pomieszczeniem w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Dario meble - ja polecam IP: *.toya.net.pl 09.01.14, 13:57 może zrobił Ci dobrze, choć nie wiem jak takim miękkim i krótkim korniszonkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Dario meble - odradzam IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.12, 10:23 Mogę tylko potwierdzić ! Totalna porażka. Z panem "Dario" można rozmawiać tylko do momentu podpisania umowy i wpłaty pieniędzy - później to rozmowa ślepego z głuchym. Gość jest mistrzem świata w wyciąganiu kasy - wszystko elegancko dopasuje do wstępnie uzgodnionej kwoty, oczywiście zawyżonej !!! Ciężko żałuję, że dałem się podejść w tak chamski sposób. Niestety podpisałem umowę po pobierznym przejrzeniu. CZYTAJCIE UMOWY ! Zwłaszcza punk o konieczności całkowitej zapłaty przed przywiezieniem mebli. Co do usuwania usterek to można zapomnieć. Może ktoś go w końcu przeczołga po sądach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Witam Pani Kostowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 14:59 Witam Pani Kostowska. Trochę Pani zmieniła tą historię. Zacznijmy od tego, że wcale nie płaciła nam Pani gotówką. Rozumiem, że chodzi Pani o kłopot w przepisaniu umowy kredytowej, a w zasadzie zmniejszeniem kwoty kredytu i jak Pani to wymyśliła uzyskaniem tych pieniędzy w formie gotówki. Przykro mi, ale to nie jest kredyt gotówkowy tylko bardzo tani promocyjny meblowy oprocentowany 6% rocznie, a reguły tej umowy są jasne i narzuca je bank. Zapomniała Pani wspomnieć, że zrezygnowała Pani ze zmywarki, ponieważ ktoś pracujący w siemensie miał ją Pani "załatwić" (a nadal jej nie ma) i szafki łazienkowej ponieważ kupiła Pani za dużą umywalkę. Proszę również nie wprowadzać osób czytających to forum w błąd i pisać o jakiś usterkach, ponieważ żadnych usterek u Pani nie ma, a jedyny problem jaki wystąpił z montażem to dłuższy okres oczekiwania na nietypowe szkło z brokatem, które w dodatku domówiła Pani w późniejszym terminie. Jeżeli stawia mnie Pani w tak niekorzystnym świetle to ja przyznam, że też nie przepadam za Panią po tym jak zaproponowała Pani montażystą wykonanie "poza firmą" u Pani garderób których projekt wcześniej ustaliliśmy. Za drugim razem chciała Pani zamówić zmywarkę i za nią nie zapłacić. Rozmawiając po montażu z Panią Ewą mówiła Pani, że jest bardzo zadowolona z wykonanych mebli, rozumiem więc, ze powodem niezadowolenia jest Pani umowa kredytowa. Pozdrawiam. Dariusz Kubiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Dario meble - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.13, 10:06 Kategorycznie odradzam! Tak niesłownych ludzi nigdy nie widziałem, wszystko trzeba wyciągać jak z gardła. Za każdym razem sekretarka mówi, że uzgodni z szefem i oddzwoni, a nigdy tego nie robi. Totalna olewka, klienta mają za nic. Jak się nie zadzwoni, to sami z siebie nigdy tego nie zrobią. Do wyciągania łap na pieniądze są pierwsi, szkoda tylko, że terminów nie dotrzymują. Od samego początku pan dario wyglądał mi na cwaniaka, ale pomyślałem, że może tak nie jest. To błędne myślenie!!! jak ktoś wam wygląda na takiego to od razu żegnać się z takim. Nie pomyliłem się i rzeczywiście tak było. Żałuję że odwiedziłem firmę dario, już więcej tego nie zrobię a i was przestrzegam przed nimi. A pan, panie dario niech się zastanowi czy pana postępowanie jest odpowiednie w stosunku do klientów, bo z tego co wiem to takich niezadowolonych jest mnóstwo, takie podjazdy jakie pan robi są niesmaczne i nikt pana nikomu nie poleci, a wręcz przeciwnie. Ja wszystkim mówię, gdzie mają nie kupować. