Dodaj do ulubionych

problem z chrztem

19.06.14, 12:36
Witam, mam pytanie czy ktos zna moze parafię w Łodzi lub w okolicach, gdzie ksiądz nie robi problemu żeby chrzestnym został katolik bez ślubu kościelnego (ślub kościelny niemożliwy, jest tylko cywilny). ksiądz w parafii odmówił zaświadczenia o zdolności do bycia chrzestnym;), a zalezy mi własnie na tym chrzestnym.

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: problem z chrztem IP: *.toya.net.pl 19.06.14, 15:51
      polecam Łagiewniki tam ze wszystkim jest bezproblemowo :-) a sam Klasztor przepiekny :-)
      • Gość: lidja11 Re: problem z chrztem IP: *.nordiskpolska.pl 19.06.14, 16:26
        dzieki za pomysl, klasztor to akurat moja parafia i niestety tak bezproblemowo nie jest, bo juz bylam, pytalam, nie mozna;( klasztor rzeczywiscie ladny, chociaz ja nie przepadam za zatłoczonymi kościołami ( a tam zjezdza cala Lodz), ale w sprawie chrztu grymasić nie będę, byle mi chrzestnego zaakceptowali jakiego chce;)
    • Gość: Aga Re: problem z chrztem IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.07.15, 17:42
      Mam ten sam problem. Daj znak czy Ci się udało. Jeśli tak to gdzie. Z góry dzięki.
    • saczek1 Re: problem z chrztem 26.07.15, 09:44
      Spróbuj o jezuitów, może da radę.
      • Gość: gość33 Re: problem z chrztem IP: *.ip4.wifimax.pl 09.08.15, 21:10
        Polecam kościół polsko-katolicki, nie tylko bez problemów, ale też miło i sympatycznie i bez "co łaska, ale nie mniej niż..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka