Dodaj do ulubionych

Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi

26.01.14, 00:29
Myślę o operacji piersi bo wygląd mojego biustu po ciążach i karmieniu no i znacznej utracie wagi znacznie odbiega od tego co było 5 lat temu. Wiem, że można coś z tym zrobić i chciałabym bo jestem jeszcze młoda i zależy mi na tym żeby podobać się sobie i mężowi a te że tak napiszę "flaczki" mnie sama zniechęcają
W biustonoszu to jeszcze wygląda ładnie ale bez... masakra po prostu
Stąd moje poszukiwania jakiegoś chirurga od "tych piersiowych" spraw w Łodzi
polećcie kogoś no i jak tu trafię na kogoś kto coś takiego zrobił to proszę o szczegóły
Jaki mniej więcej koszt, jak wygląda sama operacja, jak dochodzi się do siebie no i cała reszta co jest istotne
Dziękuję z góry za wszystkie informacje i odpowiedzi
Marlena
Obserwuj wątek
    • Gość: dominika79 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 17:05
      Mam podobnie i tez sie przygotowuje do operacji. Fajnie napisałaś "flaczki" , no ujęłas to po prostu "dosłownie" :) Nie wiem jak Ty ale ja jeszcze bardzo po ciąży schudłam i to chyba też przez to biust mi po prostu wisi...
      Jak Ci mogę pomóc chociaż nie do końca to ja jestem umówiona na luty na wizytę w klinice Dermed u dr Żukowskiej i tam mam sie wszystkiego dowiedzieć , wtedy moge do Ciebie napisac tu albo podaj mail
      Nie wiem jak Ty ale ja z tego co czytałam to chciałabym tylko podnieść piersi bez implantów o ile to u mnie będzie mozliwe, zobaczymy po wizycie i tym co p.doktor mi powie
      • lodzianka09 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 19.02.14, 10:54
        Dominiko, dziękuję za te informacje. Napisz mi proszę czy byłaś już na wizycie u tej Pani Doktor? Napisz mi wszystko tutaj albo na privie , jestem bardzo ciekawa. Szukałam tej kliniki, jest na Piotrkowskiej to w sumie nie miałabym nawet daleko. Bo ja też nie chcę niczym powiększać jakby się dało tylko je jakoś uformować i podnieść tak jak Ty piszesz to byłabym zadowolona bo ja małych nie mam, w biuście 114cm więc nie ma chyba co powiększać
        • Gość: dominika79 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 18:33
          Tak, już po . Wizytę miałam w tym tygodniu i powiem Ci - jestem zadowolona. Żukowska = bardzo przyjemna i konkretna zarazem. Wyjaśnia wszystko. W sumie to ja prawie nie miałam pytań bo sama powiedziała wszystko. Czyli u mnie tylko podniesienie wystarczy, bez wkładek. Tu się ucieszyłam. Pokazała mi jak to będzie wyglądać. Jestem zdecydowana tylko muszę telefonicznie umówić zabieg jak sobie opiekę nad dzieciakami poustalam. ale chciałabym na początek kwietnia tak wstępnie :)
    • Gość: Renata Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 14:04
      Ja polecam dr Szychte. Nie jestem pewna, ale chyba przyjmuje w dr Lik Clinic. Bardzo sympatyczny i mądry. Pracuje na oddziale chirurgii piersi gdzie robią same zabiegi z tym związane, wiec praktykę ma dużą. U znajomej robił rekonstrukcję po mastektomii i jest bardzo zadowolona- chwaliła i polecała.
      • lodzianka09 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 19.02.14, 10:59
        Renata ale Ty go znasz czy tylko słyszałaś?
    • Gość: Agness Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.play-internet.pl 07.02.14, 13:39
      Nie wiem jak z piersiami ja w Łodzi robiłam powieki dolne w klinice Este l`arte ul.Aleksandrowska i jestem bardzo rozczarowana za mało wyciętej skóry i duża nowa zmarszczka ukośna .Zapłaciłam 4200 .Nie polecam miejsca.
      • lodzianka09 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 19.02.14, 10:56
        Dobrze że to piszesz, czasami warto wiedziec kogo lepiej unikać
    • Gość: karolina9248 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: 5.172.248.* 23.03.14, 21:11
      Powiększałam i podnosiłam piersi właśnie u dr Doroty Żukowskiej w Dermedzie. Dr Żukowska konkretna, przyjemna, konsultacje rozwiały wszystkie moje wątpliwości, a efekt jest naprawdę świetny, jestem zadowolona. Wszystko ładnie się pogoiło, żadnych komplikacji, zmianę opatrunków po operacji osobiście nadzorowała pani doktor. Zabieg miałam we wrześniu zeszłego roku.
      • Gość: mika098 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.centertel.pl 24.03.14, 17:20
        Ja właśnie szukam dobrego chirurga plastycznego w Łodzi, ale strasznie boję się zabiegu :( Czytałam sporo o tej dr Żukowskiej, generalnie jest bardzo polecana, więc może do niej się umówię. Wszystko wyjaśniła Ci, konsultacje były wyczerpujące, wszystko przed zabiegiem było wiadome? Szukam kogoś sprawdzonego, kto rozwieje wszystkie moje wątpliwości..
        • Gość: gość Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 22:39
          NIE MA lekarza, który wszystko Ci wyjaśni. Wszystkiego nie można przewidzieć. Są pewne typowe reakcje organizmu, ale może Twój jest całkowicie nietypowy?
          Pamiętaj, że ingerujesz w żywą materię i ewentualne pretensje możesz zgłaszać tylko do siebie.
          Warto jeszcze raz pomyśleć czy na pewno chcesz tego. Czy nie lepszy wyjazd na wczasy z ukochanym zamiast krojenia swoich piersi?
          • Gość: mika098 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.centertel.pl 27.03.14, 18:09
            Ale ja nie zamierzam robić tego kosztem czegokolwiek innego. Nie podobają mi się moje piersi, chciałabym je powiększyć i podnieść, i swoją decyzję przemyślałam, to nie jest pomysł, który mam od wczoraj. Ponawiam swoje pytanie...
            • Gość: milena Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.1and1.pl 28.03.14, 16:10
              powiększałam u niej piersi o 2 rozmiary + podnosiłam, jestem obecnie ponad pół roku po zabiegu i jestem naprawdę zadowolona - są kształtne i przede wszystkim wyglądają naturalnie, na czym zależało mi bardzo. wszystko przebiegło prawidłowo, bez komplikacji. pani doktor bardzo sympatyczna i z fachową wiedzą.
              • Gość: mika098 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.03.14, 23:44
                No to świetnie. Miałaś może jakieś poprawki wykonywane? Bo wolałabym tego uniknąć… Oczywiście rozumiem, że zanim zejdzie opuchlizna itd. to pełnego efektu nie będzie widać, ale wolałabym uniknąć później ponownego krojenia, bo będzie asymetrycznie czy coś…
                • Gość: milena Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.1and1.pl 31.03.14, 22:01
                  nie, żadnych poprawek nie trzeba było robić, wszystko jak najbardziej ok, po raz pierwszy w życiu moje piersi naprawdę mi się podobają. :) zresztą u dr Żukowskiej nie słyszałam żeby jakakolwiek dziewczyna chciała poprawkę, a naczytałam się przed zabiegiem sporo, no i parę moich koleżanek coś u niej robiło.
    • Gość: Magda Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.play-internet.pl 29.03.14, 15:25
      Witam,
      Ja robiłam powiększenie piersi już 3 lata temu u dr. Rykały w Este L'arte i jestem bardzo zadowolona! Świetny fachowiec, zna się na tym co robi. Efekt jest naprawdę super!
    • Gość: lucy Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.toya.net.pl 08.08.14, 15:26
      I jak powiększenie u dr Ż? Ja zastanawiam się nad plastyką powiek górnych.... i szukam na razie informacji na ten temat.
      A moze ktoś robił powieki górne w Łodzi?
      • Gość: gosc Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 13.08.14, 22:53
        robilam u Dr.Zukowskiej powieki gorne 2 lata temu we wrzesniu i jestem bardzo zadowolona-brak komplikacji,nawet nie bylo zasinione nic, ale faktycznie zastosowalam sie do wszystkich zalecen,czyli jak pani doktor kazala mi lezec przez dobe po operacji to lezalam -przez 2 tygodnie mialam swoje reczniki zeby uniknac ewentualnych infekcji-polecam pania doktor
      • lodzianka09 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 11.09.14, 10:45
        Gość portalu: lucy napisał(a):

> I jak powiększenie u dr Ż? Ja zastanawiam się nad plastyką powiek górnych....
        > i szukam na razie informacji na ten temat.
        > A moze ktoś robił powieki górne w Łodzi?

Hej - no jeszcze przede mną .... mam termin na październik :) Troszkę zmieniłam zdanie bo w poczekalni w klinice rozmawiałam z kobietą co zrobiła sobie plastykę powłok brzusznych- powiem wam że wogóle o tym nie wiedziałam ale jak zobaczyłam jej efekty( pokazała mi zdjęcia swojego brzucha sprzed i po operacji, w telefonie miała żeby się chwalić ) to w szoku byłam. No i podjęłam decyzje że najpierw brzuch a potem piersi :) No i brzuszek już mam płaściutki i bez rozstępów !!!! a teraz kolej na piersi. p. Żukowska tylko sie ze mnie śmiała , ze tak zmieniam decyzję no ale co miała powiedziec :) Zrobi la co trzeba i to baaardzo dobrze!!! eh... Żebym sie tylko od tych operacji nie uzależniła, ale co tam... życie jeszcze przede mną więc trzeba się nim xieszyć :) a wole się cieszyć piekniejsza :)
    • malowanka90 Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 17.03.17, 13:57
      Ja już pare lat temu robiłam zabieg u doktor Żukowskiej ale jak najbardziej jestem zadowolona, zarówno z efektu jak i z całej opieki od konsultacji pierwszej do kontroli po zabiegu :)
      • Gość: 1234zlodzi Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 19.04.17, 18:05
        Szukam włąśnie chirurga w miare cenowo też dobrego i na miejscu, z tych łódzkich widze że często tu polecają dr Żukowską- Jak u niej z terminami ?
        • loksanta Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 30.05.17, 22:53
          Jak ja robilam zabieg to dość szybko miałam konsultacje, ale to było ponad 1,5 roku temu więc ciężko powiedzieć jak teraz, to świetna specjalistka więc ma sporo pacjentek. No ale najlepiej przedzwonić i sie zapytać osobiście
          • pasikowa Re: Chirurg plastyczny w Łodzi- piersi 24.02.19, 12:02
            jak szukasz dobrej kliniki i chirurga plastycznego takze polecam ci łódzki Dermed i dr Dorotę Żukowską. Mnie wykonywała korektę uszu ale widziałam efekty jej pracy, to swietna chirurg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka