patri.5 29.07.13, 15:17 --TV kablowa w Żychlinie jest już cyfrowa ? Czy ktoś zna ofertę Vectry na tv cyfrowy i internet. Brak informacji na ten temat .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwaczek11 Re: TV Vectra -cyfra 30.07.13, 00:11 Zapomnij , że Vectra w Żychlinie wyjdzie z jakąkolwiek ofertą. Dobijałem się kiedyś dwukrotnie o TVP Kulturę. Kanał ogólnie dostępny, również w ofercie Vectry. Ale nie w Żychlinie. To co mi odpisano za pierwszym razem przypominało wciskanie kitu przedszkolakowi. Za drugim powołałem się już na odpowiednie zapisy KRTV. I co? Widzisz w Żychlinie taki kanał. Vectra traktuje Żychlin ( i może nie tylko) jako odbiorców drugiej kategorii. Nie wspomnę już wyrzuceniu dwóch najbardziej wartościowych kanałów Planete i Ale kino, ale to w skali ogólnokrajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
patri.5 Re: TV Vectra -cyfra 31.07.13, 10:27 Zaden tel. Biura Obsługi Klienta Vectry nie odpowiada. / olewają abonenta /. Udało mi si ę dodzwonic w końcu na infolinie pod nr. 601601601. Zadałem pytanie o nową ofertę i czy będzie w Żychlinie tv cyfrowa. Głos kobiecy oznajmił mi że nie może udzielic takiej informacji. Wyraziłem swoją opnię że w ten sposób tracą klientów. / koniec rozmowy /..Mam pytanie, na jaki adres wysłac wypowiedzenie umowy i ile trwa wypowiedzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
selenka21 Re: TV Vectra -cyfra 31.07.13, 12:01 Spróbuj coś dowiedzieć się w Vectra S.A. Biuro obsługi klienta Tel: 24 235 70 11 09-500 Gostynin, Parkowa 32, Odpowiedz Link Zgłoś
duszek97 Re: TV Vectra -cyfra 01.08.13, 15:04 w mojej kablowce vectra nie ma zadnego kanalu HD. Pan przez tel. powiedzial, ze będą jak kupię dekoder i doplacal 20zl miesiecznie... to za dużo. A w moim bloku byl zakaz wieszania anten ("był" kiedys, teraz sie musze dowiedziec bo widzę, że ludzie mają). Mam pakiet polski i to normalne ze nie mam zadnego kalalu w hd ?? Odpowiedz Link Zgłoś
toudi90 Re: TV Vectra -cyfra 10.08.13, 01:31 od poniedziałku 5 sierpnia trwają testy cyfrowej VECTRY w Żychlinie. Kilkanaście osób otrzymało dekodery SD do testowania usługi. Oficjalnie wszystkie usługi: Cyfrowa Vectra; VectraNet; VectraTel ruszą 2 września 2013 w Żychlinie i Dobrzelinie. Info o pakietach cyfrowych i internetowych na www.vectra.pl Oferta cyfrowej VECTRY jest ogólnopolska i identyczna w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
yusef48 Re: TV Vectra -cyfra 18.09.13, 20:00 Może ktoś jest zapoznany z ofertą Vectry. Ile żąda za dostęp do TV ? Odpowiedz Link Zgłoś
patri.5 Re: TV Vectra -cyfra 20.09.13, 13:01 Brak informacji o ofercie Vectry w sprawie tv cyfrowet oraz tv cyfrowa + internet dla miasta Żychlin Biuro obsługi w Gostyninie nie przyjmuje telefonów, nie chcą rozmawiac z potencjalnym klientem Odpowiedz Link Zgłoś
someone-2013 Re: TV Vectra -cyfra 20.09.13, 14:13 patri.5 napisał: > > Brak informacji o ofercie Vectry w sprawie tv cyfrowet oraz tv cyfrowa + inte > rnet dla miasta Żychlin Biuro obsługi w Gostyninie nie przyjmuje telefonów > , nie chcą rozmawiac z potencjalnym klientem Odpowiedz Link Zgłoś
someone-2013 Re: TV Vectra -cyfra 18.10.13, 11:00 vectra.przedstawiciel napisał: > Już niedługo w Żychlinie ruszy Tv Cyfrowa i Internet. Programy TVP Kultura i Al > e Kino również będzie w ofercie oraz wiele innych programów. Cała oferta Tv i I > nternetu będzie w bardzo fajnych cenach. > Wszelkie pytania proszę kierować pod numer telefonu 790-870-048 Dojazd do klien > ta A dlaczego nie przez kontakt internetowy przez Skype jak to jest w innych firmach. Mnie się wydaje ze jest to naciąganie potencjalnego klienta na dodatkowe koszty. Jest strona Vectry www.vectra.pl/ w czym problem aby łączność była darmowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
patri.5 Re: TV Vectra -cyfra 19.10.13, 16:43 Potrzebna jest prosta infomacja : jaka oferta tj.jakie programy i cena z internetem i bez internetu i od kiedy...Jakie to proste. Jeśli nie ma takiej infomacji klient idzie do innej firmy.Informacja taka powinna znajdowac się na naszym forum i na planszy TV lokanej Vectra. Odpowiedz Link Zgłoś
toudi90 Re: TV Vectra -cyfra 20.10.13, 00:27 zapraszam na www.vectra.pl tam jest pełna oferta, konfigurator usług i można zamówić usługi przez www Odpowiedz Link Zgłoś
patri.5 Re: TV Vectra -cyfra 20.10.13, 15:00 toudi90 napisał(a): > zapraszam na www.vectra.pl tam jest pełna oferta, konfigurator usług i można za > mówić usługi przez www Nie dotyczy Żychlina.! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek11 Re: TV Vectra -cyfra 04.11.13, 20:12 własnie dostałem foldery. Nawet za 189 zł nie mogę oglądać PLANETE. To jakiś żart Odpowiedz Link Zgłoś
duszek97 Re: TV Vectra -cyfra 04.11.13, 20:21 Ja również dostałem foldery. Jednak dla mnie jest oferta ciekawa, ponieważ ja korzystam tylko z podstawowych kanałow i za 25zł jest 7 w hd, a teraz mam kablowkę bez kanalow hd i mniej rowniez za 25zl. Jak skończy mi się umowa przeniose sie na cyfrową. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek11 Re: TV Vectra -cyfra 04.11.13, 23:09 mówimy o dwóch różnych rzeczach. Ty ( Pan) mówisz o tym, ILE i JAK będziesz oglądał, ja mówię o tym CO będę oglądał, a właściwie , czego nie będę oglądał. Ironia sprawy polega na tym, że PLANETE ( dla mnie najbardziej wartościowy kanał) , który był przecież w ofercie Vectry, dostępny jest tylko w kablówkach i na macierzystej platformie. W kablówkach, ale nie w Vectrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zembolak Re: TV Vectra -cyfra 05.11.13, 08:17 A jaka jest i czy w ogóle jest miesięczna opłata za udostępnienie dekodera z możliwością i bez możliwości nagrywania? Odpowiedz Link Zgłoś