p8 07.04.02, 05:40 ...bluesa o czwartej nad ranem, tak cicho by nie obudzić sąsiadów, czajnik z gwizdkiem świruje na gazie, pomyślałby kto, że rodem z Manhattanu... panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: Śpiewamy... 07.04.02, 11:58 Czwarta nad ranem... może sen przyjdzie, może mnie odwiedzisz... Czemu Cię nie ma na odległość ręki, czemu mówimy do sibie listami? Gdy Ci to śpiewam, u mnie pełnia lata, gdy to usłyszysz, będzie środek zimy. Czemu sie budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać, lecz nigdzie nie ma Twoich włosów, jest tylko blada nocna lampka, łysa śpiewaczka... Był taki czas w moim życiu (dość długi), gdy ta piosenka wyjątkowo odpowiadała moim uczuciom... Na szczęście juz minął :-) Pozdrawiam wszystkich miłośników SDM :-) Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Śpiewamy... 07.04.02, 12:15 Rok temu ta piosenka mnie prześladowała...:)) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)onka Re: Śpiewamy... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 16:01 tulka napisał(a): > Pozdrawiam wszystkich miłośników SDM :-) ja rowniez byl taki czas w moim zyciu ze piosenki SDM wprowadzaly mnie w stan absolutnej euforii i absolutnej depresji jednoczesnie i pamietam takiego jednego ktory mi je spiewal przy gitarze ale czy on pamieta????????? Nikt nie zna sciezek gwiazd wybrancem kto wsrod nas........ ehhhh chyba znow wiosna przyszla Odpowiedz Link Zgłoś