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akar Re: Dario meble - odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.13, 22:03 Macie rację z tą firmą trzeba sobie darować !!! Pan Dario - czaruś nieprzeciętny - świetny marketingowiec , trzeba Mu przyznać :). Nie dajcie się nabrać na Jego urok. Do podpisania umowy i po wpłacie pieniążków jest świetnie a potem ma klienta w d... Przeciąganie montarzu, zostawianie drobnych dokończeń na nie wiadomo kiedy. Przyjeżdża i zabiera w połowie pracy pracowników albo po nich dzwoni. ODRADZAM WSZYSTKIM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Dario meble - odradzam IP: *.toya.net.pl 04.05.13, 12:43 dołączamy się do wszystkich negatywnych opinii !!! UWAGA! dajecie zaliczkę , która nie idzie na Wasze meble -dlatego czekacie na nie tak długo . Ma w d...e klienta, który czeka na dokończenie prac, niesłowny ! Bardzo żałujemy , że nabraliśmy się na tak dobrze rozreklamowaną na stronach firmę. Prawda jest taka, że zrobiliśmy błąd nie czytając forum przed zamawianiem. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario dni wolne od pracy 1-5 maja IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 10:17 Mamy wolne od 1-go do 5-go maja. Nie mogliśmy więc przyjechać jak Pana przyzwyczailiśmy "na zawołanie" ani 1-go, ani 2-go, a piekarnik rozumiem nadal nie działa. Całą frustrację należy więc wyładować pisząc do mnie w dni wolne maile i smsy, a potem dziwić się że nie przyjedziemy. Pański piekarnik jest dla mnie niezwykle ważny, dlatego napewno pomogę go Panu uruchomić, ale dopiero jak będę w pracy. Umówiliśmy się na poniedziałek, a tu taka nie miła dla mnie niespodzianka. Nadal myślę, że rozwiązanie problemu znajduje się w instrukcji. Żaden piekarnik siemensa nie grzeje gdy nie jest ustawiona godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: dni wolne od pracy 1-5 maja IP: *.toya.net.pl 05.05.13, 14:19 panie dario, skończ pan pier..lić kocopoły, wszyscy wiemy jakim pan jesteś cwaniakiem. Nie na darmo ktoś panu na murze sklepu wypisał farbą napis "ZŁODZIEJ" czy coś w ten deseń. Jakby ludzie czytali forum, to byś pan nie miał ani jednego klienta. A tak na marginesie, to kiepskiej jakości pan robisz meble. Jaki właściciel takie meble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny klient Re: dni wolne od pracy 1-5 maja IP: *.204.131.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 16:06 To przykre jak ludzie zachowują się gdy są anonimowi. Internet jest źródłem wiedzy i chamstwa. Ja nie żałuję że zaufałem Panu i zleciłem wykonanie mebli do salonu kosmetycznego mojej żony. Mogę tylko Pana wesprzeć słowem Panie Dariusza i powiedzieć . Proszę nie zwracać uwagi na to co jest pisane w sieci. Istnieje Pan jak mniemam jakiś czas jako firma więc podobne paszkwile będą się pojawiały I'm lepszym fachowcem Pan będzie. Pozdrawiam Sobiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Dario meble - odradzam IP: *.204.131.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 16:15 Uroczy, to prawda:) ... Mnie się miło wspołpacowało z tym Panem właśnie ze względu na jego sposób bycia . Wszystko było miło sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Nawet jeżeli dla kogoś był nie przystępny to można mu to wybaczyć bo pracę robi naprawdę dobrą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręce opadają Re: Dario meble - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 09:53 Ale się pan błaźni, panie dario. Niech się pan przestanie podszywać pod "zadowolonych" klientów, bo takowych nie ma. Czy może robi to pana przestraszona sekretarka? Dziwne, że z IP *.204.131.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl powstały dwa posty od dwóch "różnych" ludzi w ostępie paru minut. Porażka... A jeszcze parę wpisów pozytywnych jest spod DNS-ów t-mobile, więc też pewnie pana. Dziwne, że to te pozytywne... Zamiast bawić się w stwarzanie pozorów radzę wziąć się do uczciwej i rzetelnej pracy. Rzygać się chce widząc takich ludzi jak pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dario meble - odradzam IP: *.31.190.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.13, 22:33 Proszė wziąść coś na niestrawność, mdłości powinny przejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Dario meble IP: *.toya.net.pl 26.11.13, 21:55 słuchaj ku..., bo już mnie wku...asz. Mój IP jest z toya. A to że masz żonę kurwę i ruchali ją wszysyc pracownicy to już nie mój problem. Ciesz się, że nic nie zamówiłeś bo by Ci i matkę wyjebali. Tyle cioto. Onanizuj sie dalej przed kompem jak ci żonka nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Dario meble IP: *.toya.net.pl 26.11.13, 22:44 widzę jest gruba teoria spiskowa. żonki nie rozkminiłeś błaźnie? musiała iść czy sam żeś jej tak doradził. Bo coś tak od niej słyszałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiedziony Re: Dario meble IP: *.chrismail.de 27.11.13, 10:38 no to tłusta świnio pokazałaś na co cię stać. Mam nadzieję, że wszyscy odwiedzający to forum już nie mają wątpliwości, że właściciel firmy dario jest podłym chamiskiem, bez zasad i do tego z małym siusiakiem. To też mi powiedziała hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddaarriioo Re: Dario meble IP: *.toya.net.pl 27.11.13, 13:07 Mii mówiła że to u was rodzinne, ty i twój brat macie podobno takie małe penisy - mówi na nie korniszonki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiedziony Re: Dario meble - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.13, 20:18 Panie Dario to ze meble Pan robisz CH... to jedno ale od zon klientow to sie Pan odpierd..... , moja kobite zes chamie wydymal. Kamery nie oszukuja w mieszkaniu , miej litosc dla innych mezow TŁUSTA ŚWINIO . Co te biedne kobiety w Tobie widza ? INFINITI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Dario meble - odradzam IP: *.204.131.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 15:58 Ale że co żona nie wieziała że ma seks z kimś inny niż jaj mąż? :))))) człowieku , jak miałeś taką rozwiązłą żonę to ciesz się że ktoś pomógł Ci się jej pozbyć. Nie wiadomo ilu jescze przyprawiłoby Tobie rogi, bo to chyba zła kobieta była. Bądż meżczyzną, żadny facet nie chwali się tym bardziej w necie że któs odrabia jego kobietę zamiast nigo. Wyciągnie wnioski. Zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumba Biedne kobiety? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.11.13, 22:53 Gość portalu: rozwiedziony napisał(a): > Panie Dario to ze meble Pan robisz CH... to jedno ale od zon klientow to sie Pa > n odpierd..... , moja kobite zes chamie wydymal. Kamery nie oszukuja w mieszkan > iu , miej litosc dla innych mezow TŁUSTA ŚWINIO . Co te biedne kobiety w Tobie > widza ? > INFINITI ? Do kogo te pretensje? Przecież to nie jego wina, że twoja żona jest gościnna w kroku. Skoro tłusty facet ją zerżnął, tzn że musiała być nieźle zdesperowana. Biedne kobiety? Raczej takim jak ty należy współczuć, a nie puszczalskim kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: Dario meble - odradzam 09.01.14, 14:38 ha,ha,ha - jak Twoja kobita poszła z tłustą świnią, to może sam przetrzyj lustro i się przyjrzyj dokładnie co tam widać :) Odpowiedz Link Zgłoś