Dodaj do ulubionych

zumba w Łodzi

01.11.13, 17:00
Czy ktoś wie gdzie można zapisać się na zumbę w Łodzi? Czy są grupy w których uczestniczą nie tylko nastolatki (35 plus)? I jeszcze sympatyczna osoba prowadząca! Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • dzieciuszek Re: zumba w Łodzi 01.11.13, 20:34
      A gdzie mieszkasz? Jakie okolice Cię interesują?
      • 4evern53s Re: zumba w Łodzi 01.11.13, 20:48
        Mieszkam na Widzewie, więc najlepiej w okolicach
        • dzieciuszek Re: zumba w Łodzi 01.11.13, 21:02
          Nie chciałabym być posądzona o reklamę :) Czy można się z Tobą skontaktować prywatnie? Odbierasz maila gazetowego?
          • 4evern53s Re: zumba w Łodzi 01.11.13, 21:25
            Ok. Odpisz na adres 4evern53s@gazeta.pl
        • Gość: agno Re: zumba w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.14, 13:18
          Zajrzyj też do ofert domów kultury. Często jest tam mniej ludzi a co za tym idzie więcej miejsca. Wiem, że jest w pałacyku na przeciwko Reala na Piłsudskiego.
    • Gość: kacha Re: zumba w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.13, 13:42
      Na Widzewie jest zumba w Rytmie ( dla pań w różnym wieku z przewagą 35+) a także w Kubusiu
      • Gość: kaszny Re: zumba w Łodzi IP: *.mmj.pl 07.11.13, 12:48
        Też o tym czytałem kiedyś, ale jak na łódź to strasznie mało tych miejsc. W porównaniu do Wrocławia czy Krakowa to mamy może 3, 4 możliwości zumby. Małe zainteresowanie czy brak możliwości?
        • dzieciuszek Re: zumba w Łodzi 07.11.13, 23:18
          3-4? Ja sama znam co najmniej kilkanaście miejsc :) Praktycznie w każdym klubie fitness jest w grafiku Zumba :)

Poszukując zawsze warto wejść na jedyna oficjalną stronę programu Zumba Fitness: www.zumba.com i skorzystać z wyszukiwarki :)
    • Gość: buntownik Re: zumba w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 20:54
      www.facebook.com/1000powodow
      1000 powodow dla ktorych Łódź jest gorsza od Warszawy
    • maminka82 Re: zumba w Łodzi 12.01.14, 16:07
      Zajęcia zumby są też na Olechowie - organizuje je Strefa Kultury Otwartej (olechowska filia ośrodka kultury Górna). Odbywają się na sali gimnastycznej w szkole przy ul. Zakładowej. Zajęcia prowadzi Małgosia Kasińska, super dziewczyna, jedna z najlepszych w Łodzi instruktorek zumby. Bardzo pozytywna dziewczyna i do tego rehabilitant, więc naprawdę jest świetnie przygotowana do pracy. Na zajęciach są panie głównie 40-letnie, ale też młodsze, też młode mamy ok. 30 lat. Zajęcia są 2 razy w tygodniu - w pon i śr. o godz. 18 i są bardzo intensywne - wychodzimy mokre:) I jak na tak renomowaną i słynną instruktorkę, zajęcia są tanie: 65 zł. za 2x w tygodniu.
      • kateb007 Re: zumba w Łodzi 09.05.14, 22:28
        Zgadzam się, Gosia jest świetna. Przetestowałam pare instruktorek i Gosia nie ma sobie równych. Osobowość oraz ruch to jej atut. Obecnie prowadzi również zajęcia w szkole tańca Riviera.
    • michasia604 Re: zumba w Łodzi 21.07.14, 16:58
      Ja chodzę na zajęcia ZUMBA w Łodzi w "Aneta kreuje". Polecam, świetna prowadząca (licencjonowana), ma bzika na punkcie zumby. Ponadto w tym miejscu na Matejki 9 znajduje się również kosmetyczka i fryzjerka, więc wszystko czego potrzebują kobiety. Można zostawić też dziecko podczas odbywania zajęć. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka