Dodaj do ulubionych

Analogowa za 4 PLN?

IP: *.glus.easy.com.pl / 10.0.0.* 29.03.02, 09:48
Myślę, że Gazeta przegina. Nie jestem fanem rozwrzeszczanych bachorów i płyta
wyląduje tam, gdzie jej miejsce.
Niedługo zaczną dokładać pastę do zębów, tabletki na przeczyszczenie i Bóg wie,
co jeszcze.
Będą sprzedawać gazetę w pudełku, czy w reklamówce?
Gdzie jest granica nonsensu?
Obserwuj wątek
    • blenda Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 10:59
      Czy jestes pewin że GW kosztuje 4zł??? Jeśli tak to chyba pzegięcie.

pozdrówki
      • Gość: aard Re: Analogowa za 4 PLN? IP: 195.117.14.* 29.03.02, 11:27
        Dokładnie tyle!!! Napisane jak byk. Skandal!
    • jasam Re: Analogowa za 4 PLN - nie kupiłem !!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 12:05
      Właśnie też miałem zamiar o tym napisać.
      Nie można kupić gazet bez towaru powiązanego. Jest to chyba wykroczenie wobec
      nabywców.
      Mam gdzieś promocje do których dokładam pieniądze. Wytłoczenie płyty w dużym
      nakładzie wynosi ok. 1 zł. Gazeta zazwyczaj ok. 2 zł. A dziś 4 zł.
      Ponieważ nie mogłem nabyć gazety bez bzdurnego dodatku - nie wydałem 4 zł i
      już. Chciałem poczytać Fabrykę - ale skoro tak mnie traktują - nie będę chyba
      wcale kupował, tej gazety.
      Ktos powie - że to mój prywatny problem i Gazeta od moich drobnych nie zawali
      się. Ale nie lubię, gdy się mnie zmusza do bezcelowych wydatków.
      Jest to może metoda, aby "masy" złakomiły się na płytę i sprzedaż ogólnie
      wzrasta - ale czy o takich czytelników chodzi redakcji ?
      :-((((((
      pozdr.
    • hubar Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 13:40
      To przesada! 4 zł za dziennik? To 1/3 ceny miesięcznika z CD!!!

pozdrowy
      • jasam Prezent na Święta od Gazety (???) 29.03.02, 14:56
        • ob.serwator Re: Prezent na Święta od Gazety (???) 29.03.02, 15:00
          Nie ma co mówić - bardzo wątpliwy P R E Z E N T.
    • geograf Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 16:21
      Przesada jak nic!!!!
      aż mi się nogi ugięły gdy usłyszałęm cenę....
      niestety kupiłem...ale tylko dla wiadomości.... płyta już jest zutylizowana.....
    • blenda Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 16:29
      U mnie tata kupił i nie nażekał ale jesli sie komus robi prezent to chyba
      obdarowywant z niego nie płaci? chyba że ja o czyms nie wiem.
      to już newsweek kosztuje 3,50

pozdrówki
      • aniapakero Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 17:20
        Ja tutaj dzisiaj mialam zamiar zaczac pare watkow, a dzisiaj dokladnie to co
        chce napisac juz jest napisane...moze wydam wam sie krwiozercza, ale gdyby nie
        zapobiegliwosc mojej mamy, dorwalabym plyte i z zimna krwia porabalabym na
        kawalki te obrzydliwe twarzyczki tych okrobnych i piskliwych bachorow...jak
        jeszcze raz puszcza w radiu ta arie od siedmiu bolesci to wyrzuce je z mojego 5
        pietra...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak mnie to denerwuje...
        Redakcjo! jak ktos wniesie bombe na dzial z muzyka ta bede
        JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • blenda Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 17:36
          hmmm. Ja lubie wszystkie dzieciaki i absolutnie nie przeszkadza mi że ich płyta
          była w GW. chodzi o to że nie należało z tego powodu podwyzszać ceny.
          • geograf Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 20:55
            ja nie lubię żadnych dzieci, a gdy przez takie nie umiejace śpiewac bachory podwyższaja cenę GW to NIE ZGADZAM się.... już przetrwałem płytę Urbaniaka, którego wcale nie słuchałem, ale Arka to już przesada......
    • por_borewicz Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 21:06
      Gość portalu: lodzer napisał(a):
      > Niedługo zaczną dokładać pastę do zębów, tabletki na przeczyszczenie i Bóg wie,
      > co jeszcze.

Ano wlasnie, P8 wiesz cos o tym... ?

> Będą sprzedawać gazetę w pudełku, czy w reklamówce?
      > Gdzie jest granica nonsensu?

Przesada jest i to gruba, fakt.
      Nic dodac nic ujac, wyrzucic plyte i czekac na paste do zebow ;-)

Pozdrawiam
      Por. B.
      • geograf Re: Analogowa za 4 PLN? 29.03.02, 21:57
        ALE JA CHCE BUDYŃ!!!!
        :)))
        • yavorius Re: Analogowa za 4 PLN? 31.03.02, 16:15
          A ja chcę oranżadę w proszku.
      • hubar Re: Analogowa za 4 PLN? 31.03.02, 17:02
        Czy w niedługiej przyszłości będzie tak że do GW będzie dołączana Komórka z
        umową na płacenie abonamentu na 24 miesiące???

pozdrowy
        • Gość: politech Re: Analogowa za 4 PLN? IP: *.p.lodz.pl 31.03.02, 21:08
          Nie wiem jak z komorka, ale dobrze, ze jako prezent (zapowiedziany kilka
          miesiecy temu - "Arka Noego" nagrywa plyte dla najwiekszego dziennika w
          Polsce") nie bylo plyty Edyty Gorniak albo Brathankow - oni to sie cenia.
          Bylyaby po 9 zlotych pewnie. A moj ojciec kupil GW nie zwazajac na to, ze jest
          plyta. Myslal, ze to jakies ultra-wielkie wydanie. Wzial gazete do reki i jakas
          cienka mu sie wydawala. A w domu - po zamknieciu sklepu - nie znalazl CD. I to
          jest wielkanocny pech - choc twierdzi, ze moze chodzi o Prima Aprilis:)
          • aniapakero Re: Analogowa za 4 PLN? 31.03.02, 21:37
            a ja wam mowie ze niedlugo dolacza plyte Ich troje-to jest bodajze na topie
            jeszcze wspomnicie moje slowa...

A co do Arki to nie chodzi tylko o to, ze nienawidze dzieci, ale krew mnie
            zalewa jak mam placic za ``prezent``.Niech GW nazwie wreszcie rzeczy po
            imieniu...Bo ja jak sie upre to sobie kupie taka plyte za te same pieniadze (co
            prawda na rynku...), albo za jeszcze mniejsze przegram od moich kuzynkek Pauli
            i Kingi-4 i 7 latek...To jest po prostu tragiczne-i GW jak kaazda inna firma
            robi sobie kase na takich idiotach jak ja, ktora nie arka nie pasta do zembow
            chce ta gazete przeczytac...dlatego wisi mi czy ten post trafi na osla lawke
            czy nie i powiem jedno: w GW pracuja zwykli durni ludzie ktorzy ciagle
            twierdza: alez my jestesmy wyksztalceni ;komunizm,rasizm,faszysci to wszystko
            jest okropne i obrzydliwe;brzydzimy sie holota;jestesmy inni;czytajcie nasza
            gazete bo jest napisana przez ludzi swiatlych i madrych, ktorym jedynym celem
            jest dostarczanie wiadomosci ludziom;jestesmy prawi i nigdy nie posunelismy sie
            do czegos takiego jak kantowanie i wyciaganie z ludzi pieniedzy na jakies
            plyty;itd;itp...Wiem moze zabrzmialo troche po Hollywoodzku ale inaczej nie
            potrafie tego wyrazic...mam nadzieje ze nie zrozumiecie tego opacznie...
            UUUUUUUUUUUUffffffffffffffff wyzylam sie(mozna powiedziec ze mi ulzylo)
            Mam nadzieje ze redakcja czyta co dzieje sie na ich forum-choc moze pewnie tak
            zgnusnieli ze juz im sie nie chce;-)))))no dobra zartowalam...
            • jasam Re: Analogowa za 4 PLN? 31.03.02, 22:28
              Dołączam się do Twoich uwag.
              Kolejny przykład hipokryzji wydawcy Gazety.
              pozdr.

PS
              A dzieciaki zostawcie w spokoju - to nie ich wina. Są ludzie, którym te płyty
              sprawiaja radość.
              • aniapakero Re: Analogowa za 4 PLN? 31.03.02, 22:33
                nie znam takich...................nnnnnnnnnnno dobra moja siostra nie byla tym
                bynajmniej zbulwersowana, ale skakac z radosci nie skakala(a co wazne gazete
                kupila moja mama wiec nie byla zla ze musi na nia placic).
    • blenda Re: Analogowa za 4 PLN? 05.04.02, 13:30
      właśnie slucham audycji Weissa na ten temat. czyli nie tylko nas to poruszyło,
      a moze ktoś z was do niego zadzwonił? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka