Gość: szym777 Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 03.01.20, 13:53 Najlepszym prawnikiem w Łodzi jest pan mecenas Klimkowski, który prowadzi kancelarię pod własnym nazwiskiem. Jest bardzo profesjonalny, ma ogromną wiedzę, a współpraca z nim to czysta przyjemność. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolll Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 20.05.21, 08:53 Szym777 zgadzam sie w 100%. Mecenas Klimkowski to najlepszy fachowiec. A co najwazniejsze SKUTECZNY Odpowiedz Link Zgłoś
buzkabuzka12 Re: Adwokat Łódź 16.01.20, 14:09 W Łodzi polecam Panią adwokat Chróścielewską moją sprawę wygrała w przedbiegach. Nie ma to jak wziąć sobie renomowanego adwokata z ogromnym doświadczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 28.01.20, 11:10 Bardzo profesjonalna pomoc prawna pana adwokata Igora Klimkowskiego. Polecam współpracę, prawnik bardzo zaangażowany, do tego świetny kontakt osobisty. Zostawiam numer telefonu i zachęcam do kontaktu: 600365228 . Odpowiedz Link Zgłoś
rebekaona Re: Adwokat Łódź 01.02.20, 14:04 Ja moge Tobie doradzić żebyś skorzystała z pomocy Kancelarii Family Law, Ja poszłam tam bo dużo osób korzytsało i było zadowolnych teraz ja dołączyłam do ich grona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabanana Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 14.02.20, 14:28 Pan mecenas Igor Klimkowski to fantastyczny fachowiec. Bardzo dziękuję za jego ludzkie podejście do sprawy. Co mnie cieszy - zawsze stawiał się osobiście na spotkaniach i rozprawach. Polecam przedzwonić pod numer 600365228 i się z mecenasem umówić na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucinda12345 Re: Adwokat Łódź 16.02.20, 16:56 Poszukiwać adwokata trzeba z głową dlatego ja wybrałam adwokata z Łodzi z renomą i doświadczeniem Magdalenę Chróścielewską i sprawę wygrałam. Tu namiar do niej 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
cegla678 Re: Adwokat Łódź 22.03.20, 11:21 Pan mecenas Klimkowski jest prawnikiem znanym ze swojej skuteczności w sprawach związanych z prawem rodzinnym. Korzystałam z jego pomocy gdy walczyłam o podwyższenie alimentów. Napiszę tylko, że żałuję, że nie korzystałam z jego pomocy wcześniej, przy rozwodzie. Jest o niebo lepszy od mojego wcześniejszego prawnika. Numer do mecenasa Klimkowskiego: 600 365 228 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_matlosz Re: Adwokat Łódź 23.03.20, 23:19 Szczerze mogę polecić usługi Pana mec. Igora Klimkowskiego. Mimo tego że mieszkam w Anglii kontakt przebiegał bez najmniejszego problemu. Dzięki dobremu przygotowaniu, rozwód i sprawa alimentów zakończyła się na pierwszej rozprawie. Pełen profesjonalizm. Tutaj znajdziecie namiary na jego kancelarię www.klimkowski-kancelaria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna44 Re: Adwokat Łódź IP: *.ff.avast.com 27.03.20, 07:54 Rozumiem te wszystkie pozytywne komentarze w kierunku mecenasa Igora Klimkowskiego. Ostatnio sama do niego trafiłam i jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Pan mecenas jest osobą konkretną i rzeczową, do tego ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
krakusmaria1 Re: Adwokat Łódź 30.03.20, 15:36 Jeśli liczycie na skuteczne załatwienie sprawy to Kancelaria adwokat Magdaleny Chróścielewskiej będzie najlepszym wyborem :) Mówię to z własnego doświadczenia! Bardzo dobra kancelaria z zaangażowaniem w sprawę. Polecam! Tutaj telefon 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
cegla678 Re: Adwokat Łódź 14.04.20, 14:25 Cenię sobie dobry kontakt ze specjalistami, między innymi dlatego właśnie polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Super kontakt - i na żywo, i przez telefon. Zleconą przeze mnie sprawę załatwił w sądzie bardzo skutecznie :) Będziecie zadowoleni z jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś
markus78 Re: Adwokat Łódź 15.04.20, 17:26 W Łodzi mega adwokatem od rozwodów jest mecenas Jarosław Szkudlarek, duże doświadczenie i skuteczność tak wiec jak rozwód z winy to brać śmiało bo to gwarancja sukcesu. Polecam i wklejam linka do stonki mecenasa adwokat-szkudlarek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 20.04.20, 13:29 Pan mecenas Igor Klimkowski reprezentował mnie w kilku sprawach związanych z byłym już mężem. Serdecznie polecam go za fachowe podejście do tematu, empatię i świetny osobisty kontakt. Więcej informacji o jego kancelarii znajdziecie na stronie www.klimkowski-kancelaria.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
lucinda12345 Re: Adwokat Łódź 05.05.20, 09:40 Wszystkim co chcą wygrać niech wiedza ze bezcenna jest pomoc która oferuje Pani mecenas Chróścielewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieba Re: Adwokat Łódź IP: *.com 08.05.20, 11:35 Ja szczerze polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Angażuje się w każdą sprawę, daje z siebie 100% i zawsze przychodzi przygotowany do sądu. Dzięki niemu sprawy rozwiązały się szybko i z pozytywnym dla mnie skutkiem. Pełen profesjonalizm i świetny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Adwokat Łódź IP: *.datapacket.com 14.05.20, 13:33 Jestem bardzo wdzięczny mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu za poprowadzenie mojej sprawy. Nie wiem jakbym sobie bez niego poradził ze wszystkimi problemami. Ma bardzo profesjonalne podejście do klienta i doświadczenie, które sprawia, że wie, co robi na sali sądowej. Bardzo serdecznie polecam jego usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
bigotka121 Re: Adwokat Łódź 21.05.20, 12:06 Jak chcecei najlepszą kancelarię to polecam Chróścielewska & Chróścielewski. Klasa sama w sobie. sprawdzeni osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 22.05.20, 10:04 Rozwód cywilny często jest w związku z kościelnym procesem o nieważność małżeństwa. Nt. zapraszam na mój blog: rozwody-koscielne.eu dr Arletta Bolesta adwokat kościelny a.bolesta@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Re: Adwokat Łódź IP: *.cdn77.com 09.06.20, 14:38 Pan mecenas Igor Klimkowski ma świetne podejście do klienta. Bardzo polecam jego pomoc, porady, których udziela są bardzo konkretne i wyczerpujące. Sprawy w sądzie zawsze wygrane na korzyść klienta. Zostawiam tutaj numer do jego kancelarii: 42 208 88 42 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciółka Re: Adwokat Łódź IP: *.consumer-pool.prcdn.net 24.06.20, 14:39 Pan Mecenas Igor Klimkowski poprowadził moją sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Zawsze był przygotowany, punktualny i mogłam na nim polegać. Dziękuję także za to, że osobiście wspierał mnie na każdej rozprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Gąsienica Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 09.07.20, 13:27 Ładnie poprowadził mi rozwód i nie miałam żadnych zastrzeżeń co do pracy mecenasa Igora Klimkowskiego. Specjalista od prawa rodzinnego. Drugiego takiego nie znajdziecie. Punktualny, rzetelny, kulturalny, a przy okazji przesympatyczny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Adwokat Łódź IP: *.consumer-pool.prcdn.net 21.07.20, 13:21 Również polecam Pana Igora Klimkowskiego. Wysoka jakość świadczonych usług. Współpraca przebiegła bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Sprawa zakończona pozytywnie. Polecam jeśli komuś zależy na konkretach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Adwokat Łódź IP: 159.242.234.* 29.08.20, 16:38 Jeśli szukasz adwokata od rozwodów to tylko Pan Igor Klimkowski. Zna się na swojej pracy i jest naprawdę miłym, pomocnym człowiekiem. Pomógł mi przejść przez piekło w sądzie, które zgotował mi były mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Adwokat Łódź IP: *.cdn77.com 30.08.20, 09:36 Super przeprowadzony rozwód przez fantastycznego mecenasa Igora Klimkowskiego!!! Oczywiście z orzeczeniem o winie męża, oszukiwał mnie i zdradzał. Pan mecenas Klimkowski bardzo szybko mu to udowodnił :) Polecam, bardzo miła współpraca z panem mecenasem. Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 11.09.20, 06:43 Sprawy cywilne, w tym cywilny rozwód, często pozostają w związku z kościelnym procesem o nieważność małżeństwa. Nt. zapraszam dr Arletta Bolesta adwokat kościelny a.bolesta@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hannak123 Re: Adwokat Łódź 21.09.20, 15:14 Muszę przyznać że mecenas Igor Klimkowski zrobił na mnie duże wrażenie. To bardzo rzetelny, profesjonalny a przede wszystkim konkretny człowiek. Pozytywnie nastawiony do ludzi i życia. W ciągu kilku dni załatwił wszelkie formalności. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.zach Re: Adwokat Łódź 23.09.20, 23:07 Ze swojej strony mogę polecić Panią Monikę Kitschę - Kwasiborską. Byłam w podobnej sytuacji jakiś czas temu i udało jej się wyciągnąć mnie z tego. Zajrzyj na jej stronę, na pewno będzie tam to czego szukasz www.lodz-adwokat.pl/ Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Adwokat Łódź IP: *.datapacket.com 24.09.20, 11:19 Zdecydowanie najlepszym prawnikiem w Łodzi jest adwokat Igor Klimkowski. Reprezentował mnie w sprawie rozwodowej, zawsze stawiał się osobiście. Sprawa zakończyła się po mojej myśli. Kontakt z adwokatem fantastyczny, i na żywo i bezpośrednio przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś