p8 24.03.02, 14:59 Wszyscy wiemy jaka dziś jest pogoda. A ja sobie śpiewam Sunshine Reagge i jest mi dobrze:)))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Sunshine Reagge!!! 24.03.02, 15:00 A ja nie śpiewam i też mi dobrze. Ale Geograf śpiewa!!! Patrz wątek *ekhm, ekhm...* Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Sunshine Reagge!!! 24.03.02, 15:15 A ja byłam przed południem na spacerze w Łagiewnikach i donoszę, ze pogoda wcale nie jest taka zła. I humor też mi dopisuje. Pozdrawiam :-))))) Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Sunshine Reagge!!! 24.03.02, 15:46 kurcze... to co widze za oknem od strony północnej raczej nie przynosi na myśl Reagge... a Sunshine to juz wcale!!! :((( a jakie powietrze w Łagiewnikach?? cudownie wilgotno-ciepłe, czy wietrznie??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Sunshine Reagge!!! 24.03.02, 15:52 Właśnie wcale nie było wiatru. Całkiem ciepło i przyjemnie. I wszędzie zaczyna się zielenić. Gdyby ktos miał jakies wątpliwości, jaka jest teraz pora roku, polecam taki spacer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Sunshine Reagge!!! 30.04.02, 20:02 Rosnie w siłe Rasta, budujemy nasze miasta!!!!!!Bozia, pośpiewamy????????? Odpowiedz Link Zgłoś