teufel 24.07.04, 13:01 Łonet.peel: Wiewiórki prowadzą zmasowany atak i przenoszą się tutaj. Pan Henryk: Jestem oburzony!! Wiewiórki na Piotrkowskiej?? SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Forum opanowane przez wiewiórki!!!!!!!!!!!!!! <0> 24.07.04, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Tojfel obnażony! 24.07.04, 13:04 Skrytosurrealista i zoofil, o licznym potomstwie kąsającym na forum i w okolicach Piotrkowskiej ;-) Pozdrawiam, Marzann Zieliński, FAKTy Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Tojfel obnażony! 24.07.04, 13:05 ha, wiedziałem że Tojfel jest w to zamieszany!!!!! te kasania, ciąża Britnej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wiewiórki to mało! 24.07.04, 13:07 o tych żubrach to ja tylko coś kiedyś czytałem, no ale panie Diabołk!! zeby z żubrami to robić? przecież to już pod kryminał podchodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Wiewiórki to mało! 24.07.04, 13:10 teufel napisał: > Żubr tuż za rogiem. Sam mu je pewnie doprawiłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wiewiórki to mało! 24.07.04, 13:20 czyli to nie wiewiórki są niewyżyte tylko ty! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wiewiórki to mało! 24.07.04, 13:23 O matko. Idę na piwo - Żubr:P P.S. Sam sie przyznałeś do współpracy z wiewiórami:P Odpowiedz Link Zgłoś
teufel RE: 24.07.04, 13:08 Ciii. Zaraz się jeszcze wyda, że Angelina Jolie też w ciąży jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: RE: 24.07.04, 13:09 no coraz lepiej, mam nadzieje że Hanki Bielickiej w to nie wmieszałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Tojfel obnażony! 24.07.04, 13:06 O przychówku:) Z Grupą Trzymającą Orzechy:D Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka "Wszystkie dzieci Teufla są"... 24.07.04, 13:22 zaśpiewała na to Majka Jeżowska Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Teufel, no nie poznaje kolegi, no no... / ni! 24.07.04, 19:05 "Pokaż swoją twarz. Zdejmij maskę, powiedz mi: Kim naprawdę teraz jestes??" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: widzę że żubrzyk działa <n/t> 24.07.04, 21:18 czyli mały trójkącik był? ty + 2 żubrzyki, oj ty perwerze jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: widzę że żubrzyk działa <n/t> 24.07.04, 21:29 Wolałbym czworokąt, ale kasy żal. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: Teufel, no nie poznaje kolegi, no no... / ni! 27.07.04, 12:33 To ja.... ...twoje sumienie... ...daj łyka. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel NEWS NEWS NEWS 24.07.04, 21:27 Łoonet.peel: Kot Garfield wystraszył się polskich wiewiórek i film: "Garfield" nie będzie pokazywany w naszym kraju. Marek Kondrat jest załamany, bo nadal będzie w cieniu osła Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: NEWS NEWS NEWS 25.07.04, 17:35 czy tego osla mrowka niosla? (a w ogrodzie tego lata bylo tyle mrowek na filety...) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wątek wiewiórosurrealistyczny 26.07.04, 16:39 Łonet.peel: Przywódca wiewiórek woła o pomoc: Tu Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Znana jest kryjówka!! 27.07.04, 12:03 Las Palmas, Las Ketchup i Las Tuszyn - to są kryjówki wiewiórek!! Ich przywódca Musztarda Al Sadr i May Onezz widziani byli w tych miejscach!! - TAI Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Znana jest kryjówka!! 27.07.04, 13:03 ja tam wiem ze atakują w Las Łagiewnicki a na imprezy walą do Las Vegas :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Łonet.peel: 30.07.04, 16:01 Z środy na czwartek, przyleciało do nas UFO!! Jak sie dowiedzieliśmy, był to zastęp wiewiórek płci żeńskiej z planety: "Baśka"!! Ponieważ Łódź jest najgorsze miasto, zdecydowały się ty zaatakować i zrobic kręgi w zbożu. Mówi jedna z "kosmitek" wiewiórek: "Faceci to świnie!! A w szczególności Wilki!! Oni tylko o jednym. Biust, biust i BIUST:( My całe jesteśmy fajne!! Łonet.peel Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Ekpress Ilustrowany po godz. 14 30.07.04, 16:10 Współpracują z Łonet.peel gazeta: " Ekpress Ilustrowany po godz. 14" pan, Henryk jest oburzony, tą postawą: "Pan Henryk dodaje, że wieczorem, tuż przed północą przez kilka minut nad polem widział świecący obiekt. Z szuflady wyjął lornetkę, ale ta dziwnym zbiegiem okoliczności nie chciała ustawić ostrości. Niemal w tym samym czasie w telewizorze pojawiły się zakłócenia. – Nagle zniknął obraz, a kiedy znów wyjrzałem przez okno, to „coś” odleciało w stronę Pabianic – dodaje pan Henryk." TOŻ TO PLAGA WIEWIÓREK. Specjalnie dla nas Wojciech Jaruzelski: " DRODZY Rodacy!! Dziś mamy zły dzień. Plaga wiewiórek zaatakowała poraz kolejny Łódź. Od dziś od godz. 0 czyli z pt. na sb. wprowadzamy stan wojenny. Należy poruszać się tylko w godz. od 22 do 6. Należy również spożywać jak najwięcej napoi wysokoprocentowych(trzeba pomóc Polmosom!) Stan wojenny ogłaszam do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Ekpress Ilustrowany po godz. 14 30.07.04, 16:13 teufel napisał: > "Pan Henryk dodaje, że wieczorem, tuż przed północą przez kilka minut nad polem I jeszcze pan Henryk... toż EI chyba sobie żywe jaja z nas robi :-))) > Należy również spożywać jak najwięcej napoi wysokoprocentowych(trzeba pomóc > Polmosom!) Stan wojenny ogłaszam do odwołania. A chętnie, ale to chyba nie stan wojenny tylko wiewiórkowy? Nie trzeba było napadać na Irak, oj nie trzeba było... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ekpress Ilustrowany po godz. 14 30.07.04, 16:16 "Pijemy za lepszy czas Za każdy dzień, który w życiu trwa Za każde wspomnienie, co żyje w nas Niech żyje jeszcze przez chwilę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Wątek wiewiórosurrealistyczny IP: *.toya.net.pl 09.09.04, 18:51 Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Zrobić zapasy orzechów przed zimą 09.09.04, 22:40 W końcu olimpiada to olimpiada. I Oli biada jeśli tego nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Oli biada 10.09.04, 08:19 Bo mu znuff kolana przed meczem reprezentacji spuchło. Obyś spuchł! Odpowiedz Link Zgłoś