ania52 01.08.04, 09:52 Mam blond wloski, ciemna karnacje i niebieskie czy, moze ktos by mi doradzil, jakiego kolaru cieni powinnam uzywac??:) z gory dzienks @ll :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Pomocy:P 02.08.04, 13:09 Moim zdaniem winien byc to kolar kolarowy. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Pomocy:P 02.08.04, 17:48 Myślę, że dobry byłby odcień sinokoperkowego różu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Pomocy:P IP: *.astral.lodz.pl 02.08.04, 18:16 jeśli chodzi o kolar (collar - ach ta pisofnia) to polecam tradycyjnie biały, ładnie komponuje się ze śniadym ciałkiem, tudzież szyjką! Natomiast cieni collaru nie polecam - wyszły z mody , teraz na topie są kołnierzyki w paski, mogą być w kolorze blue, tak jak oczęta... Chyba że mowa o innym kolarze (tzn. collarze) - obróżce (które swego czasu też były w modzie), ale nie podejrzewam ... Odpowiedz Link Zgłoś
aard A teraz na poważnie 03.08.04, 10:50 Najlepszy cień to... brak cienia! Poważnie, im mniej makijażu tym lepiej, a optymalna jego ilość to ZERO. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nie zgadzam się!! 03.08.04, 10:56 Najlepszy cien to... orla cien. Nie jakiegos bylejakiego orla, ale w koronie orla, krazacego nad praslowianskim debem, gdzie bursztynowy swierzop i gryka jak snieg biala. Dzierżsięprzezleweramiealetylkowpiatektrzynastego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś