dorothy130 01.08.13, 21:57 szukam dobrej kosmetyczki lub salonu kosmetycznego zeby zrobic sobie paznokcie, jeszcze nie zdecydowalam ktore mozecie cos polecic? oczywiscie z czystym sumieniem ;) bede wdzieczna za pisanie tez ile pazurki kosztuja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mix-design Re: gdzie zrobic paznokcie akrylowe i zelowe 26.11.13, 14:30 Witam Zapraszam do skorzystania z usług El pazurro. Dojazd do klientki na terenie Łodzi i Pabianice bez dodatkowych kosztów. Paznokcie akrylowe przedłużanie pod lakier - jeden kolor to koszt 50 zł, french 60 zł a zdobienia malowane ok 10-20 zł. Zapraszam na moją stroną na Facebooku www.facebook.com/Elpazurro. Rabaty z Kartą Stałego Klienta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: gdzie zrobic paznokcie akrylowe i zelowe 26.11.13, 18:22 www.beautica.pl/ polecam z czystym sumieniem, a cennik na stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: gdzie zrobic paznokcie akrylowe i zelowe IP: *.mytrinity.com.ua 11.01.14, 22:40 Długo szukałam dobrej manicurzystki, ktora umie wykonać to co sama znajdę na zdjęciu w necie.Wreszcie znalazłam miejsce, w ktorym moge wykonać na paznokciu takie wzorki jakie zawsze chciałam. Ceny są ok. Dojazd w porządkuб a atmosfera w jej salonie jest bardzo, bardzo przyjemna. Zawsze jest miło i sympatycznie, ładnie pachnie olejkami. Dla chętnych Centrum Revitalis przy Broniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakant Re: gdzie zrobic paznokcie akrylowe i zelowe 21.01.14, 18:34 Polecam gabinet urody przy ul. Siedleckiej 3. Pazurki robią świetnie i przystępnej cenie a po za tym jest też tam świetna kosmeyczka, którą goroąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gdzie zrobic paznokcie akrylowe i zelowe IP: *.205.120.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.14, 23:19 Polecam Nail-Bar by O.P.I w Centrum Handlowym Tulipan w Łodzi. Jestem ich stałą klientką, robią na produktach O.P.I , dodatkowo mam wrażenie że przykładają się do swojej pracy. Jestem z nich zadowolona, mogę polecić. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
vera83 Re: gdzie zrobic paznokcie akrylowe i zelowe 16.02.15, 18:58 Polecam MY Beauty Express na Andrzeja Struga 3,,,Wszystko super Polecammmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś