Dodaj do ulubionych

Boberek :)

08.07.04, 17:27

Dobra rzecz taki boberek. Szykuje się bombowa noc ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich fanów bobu!
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Boberek :) 08.07.04, 17:33
      Uwielbiam! Mniam mniam! :-D
    • marjory_m Re: Boberek :) 08.07.04, 23:04
      > Dobra rzecz taki boberek. Szykuje się bombowa noc ;-)
      > Pozdrowienia dla wszystkich fanów bobu!

bobek fajski, gdyby właśnie nie te bomby :/
    • barracuda7110 Re: Boberek :) 08.07.04, 23:11
      Spadaj. Ochoty mi narobiłeś :P
    • ab84 Re: Boberek :) 08.07.04, 23:12
      a u mnie mama miala kupic i chyba zapomniala...
      za to ja mam kilo owocow i je sobie na kolacje zjem... zdrowsze chociaz sa :P

kurcze, ja chce bobu! abuuuuuu
    • Gość: nona Re: Boberek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:51
      kot mi wyjada, potrafi zjeść ze ćwierć kilo za jednym posiedzeniem.
      • al-ki Re: Boberek :) 09.07.04, 15:33

Kot? Koty to ciekawe stworzenia. Mój nigdy mi nie odpuszcza lodów, serków
        homogenizowanych, ale bobu chyba nie ruszy. No i dobrze :)

PS. A bąki później puszcza? :D
        • Gość: nona Re: Boberek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:47
          puszcza równo.bez bobu też.
          • al-ki Re: Boberek :) 09.07.04, 15:51

No to tym bardziej wolę, żeby się nie przysiadał :)
        • Gość: dova Re: Boberek :) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 15:56
          kot pałaszuje boba??? ciekawostki!!! moje kocurki poza jednym rodzajem karmy
          nic nie tkną: Prezes je tylko suche, a Klara wilgotne - mięsko z puchy!! No
          może czasem śmietanę i kogiel-mogiel, ale żeby bób?!A skórki wypluwa? i
          ponawiam pytanie al-ki(-ka/-ki): > PS. A bąki później puszcza? :D
          • al-ki Re: Boberek :) 09.07.04, 16:02

al-kiego :) (albo nawet alkiego)

Prezes...piękne imię jak dla kota, już wiem, jak nazwę mojego następnego :)
            A co do kocich wiatrów - odpowiedź już jest :)
            • Gość: dova Re: Boberek :) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 16:16
              z tym -ki/-ka to było tylko moje zdrobnienie;-) lub żart, jak kto woli.
              Toć wiem że al-ki to chłop (jak Bob)! A swoją drogą , tak mi się skojarzyło,
              widzieliście film Kika (prod. hiszp)?
              ps. Moje kocurki bąków nie puszczają, przynajmniej nnie poczułam, a węch mam
              dobry....
              pozdrova Dova
              • Gość: al-ki Re: Boberek :) IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 16:19

Ah żart :) A ja myślałem, że kłopot z rodzajem ;-)
                • Gość: dova Re: Boberek :) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 16:27
                  w tym przypadku chyba z deklinacją B-)))
                • Gość: al-ki Re: Boberek :) IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 16:30

No w sumie tak :)
                  Ale wydawało mi się, że problem sprawiło rozpoznanie rodzaju. Odmiana jest już
                  chyba prostsza :)
                  • Gość: dova Re: al-ki przez duże B IP: 212.191.132.* 09.07.04, 16:39
                    :-)))) nie bądź taki skromny... Jesteś dość dobrze rozpoznawalny!!

pozdrova dla Twojego pipulka- jak się zwie?
                    • Gość: al-ki Re: al-ki przez duże B IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 16:48

Mało oryginalnie :/
                      Misiek. Cóż, byłem dopiero w 5. klasie podstawówki jak go przygarnęliśmy.
                      Teraz to bym go nazwał jakoś bardziej szałowo - chodzi mi po głowie np. Gustaw :-)
                      Prezes też jest fajnym pomysłem ;-)
                      • Gość: dova Misiek IP: 212.191.132.* 09.07.04, 17:04
                        no tak, więcej misiów jak psów czy kotów, czy nawet facetów. Ale miś to miłe
                        zwierzątko, choć drapieżne;-/ Sama jestem przeciwna dawania zwierzętom ludzkich
                        imion, ale nie mogłam oprzeć się "Klarze" jak zobaczyłam swoją małą. Wybór tego
                        imienia był bardzo spontaniczny i nieprzemyślany ale b. trafny. A co powiesz
                        na "Freda" dla kocura?
                        • Gość: al-ki Re: Misiek IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 17:12

Fred? Też fajska nazwa jak dla kota :)

Tak poza tematem, to dyskusja zeszła trochę na ścieżkę prywatną. Kto jak kto,
                          ale ja muszę się wybitnie pilnować jeśli o to chodzi :D
                          Więc jeśli chcemy ją dokończyć, to poza forum jednak proszę :-)
                          • Gość: dova Re: Boberek IP: 212.191.132.* 09.07.04, 17:47
                            Zatem wracamy do bobu. Inne strączkowe też uwielbiam, choć nie wiedzieć czemu
                            żółta fasolka jakaś taka sucha ostatnio?

Ps. Większość się pilnuje, ale nie którzy pilnują innych.
                            • Gość: nona Re: Boberek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:11
                              obieram mu, ale jak się zapomnę i za mało mu dam, to potrafi sam się obsłużyć i
                              wyjada skórki z wiadra śmieciowego. Lubi tez fasolkę.Pozdrawiam
                              • Gość: dova Re: Boberek IP: 212.191.132.* 09.07.04, 18:38
                                he,he!
                                A czy Twój kotek również lubi obierki od ziemniaków? Bo zapomniałm dodać, że
                                moje bardzo je lubią (jest to naprawdę ewenement)!

Ps. fajnie wygląda to "nie którzy" haha.
                                • Gość: nona Re: Boberek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:16
                                  Też mam dwa, ale drugi wcina tylko puszki - nawet surowej wątróbki nie chce.
                                  Obierki ich nie interesują, ale ten od bobu jest też nałogowym witaminowcem i
                                  generalnie podnieca go widok różnych pigułek.
    • teufel Re: Boberek :) 09.07.04, 13:00
      Nie lubiem:P
      • ab84 nie znasz sie ;) (bt) 09.07.04, 13:02
        • Gość: dova Re: nie znasz sie ;) (bt) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 15:19
          a obieracie ze skórki, czy wygniatacie ząbkami? Ja tam uwielbiam boba z
          bułeczką smażoną, mnia,mniam, pychotka - polecam!!
          • al-ki Re: nie znasz sie ;) 09.07.04, 15:32

Ja zawsze sobie obieram :)
      • Gość: stary pryk Re: Boberek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:20
        ja bobu nie lubie, ale lubie pierdziec
    • yaa Re: Boberek :) 09.07.04, 16:05
      Bardzo lubię boberek. I chyba sobie jutro kupię...
      Pozdrawiam
      Yaa
    • Gość: ab84 Re: Boberek :) IP: 80.51.47.* 09.07.04, 18:31
      obieracie??? ja jem bob ze skorka, czasem dla zabawy najpierw srodek pozniej
      skorke...
      dzis mama zrobila ale jakis taki nijaki byl i mi nie smakowal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka