Dodaj do ulubionych

Cenzura działa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:00
Chciałem sobie poużywać na szanownych Redaktorach i Korektorach, którzy
puścili wczoraj na pierwsej stronie tytuł "...Bosh i Siemens" i powtórzyli to
samo w tekście, ale jak widać temat niewygodny, bo post wycięty.....

A jeszcze pod artykułem była zachęta aby na temat artykułu na forum
podyskutować, a tu figa z makiem, tatarakiem.....

Raz, że artykuł głupi, bo podaje dane z sondy, ktora nijak się ma do badań
socjologoicznych, dwa że puszczono skandaliczny błąd w nazwie jednego z
bardziej znanych koncernów światowych. I nawet nie wiadomo, czy to z głupoty
czy z niewiedzy.

Przeprosin w dzisiejszym wydaniu GŁ też ne uświadczysz.

SKANDAL.
Obserwuj wątek
    • redakcja.lodz Re: Cenzura działa 01.09.04, 13:02
      Strona piąta, tytuł - Sprostowanie
      • Gość: Ano Re: Cenzura działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:03
        Nie dotarłem tam jeszcze - ale skoro tak, to czapki z głów za przyznanie się do
        błędu.
        • Gość: blq Re: Cenzura działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 03:56
          Czego to ja juz w GW nie widzialem...? Radosna tworczosc niektorych dziennikarzy
          przypomina wybryki niektorych komentatorow sportowych. Nie zapomne, jak ktorys z
          tych gagatkow napisal, iz eksport Polski do Japonii wyniosl w 2002 roku 71
          TYSIĘCY dolarow. Juz to powinno chlopaka zastanowic, wszak to nawet nie jeden
          kontener wypelniony ziemniakami :))) Ale nie, chlopie brnie dalej w swoim
          szalenstwie piszac, ze eksportujemy tam: szklo, chemie, meble, art zwierzece i
          ... STATKI. I to wszystko za marne 70 tysięcy dolarów... ???

Niestety, konkurencja nie jest lepsza. "Rzeczpospolita" kupilem moze z 5 razy w
          zyciu, kiedys jeszcze w liceum i teraz, jakos na wiosne, po dobrych kilku
          latach. Niestety w kazdym przypadku NAGMINNIE mylono tysiące z milionami,
          miliardy z milionami, do tego dochodza jakies paskudne bledy logiczne, ktorych
          juz mi sie nawet pamietac nie chce, bo nie warto...

Czy naprawde tak trudno znalesc kandydata na dziennikarza posiadajacego
          elementarna wiedze o swiecie? Kogos, kto wie o czym pisze?

Na koniec przypomnialo mi sie nieszczesne "Wisla zagra z Monaco!!!"... nawet
          zdazylem sobie zrobic screenshot... ogladajac go nadal mam wrazenie, ze zostal
          mi przeslany z jakiegos swiata rownolegolego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka