Gość: HuBar IP: 192.168.1.* / 217.97.190.* 21.08.01, 13:32 Czy wiesz co oznaczają literki na tych białych tabliczkach? Woj. łódzkie ma E miasto Łódź L , a inne miasta? Woj. Zachodnio-pomorskie ma Z , a inne woiewódzctwa? Wiesz to napisz. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Tablice rejestracyjne IP: 213.25.90.* 21.08.01, 15:15 mnie bardziej frapuje to "E" w łódzkiem. Jakoś nie mogę tego z niczym skojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 19:29 "E" można przetłumaczyć jako eeee!!!! Łódź!!!!!!!!!!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredy Re: Tablice rejestracyjne IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 15:19 W-mazowickie P-wielkopolskie K-małopolskie G-pomorskie C-kujawsko-pomorskie N-warminsko-mazurskie R-podkarpackie T-świetokrzyskie D-dolnośląskie F-lubuskie L-lubelskie B-bialostockie S-ślaskie E-łódzkie Z-zachodniopomorskie O-opolskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Tablice rejestracyjne IP: *.toya.net.pl 21.08.01, 15:21 Bardzo wyczerpująca odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tablice rejestracyjne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.08.01, 18:51 Gość portalu: mac napisał(a): > Bardzo wyczerpująca odpowiedź :) Tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Tablice rejestracyjne IP: 213.25.90.* 21.08.01, 15:21 dobra robota, kowboju! Ale Hubarowi chodziło pewnie o to, żeby każdy wpisał jedną pozycję i mielibyśmy kilkanaście postów więcej. Teraz Hubar będzie zły. :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredy Re: Tablice rejestracyjne IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 15:25 Gość portalu: pepe napisał(a): > dobra robota, kowboju! Ale Hubarowi chodziło pewnie o to, żeby każdy wpisał > jedną pozycję i mielibyśmy kilkanaście postów więcej. Teraz Hubar będzie zły. : > ) > pozdr. niech Hubar nie przesadza tylko sie cieszy z pelnej odp. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Tablice rejestracyjne IP: 213.25.90.* 21.08.01, 15:28 ty, a jak to jest z powiatami? Mógłbyś rozwinąć odpowiedź o powiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredy Re: Tablice rejestracyjne IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 15:29 nie moglbym gdyz nie znam wszystkich powiatow poszukaj sobie tych inf. w necie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGIERD Re: Tablice rejestracyjne IP: 157.25.200.* 21.08.01, 15:29 oczywiście jeden powiat na post :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tablice rejestracyjne 21.08.01, 20:11 Dzięki za info, zły nie będe ale chciałem aby było więcej postów . Skorotak to może powiaty : Zgierz EZG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredy Re: Tablice rejestracyjne IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 22:06 Tomaszów Maz. - ETM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Tablice rejestracyjne IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 21.08.01, 23:13 EB - to bedą Brzeziny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: do HuBara - prv 21.08.01, 23:31 Skoro wrociles do Lodzi odbierz e-mail z Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGIERD Re: Tablice rejestracyjne IP: 157.25.200.* 22.08.01, 08:59 PKO - koło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitek Re: Tablice rejestracyjne IP: 195.205.74.* 11.05.02, 12:24 poznan PO wrocek DW warszawa W.. bydgoszcz CB torun Ct wloclawek CW krakow KR gdansk GD gdynia GA szczecin ZS slask S.. lublin LU bialy BI olsztyn NO kielce TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufek Re: Tablice rejestracyjne IP: 192.168.0.* / 195.205.178.* 23.08.01, 14:40 Ten kto to wymyślił, musiał być po niezłej wódce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Tablice rejestracyjne IP: *.mnc.pl 23.08.01, 22:38 Gość portalu: Fufek napisał(a): > Ten kto to wymyślił, musiał być po niezłej wódce. A oto klucz, którym się kierował (w paru, hm, dyskusyjnych punktach): - C jak Cujawy - E jak ŁódzkiE - F jak GorzóF (albo: -Gdzie mieszkasz? -F Zielonej Górze!) - N jak Warmia i Nazury - T jak ŚwięTokrzyskie (a może miał być krzyżyk, więc facet wybrał najbardziej podobną literkę?). Jakieś inne (anty)koncepcje? Pozdrawiam :) PS: Wiecie, że na nowych tablicach policja jest na H? Właśnie - H jak... co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Tablice rejestracyjne IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 09:13 HuBarku - wystarczy wejść na: http://bazy.hoga.pl/rejestracje.asp i tam masz wszystko! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tablice rejestracyjne 22.08.01, 20:01 Dobra spadaj! Ja przynajmniej wymyślam jakieś wątki co coś mówią i z których można się czegoś nowego dowiedzieć. A co z waszymi "fajnymi" wątkami typy: Liczymy ? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 08:50 PKO-to chyba Konin a Koło ma chyba PKL, EZD-Zduńska Wola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 08:52 i jeszcze w Brzezinach było ELW ale teraz jest nowy powiat wiec bedzie pewnie inna np EBR? ELA -Łask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Tablice rejestracyjne /DO HUBARA/ IP: *.nm.matrix.pl 23.08.01, 09:52 hubar napisał(a): > Dobra spadaj! No nie spodziewałem się tego po Tobie HuBarku...Nieładnie, nieładnie - jesteś znów niegościnny... > Ja przynajmniej wymyślam jakieś wątki co coś mówią i z których > można się czegoś nowego dowiedzieć. Ja również w miarę możliwości i pomysłów... > A co z waszymi "fajnymi" wątkami typy: > Liczymy ? Jakbyś uważnie poczytał, to nie ma w tych durnych wątkach ani jednego mojego postu! Możesz to sprawdzić! Dla mnie takie wątki są tak samo durne jak i dla Ciebie...A modę na nie wprowadziło forum wrocławskie, tam pierwsi zaczęli liczyć i jacyś półforumowicze od Nas podchwycili tą żenadę! > pozdrowy I nawzajem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredy Re: Tablice rejestracyjne IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 11:08 ZKL to Kołobrzeg zas KTT to Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tablice rejestracyjne 23.08.01, 13:47 ZKO Koszalin a ELW łódzki wschodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufek Re: Tablice rejestracyjne IP: 192.168.0.* / 195.205.178.* 23.08.01, 14:44 Ten, kto wymyślił ten system symboli na tablicach, musiał być po niezłej wódce. Nie ma nic bardziej idiotycznego. Żeby domyślić się gdzie zarejestrowany jest dany samochód, trzeba posługiwać się tabelą. He, he.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 20:45 Głupota z tymi nowymi tablicami ,bo np w Ostrowie Wlkp szyfr normalny czyli np POS A111 już sie skończył i teraz jest np POS 11AA w Łodzi też lada moment numerów braknie,chyba jest już 67000 inne tablice: ESI-Sieradz EPI-Piotrków -Ziemski EP-Piotrków -miasto EBE -Bełchatów Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tablice rejestracyjne 29.08.01, 16:03 Nikt nie zna jakiś mazowieckich blach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Tablice rejestracyjne IP: *.g1.pl 29.08.01, 16:34 a nie wiem czy wiecie, ale HP to policja Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tablice rejestracyjne 29.08.01, 16:38 Serio? a skąd wiesz bo do tej pory to były MO i coś jeszcze, może komuś to przeszkadzało? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:52 policja w Szczecinie ma tablice HPW A000 ,nie wiem jak to jest w innych miastach bo jeszcze nie widzialem takich aut u nas a z mazowieckich: WGM-Grodzisk Mazowiecki WPR-Pruszków WZY-Żyrardów WPI-Piaseczno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:53 i jeszcze: WWL-Wołomin WSC-Sochaczew WGR-Grójec WOT-Otwock Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Tablice rejestracyjne 29.08.01, 23:11 trzeba zapamiętać WPR i WWL ;-) Tych nie zaczepiać !!!!!!!!!!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Tablice rejestracyjne IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:56 a w warszawie to jest mix z tymi tablicami ,kazda gmina ma inna a w gminie centrum kazda dzielnica inna Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Tablice rejestracyjne 06.05.02, 22:28 Ale są fajne rejestracje teraz: ZSL - Sławno w zachodnipomorskim PSL - Słupca w wielkopolskim Spotkaliście jeszcze jakieś zabawne? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Tablice rejestracyjne IP: *.p.lodz.pl 06.05.02, 22:40 A SLD to bedzie Lodz, jak ja wlacza do katowickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Tablice rejestracyjne IP: *.bluewin.ch 06.05.02, 22:45 No ale to Wy nie wiecie co znaczy E? To znaczy Episkopat!!! :-))) Do. Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Tablice rejestracyjne 09.05.02, 13:14 Wybralem te ktore najbardziej mi sie podobaja :-) BSE CRY GKS KTT LKS NBA NEL NIL NOE NOS OB OK ONA PC PKO PKS TOP TSA pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś