Dodaj do ulubionych

I LO w Łodzi

22.09.14, 19:44
Hej. Mam pytanie dotyczące I LO w Łodzi. Chciałabym się dostać do klasy biologiczno- chemicznej. Jestem ciekawa ile punktów potrzeba by się dostać. Ile trzeba minimum i ile mieliście. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: I LO w Łodzi IP: *.toya.net.pl 25.11.14, 12:58
      W tym roku próg do bio-chem-matow wynosil około 157/8 rok temu był niższy jakieś 151. Atmosfera fajna, ale chyba nie wybrałabym drugi raz. Czuję się jak szary uczeń, ponieważ nie przygotowywałam się do olimpiady żadnej, w gim tez nie (miałam 164.5 w rekrutacji). To teoretycznie nie znaczy, że prof. nie zwracają uwagi czy nie lubią takich osób, ale olimpijczyków lubią bardziej.. Na lekcjach raczej zawsze jest przyjaźnie, może z małymi wyjątkami, można się pośmiać.
      • Gość: JSza Re: I LO w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.15, 23:44
        Szkołę polecam! Mimo, że jest na co ponarzekać to nie zmieniłabym atmosfery tego miejsca oraz towarzystwa Jedynkowiczów na żadne inne. Szczególnie porównujac do doświadczeń znajomych z innych łódzkich LO tj. IV LO, XXI LO, III LO. Warto wiedzieć jedno: do matury 80% pracy to korki i indywidualna nauka. Koper mobilizuje do nauki (co bardzo ważne) ale nie uczy. Mimo wszystko, nie żałuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka