Gość: Tomas IP: 212.191.130.* 11.08.04, 15:22 Myślę że dość ciekawa i ważna impreza w kalendarzu wydarzeń kulturalnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lidka Re: www.lodzbiennale.pl IP: *.cybernet.ch 11.08.04, 20:10 absolutnie !!! robie juz promocje na wlasna reke, jako fanka waszego miasta w Szwajcarii !!! oby jak najwiecej ciekawych ludzi przyjechalo !!! w internecie - na stronach angielsko i niemieckojezycznych jest juz sporo informacji na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: www.lodzbiennale.pl IP: 212.191.130.* 12.08.04, 11:06 To gratuluję i życzę jak najlepszych efektów w promowaniu...Niestety w Łodzi mało osób o tym wie i interesuje się tematem. Jak widać Łódź nie jest zbyt przychylna dla artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: www.lodzbiennale.pl IP: *.cybernet.ch 12.08.04, 16:40 przychylnosc rady miasta bylaby oczywiscie milo widziana... nie jest jednak warunkiem koniecznym !!! przychylnosc i zainteresowanie samych Lodzian wydaje mi sie o wiele wazniejsze ! P. S. biennale to rowniez dobre miejsca pracy... ...moze przyjechac masa ludzi z calej Europy !!! dziennikarze, studenci historii sztuki, profesjonalni krytycy i znawcy, wlasciciele galerii, prywatni kolekcjonerzy... i na sam koniec cala masa artystow i tzw. plastykow !!! itp, itd... Art is a Big Bizness !!! Lodz is a Good Place !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: www.lodzbiennale.pl IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 00:38 A co robisz w Szwajcarii, moze jestes w Zurychu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: www.lodzbiennale.pl IP: *.cybernet.ch 19.08.04, 18:30 Mieszkam na przedmiesciach. Pracuje w Zurychu w koncernie TAMEDIA. Lodz to moje prywatne hobby. Poznalam w Szwajcarii pare bardzo fajnych osob z Lodzi... Odpowiedz Link Zgłoś