Gość: jinx IP: 128.95.25.* 08.07.04, 01:45 karuzela karuzela swiat sie kreci i umiera slonce swieci slonce gasnie bedzie ciemniej albo jasniej ... pozdrawiam fanow cyrku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adi Albo na warunkach Zibiego albo koniec RTS Widzew IP: 193.109.115.* 08.07.04, 07:31 Koeljny raz ktos chce sie dorobic na kims. Wszystkich dziłaczy zwolnic bo sie trzymaja stołków ja rzep psiego ogona. Potrzeba jest nowa krew. ZIBI JESTEM Z TOBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Albo na warunkach Zibiego albo koniec RTS Wid IP: *.kutno.mediaclub.pl 08.07.04, 22:05 Zgadzam sie w 100% ZIBI albo smierc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wy......ć wszystkich łojów bezproduktywnych pacanów z zarzadu i dac szanse Bońkowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojo Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.rivm.nl 08.07.04, 08:02 Oto Polska wlasnie! Klocic sie klocic patrzec na koniec swojego nosa i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 08:37 Skrzydlewski jest przeciw!!!? A kto nie tak dawno upierał się by odejść z RTS-u ? A kto rok temu zablokował poprzednią próbę odłączenia WIDZEWA od SPN, a potem w tajemnicy spotykał się z grajajcem by go kuchennymi drzwiami wprowadzić do klubu !!? S K R Z Y D L E W S K I !!!!!!!!!!!!! Kiedy znów chcesz wprowadzić swojego kolesia do Widzewa. Rozumiem twój pciag do pogrzebów, ale myślę że jeden wystarczy bo drugiego nawet WIDZEW nie wytrzyma. CHŁOPIE ODEJDŹ, bo jesteś dowodem na to że w Widzewie poza Gapińskim całą resztę działaczy należy rozgonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelio ZRÓBMY COŚ KIBICE !!! IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 08.07.04, 08:53 Zróbmy coś . Może pikietę pod stadionem i Urzędem Miasta ! To jest chore ! Kto tak mąci . Chyba w zarządzie RTS siedzą ludzie panów Andrzejów ! A pan BECKER ? Podobno jest przedstawicielem KIBICÓW . Jeżeli działa na szkodę klubu to trzeba go przegonić ! GAZETO !!Włącz się do ratowania WIDZEWA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojo Re: ZRÓBMY COŚ KIBICE !!! IP: *.rivm.nl 08.07.04, 11:09 A nie powinien zostac opublikowany jakis oficjalny komunikat z posiedzenie zarzadu RTS? Kto co i za ile itp? Jaka jest prawda i o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtsqrwajest [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.04, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treliusz GAZETO!!! Włącz się do akcji ratowania WIDZEWA ! IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 08.07.04, 08:56 GAZETO!!! Włącz się do akcji ratowania WIDZEWA ! Pomóż !! Może pod presją mediów zarząd RTS się ugnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: GAZETO!!! Włącz się do akcji ratowania WIDZ IP: *.toya.net.pl 08.07.04, 09:46 A możę zamiast tak krzyczeć zza monitora zapisalibyście się do RTSu ?! Uważacie że oddanie wszystko Bońkowi bez żadnych gwarancji i zabezpieczeń w umowie to rozsądne posunięcie, bo ja tak nie uważam. A jak wyrośnie nam drugi Pawelec i potem odsprzeda wszystko jakiemuś lichwiarzowi ?! Pomyśleliście o tym. Nie mówiąc już o karnetach ktore będą min. kosztować 300zł. To są negocjajce a nie bezwarunkowe oddanie wszystkiego, póki jest szansa na jakikolwiek wpływ kibiców na nowy twór Bońka to trzeba o to walczyć!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Re: GAZETO!!! Włącz się do akcji ratowania WIDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:00 Trzeba walczyć to jest jasne ale nie mów że posunięcia Skrzydlewskiego mają coś wspólnego z negocjacjami na rzecz klubu. On od dawna bije tylko pianę wokół siebie i robi sobie darmową reklamę.Ważniejszy jest stołek.Rok temu tak walczył o licencję a potem w czyje ręce oddał Widzew ? Rok temu najpierw mówił(po zablokowaniu powstania stowarzyszenia "Tylko Widzew"), że będzie pilnował finansów a po kilku tygodniach stwierdził, że za kase odpowiada - za przeproszeniem - Grajewski. Dzisiaj też się sprzeciwia a ty się dziwisz że szuka się tym prywaty. Może już spotykają się z ...... pod zachodnią granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojo RTS IP: *.rivm.nl 08.07.04, 10:24 Ok - niech negocjuja ale w naszym kraju kazdy widzi tylko swoj interes i tak negocjuje. Niech zrobia tak zeby bylo dobrze a jak nie to pewnie bedzie koniec. A jaka jest prawda wiedza tylko nieliczni i dobrze zorientowani ktorzy maja w tym interes. Kapitalizm to kapitalizm nic za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.mofnet.gov.pl 08.07.04, 10:47 Uważam że jeżeli p. Zbigniew Boniek nie przejmie w całości władzy nad klubem Widzew Łódz, to o tym klubie w przyszłości będziemy szłyszeć tylko jako historii klubowej piłki nożnej. Dzisiejszy rynek komercyjny dyktuje twarde warunki finansowe i bez dużych pieniędzy z zewnątrz nie stworzy się znaczącego klubu o którym moglibyśmy przynajmniej usłyszeć jako średni klub europejski mogący powalczyć jak równy z równym z takimi klubami choćby jak Glasgow Rangers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 11:44 p.Skrzydlewski miej pan troche honoru,jesli przez pana Zibi zrezygnuje to i tak pan w Widzewie nie bedziesz bo Widzewa nie bedzie!!!a mialem o panu dobra opinie!!wszyscy kibice Widzewa chca Zbyszka Bonka.Skrzydlewsi dotarlo do ciebie!!!jesli nie umiesz pomoc Widzewowi to na boga chociaz nie przeszkadzaj!! chyba ze chcesz by kibice cie pogonikli razem z grajewskim i sp.a bilety musza kosztowac to jest nasz WIDZEW i chcemy go ogladac i bedziemy placic za bilety!!! panowie opanujcie sie czas ucieka chcecie utopic klub tylko dla tego ze macie chore ambicje!!!ZIBI trzymamy z TOBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczegół Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: 217.17.46.* 08.07.04, 12:47 Dlaczego nie opublikujecie opinii prawników znających konkrety? Chyba są tacy, bo nie wierzę, że i jedna i druga strona zbiera się jedynie na słodkie gadu- gadu. Póki co czytamy pełne emocji maile, pisane w oparciu o kolejne domniemania, i karuzela faktycznie się kręci. Ja osobiście nie mam ani czasu ani ochoty na wertowanie aktów prawnych, co nie znaczy, że losy Widzewa są mi obojętne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Wywalić nowy zarząd! IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 08.07.04, 12:56 Nie są lepsi od Grajewskiego i Pawelca!Już poczuli smak koryta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielebniak GAZETO OPANUJ SIĘ !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:05 Gdy zobaczyłem dzisiejszy tytuł, po raz kolejny krew mnie zalała. Dlaczego robicie sensacje z niczego. Zarząd sie zastanawia. Nie wydaje mi sie, ze powiedział nie. Dlaczego mieszacie ludziom w głowach ?? Jestem blisko tego, co teraz sie dzieje w RTS-ie i mam do was wielkie pretensje o nierzetelność informowania ludzi o tym co sie wokół naszego klubu dzieje. Dlaczego karmicie sie tania sensacja na posionie FAKTU lub Super Expressu ???? Czy nie zdajecie sobie sprawy, ze takimi tytułami przeszkadzacie ludziom, którzy teraz mocno pracują nad przyszłością Widzewa ?? Dla wszystkich, którzy chcą sie dowiedzieć co sie dzieje w Widzewie: Zaglądajcie na forum kibiców Widzewa. Tam się znajdują najświeższe i najpełnijsze informacje dotyczące zmian w Widzewie www.widzew.home.pl/forum/phpBB2/index.phpZapraszam P.S. mam nadzieje, że nie wywalicie tego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielebniak Re: GAZETO OPANUJ SIĘ !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:08 Przepraszam za literówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 14:26 "Działacze piłkarscy" są przyspawani do stołków dlatego żeby kręcąc wałki robić małą, śrdnią lub dużą kasę - zależy w jakim są klubie. Tylko klub mający właścicela (patrz Wisła) może awansować, rozwijać się. Uważam, że dla dobra Widzewa jego "działaczy" trzeba odspawać od stołków. Klub musi mieć właściciela, a nie pożal się Boże "działaczy", nawet niech to będzie Boniek - jeśli deklaruje chęć odbudowy klubu dlaczego mu nie zaufać? Gorzej nie będzie. Jestem kibicem, Lech Poznań dla mnie jest najważniejszy, ale takie firmy jak Widzew zasługują na to aby je ratować, tym bardziej że znalazł się ktoś kto chce to zrobić. W Poznaniu mimo że zarząd Lecha deklaruje gotowość przekazania klubu, inwestora brak - niestety Kulczyki poszły się j... . Pozdrawiam Widzewiaków i kibiców innych klubów. Kibice wszystkich klubów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:37 Ostatni gasi światło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki-Teo Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:35 łodzianin my prędzej wrócimy na szczyty nawet z 4ligi niż wy i módl się żebyś nie musiał gasić światła w twoim klubiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:25 Wy nie musicie wracac na szczyty.Szczyt obłudy osiągneliscie już dawno.I nie strasz nie strasz bo sie zesrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dam` lodzianin to od :Loda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:51 tak mi to brzmi człowieczku! bo łodzianin co ktoś zupełnie inny - nie gaszący światła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: łodzianin to od Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:03 Popatrz co sam napisałeś , poligloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki-Teo Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:19 Ja Cię nie straszę tylko informuję że wy nie jesteście bogaci, brak wam sponsora z prawdziwego zdarzenia i możecie paść przed nami tak po prostu czasami bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Zarząd RTS nie chce oddać stadionu spółce Zbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:31 "boso ale w ostrogach" Odpowiedz Link Zgłoś