Dodaj do ulubionych

Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid...

IP: *.mnc.pl 02.10.12, 16:45
gratulacje!!! bardzo fajny pomysl. a wydawać by się mogło ze w branży rajstop wszyscy wyłącznie wzorują się hasłem "sex sells"
Obserwuj wątek
    • rozbojnick Śliczna, seksownie ubrana kobieta 02.10.12, 18:21
      Wózek? Cóż, los nie wybiera, dzisiaj ona na wózku, a jutro, być może ktoś z nas.
      Wielkie brawa dla autora reklamy za pomysł i realizację.
    • Gość: s Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid... IP: *.toya.net.pl 02.10.12, 18:30
      Super. Jest w tym coś poruszającego. Mam nadzieję, że się to rozejdzie trochę po Europie.
    • Gość: WN Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.12, 19:00
      Znakomity pomysł. Przestrzeń publiczna jest dla nas wszystkich. Po prostu, jesteśmy różnorodni.
      Pani Moniko, trzymam kciuki za Pani sukcesy.
    • Gość: olga Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid... IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 22:20
      Bardzo piękna seria reklam. Świetny przekaz: Dla Adriana nieważne, że jesteś spasiona czy jesteś kaleką, i tak Cię kocha (w domyśle: bo ta twoja cecha to ogromna przeszkoda, masz szczęście). Plakaty ośmieszające nadwagę, kalectwo, za każdym razem jak na nie patrzę robi mi się przykro.
      • Gość: matteo Re: Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwal IP: 217.97.135.* 03.10.12, 09:05
        przykro to jest czytać takie głupoty, niestety.
      • Gość: Jadzia Re: Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.12, 10:35
        Nie zgadzam się z Tobą, każdy odbiera inaczej.
    • Gość: SexSells SexSells! Nadal to prawda IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.12, 23:34
      Monika Kuszyńska wygląda seksownie i wózek tego nie zmienia.
      Gruba ("puszysta") modelka z poprzedniej reklamy wyglądała seksownie.
      I szczerze mówiąc nie widzę w tym nic złego, że obie panie są na tych plakatach pociągające.

Inna sprawa, że rajstopy są raczej kupowane dla kobiet i *przez kobiety*. Jak to działa na panie - nie wiem.
      Za to wiadomo, że reklama jest GŁOŚNA. I o to przede wszystkim chodzi.
    • Gość: Ldgirl Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid... IP: *.toya.net.pl 03.10.12, 08:55
      Pomysły reklamowe Adrian ma super. Szkoda, że z jakościa produktów już nie jest tak dobrze. Mimo najszczerszych chęci, po paru zakupach stwierdziłam że szkoda pieniędzy na Adriana :(
    • Gość: Rodowity Ach, ten Adrian... IP: *.retsat1.com.pl 03.10.12, 09:56
      Ach, czy to nie "ten" Adrian od cudownego wynalazku, jakim są męskie rajstopy i legginsy?
      Jest głośno? Jest. I to się liczy.

Mnie te reklamy trochę śmieszą (ta z kobietą na wózku i z panią puszystą) - tak, jakby firma sugerowała, że mają rajstopy dla wszystkich kobiet a NAWET dla puszystych czy niepełnosprawnych. Albo inaczej - w naszych rajstopach KAŻDA kobieta może czuć się seksownie, NAWET, jeśli jest puszysta czy niepełnosprawna.
      Czy to jest równe traktowanie? A może zaznaczanie, że NAWET osoby spoza naszej stereotypowej definicji "normalności" mogą być traktowane jak osoby "normalne"?

Dla mnie sprawa jest prosta - masz nogi to możesz nosić rajstopy. Nawet męskie.

No i myślałem, że pani Monika jest sparaliżowana od pasa w dół (być może się mylę). Jeśli tak, to podniesiona zalotnie nóżka sugeruje, że to właściwie pełnosprawna, urodziwa kobieta zwyczajnie usiadła na wózku inwalidzkim.
      • Gość: Lodzermen Re: Ach, ten Adrian... IP: *.toya.net.pl 03.10.12, 14:21
        Ale jest sprawna od pasa w górę. Tak jak może założyć rajstopy na nogi rękoma jak każda kobieta, tak samo może sobie pomóc założyć zalotnie noge na nogę...
    • Gość: autor Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid... IP: *.p.lodz.pl 03.10.12, 14:30
      Idea, pomysł, wykonanie super - bardzo, bardzo fajnie, ale...
      Na banerze wiszącym na Centralu od razu widać, że brakuje pewnego elementu i już nie jest tak fajnie :-(
      Jakie są Wasze odczucia?
    • Gość: Kobieta Niezwykła reklama. Piękna i znana na... inwalid... IP: *.toya.net.pl 03.10.12, 17:55
      Świetny pomysł, gratulacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka