Dodaj do ulubionych

Tłum na otwarciu Biedronki. Paraliż Rokicińskiej

• Gość: dan Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.internetia.net.pl 08.10.12, 15:36
      ale masakra,widzieliście tych ludzi ktorzy wyrywali z koszyczka te produkty???
      masakra!!!wstyd!! żenua!!
    • Gość: Ada plebs plebs plebs IP: *.nplay.net.pl 08.10.12, 15:43
      Aż wstyd ze się żyje w takim kraju dorwali się jak "świnie do koryta" patrząc jak kobiecie rozdającej produkty garściami w koszyka przebierając jakby w życiu nie widzieli jedzenia .WSTYD Normalnie i to dorośli ludzie jak dzikusy....
      • Gość: f_k Re: plebs plebs plebs IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 16:03
        Plebs to był jak nowe iPhony rzucili na rynek.. Plebs to jest gdy w City sa promocje styczniowe. Plebs to jest gdy nowy Walmart otwierają - tego koleżanka już nie widzi? Widzi tylko tych co mają po 600-800 zł renty i próbują się za to wyżywić? Pogratulować... Ale koleżanka pewnie w życiu głodna nie była...ot, tak to jest jak rodzice dają.
    • Gość: MW Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.e-wro.net.pl 08.10.12, 15:49
      Smutny obrazek Polaka. Zrozumiałe jest, że można mieć mało pieniędzy(u nas ciężko godnie zarobić)ale to co można zobaczyć na filmikach związanych z otwarciem 2000 Biedronki, to nie jest kwestia ubóstwa. To raczej kwestia mentalności grupy ludzi, którzy za darmowe ciastka lub ser topiony o 1 zł tańszy urwą Ci łeb, naklną, podepczą i zabiją.
      Bo to taka tradycja promocyjno -narodowa (wepchnij się i weź ile zdołasz).
      Weź to co najtańsze, a nam zostaw swoją godność i szacunek do samego siebie i do innych.
      Zostaw nam to co najdroższe, byśmy mogli "za mordę" ciągnąć Cie bez oporów do kolejnych "promocji".
      • Gość: 13f Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 20:45
        To nie jest żaden smutny obrazek Polaka. Tak po prostu wygląda bezmózgie, zdegenerowane bydło, którego pełno na całym świecie. A jutro (albo i nawet dziś?) netbooki i telewizorki będą na allegro z ledwo piśmiennymi zachwalającymi opisami. Samo życie
    • Gość: frajer Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: 122.148.95.* 08.10.12, 15:54
      tak wlasnie wyglada polska bieda !!! TV przedstawia dla polakow ciagle wartosc.
      W mysl przyslowia "chlopa ze wsi wyciagniesz ale wsi z chlopa nigdy" polak zawsze bedzie badziewiakiem w skarpetach i sandalach !
    • minusujcie_mnie_lemingi Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 15:56
      kurcze, mogłem podjechać, może być nie dostał taniego telewizora ale może bym się załapał na porzucony samochód.
    • sselrats Bardzo fajny konsumpcjonizm 08.10.12, 15:58
      ...
    • lob1 Re: Tłum na otwarciu Biedronki. Paraliż Rokicińsk 08.10.12, 16:00
      To widzicie jaka u nas bieda.Nawet niektórzy nie mogą sobie kupić nowego telewizora,bo stare idą do lamusa.A poza tym telewizory jak na nasze pensje/1300,-zł/ są za drogie.
    • Gość: komnikator Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.retsat1.com.pl 08.10.12, 16:08
      To bez wątpienia katolicy.
    • Gość: ja Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.cable.mindspring.com 08.10.12, 16:10
      Zastanawia mnie jeden fakt... tyle sie marudzi ze w Polsce zarobki slabe i ze zycie do duupy. Tak wiec jesli jest taka bieda to skad taki Kowalski ma kase na kupienie 3 telewizorow za ponad 1000zl?!?!
      • swiety_76 Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan 09.10.12, 23:26
        > to skad taki Kowalski ma kase na kupienie 3 telewizorow za ponad 1000zl?!?!

Bo ten Kowalski kupił je na handel. Patrząc po ilościach niektórych towarów to sporo było sklepikarzy którzy po prostu kupowali towary do swoich sklepików (bo chyba nikt nie kupuje cukru dla siebie z zapasem na 2 lata)
        • Gość: f Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.toya.net.pl 09.10.12, 23:38
          > Bo ten Kowalski kupił je na handel.

I kretyn usiłuje je opchnąć na allegro z marżą 600zł, czyli za 2099 + 100 wysyłka. A w sklepie można kupić normalnie za jakieś 2200 i bez obaw o stan czy gwarancję.
    • Gość: j23i1/2 Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.02.gwa.telkab.pl 08.10.12, 16:15
      ANI MRU MRU....
    • Gość: tomek Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 16:30
      A potem do kościółka i na wiec do Jarusia
    • Gość: krzysiek Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 16:30
      Jak widać ludzie tu chyba nie słyszeli o takim czymś jak Black Friday w US. To co się działo w biedronce to nic.

www.youtube.com/watch?v=BNnM24FVVAQ
    • Gość: żydek Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.bielawa.vectranet.pl 08.10.12, 16:31
      chorzy ludzie i to mocno chorzy
    • mesje No po prostu - Czeski Sen ... tylko że po polsku 08.10.12, 16:38
      ... tylko że po polsku !

Nic do śmiechu ani wstydu. Taki koszyk pełen czekoladek rzucony tłumowi daje materiał na kilka doktoratów i magisterek nie tylko w Polsce czy Czechach.
      Stopień zamożności społeczeństwa kraju też nie wprost się przenosi na takie histeryczne reakcje.
      Tłum dostający ataku zbiorowego amoku jest zawsze taki sam- czy jest to tłum ubogich atakujących koszyczek z produktami czekoladopodobnymi, armia nastolatek na widok torsu kolesia z 30 secs to Mars, stado przerażających (babcie w beretkach) death metalowców gromadnie growlujących pod sceną z tym kolesiem od Dody, czy wariatów wiwatujących obłędnie na cześć sportowca, gołej baby znanej z filmików, kultowego skośnookiego reżysera, dyktatora czy przywódcy "duchowego" tego czy owego ...
      Tłum jest tłum i każdy jeden ma swoje czekoladki dla których by zrobił wszystko...

Nihil novi ...
    • litespeed Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 16:48
      Telewizory już wypływają na allegro po 2 tyś. Mocne łokcie, godzinka w kolejce i 5 stówek zarobku.
      • Gość: elf Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 17:58
        bydło!
      • Gość: npd 2010 Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.12, 18:50
        no to prawie jak dobra dziwka
    • Gość: Biedronka Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 17:08
      Matko jedyna....Taki mały sklepik a ile emocji wywołuje.... ;-)
    • Gość: Anonim Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: 85.219.233.* 08.10.12, 17:22
      Mam 18 lat i trochę mnie zdziwiło, że osoby w takim wieku są tak chamskie i w ogóle brak słów.
      A później każą nam brać przykład ze starszych....
      Ciesze się, że ja nie jestem taki jak ci "ludzie", a raczej bydło!!!!
    • Gość: amerykanka Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: 75.69.171.* 08.10.12, 17:23
      ale sie ubawilam, przypomialo mi sie jak to polaczki nasmiewali sie, ze Amerykanie stoja przed sklepami w dniu kiedy sa duze obnizki cen. Zapomnieli tylko o tym, ze nie stoja oni pod sklepami z zywnoscia. Smiechu warte. Pozdro.. z USA
    • spartacus01 Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 17:26
      bydło...
    • Gość: haha Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.bb.sky.com 08.10.12, 17:44
      face palm
    • weritas1 Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 17:54
      Gardzę wszystkimi "plującymi" na kolejkowiczów bo wszelka hipokryzja jest mi obca! Co jest złego w zakupieniu towaru za 50-60% wartości?! Krytykują najczęściej dziady, którym nie udało się załapać..."Walczyłam" w Londynie, w Paryżu a nawet w Singapurze (TAK! tam też obniżają niskie ceny!) i było super! Obraz ten sam, tło różne ale z pewnością tajemnicze nie jest ono w Polsce, rodacy kupujących zrównali z asfaltem na którejś z tzw. autostrad....
      • Gość: 13f Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 20:41
        No to "hrabina", widzę, jest jakże kosmopolitycznym motłochem... No już, huzia na józia, slamsy Kalkuty czekają, moja ty wojowniczko okazji! No i widzisz, taką plugawą troglodytką jak ty też można gardzić, to działa w dwie strony.
    • Gość: Amy Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 17:54
      Pierwsza rzecz która mi się skojarzyła :
      www.youtube.com/watch?v=eTTcsge_j8g

• antipasti60 Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 18:05
      Dobrze ,że widły i motyki nie poszły w ruch.Naród jednak czegoś się nauczył .A może nie.....
    • Gość: Gela Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.smrw.lodz.pl 08.10.12, 18:07
      Ludzie! Jakie z was wieśniaki! Aż żal patrzeć;/ śmiech na sali;/
    • Gość: mario8448/ i to by było na tyle IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 18:08
      w temacie Łodzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka