teufel 06.09.04, 20:56 No właśnie w piątek tak się źdźiwiłem gdy zobaczyłem duży neon mBanku. Już wiadomo o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nik Re: Pierwszy oddział mBanku IP: 62.233.229.* 06.09.04, 22:18 i ta reklama z rudą dziewczyną jest naprawdę powalająca ... gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommasz bankomat depozytowy?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.09.04, 08:04 Chyba troszeczkę za szybko poszły niektóre informacje!! w mBanku na Piłsudskiego nie ma bankomatu depozytowego - może będzie ale w dalszej perspektywie. Obecnie jest jeden w Geant na Piłsudskiego, ale dobra wiadomość! od 15 września ma być uruchomiony drugi w Tesco Bałuty!! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.lodz bankomat depozytowy?? ale gdzie?.................. 05.10.04, 21:28 > Obecnie jest jeden w Geant na Piłsudskiego No tak byłem tam szukałem, pytałem ochroniarza ale niestety nie znalazłem... gdzie go ukryli/schowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: bankomat depozytowy?? ale gdzie?............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:40 Był w kiosku multimedialnym mBanku, przy wejściu od strony południowej. Tam było stoisko z panienkami ;-), bankomat zwykły i drugi depozytowy. MK Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 02:08 Nareszcie będę mógł powiedzieć "Idę do mojego banku" :) Poza tym, wspaniale wygląda to w perspektywie ulicy i ożywia ścianę Centralu II! Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Pierwszy oddział mBanku IP: *.toya.net.pl 07.09.04, 08:33 No to czekam na wprowadzenie pierwszych opłat. Dotychczasowa strategia mBanku bardzo mi odpowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasheq Re: Pierwszy oddział mBanku - tylko gdzie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:26 mogliby tylko łaskawie napisać gdzie doklaadnie ta siedziba sie miesci - "al. Piłsudskiego" jest "troszeczke" dlugawa... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 09:39 "wrzutnie" ?!?! Oficjalnie to to nazywa się "bankomat depozytowy" i stał taki jeden (testowy) w Geancie na Włókniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 19:58 ixtlilto napisała: > "wrzutnie" ?!?! > Oficjalnie to to nazywa się "bankomat depozytowy" i stał taki jeden (testowy) > w Geancie na Włókniarzy Testowy on był, ale na początku - teraz jest jak najbardziej "normalny". W mKiosku w Geant - "Pasaż Łódzki" przy al. Włókniarzy 264. A co do nazewnictwa - ludzie stosują różne nazwy, np. 'depomat', 'wpłatomat', 'wrzutnia' (w niektórych bankach funkcjonuje tzw. 'wrzutnia nocna') - choć według mnie i tak najładniej brzmi 'bankomat depozytowy'... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pierwszy oddział mBanku 08.09.04, 08:50 unikorn napisał: > Testowy on był, ale na początku - teraz jest jak najbardziej "normalny". Dla mnie on pozostanie testowym... ilekoć jechałam specjalnie do Geanta wpłacić kasę na konto- "wpłatomat" nie działał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 09:48 Coraz bardziej jestem zadowolony z mojego łódzkiego banku!! :-) A to co powstaje to dokładnie to, czego mi brakowało!! BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 09:51 z mojego łódzkiego banku!! :-) Od kiedy jest Twój:>?? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 10:49 Hm, to chyba nasz bo moj też :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Pierwszy oddział mBanku IP: *.profiline.com.pl 07.09.04, 16:12 Hubar, nie podniecaj sie tak, bo to na pewno pociagnie za soba wprowadzenie dodatkowych oplat za prowadzenie konta. I w ten sposob legenda mBanku upadnie, bo przestanie sie on roznic od innych bankow internetowych :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Pierwszy oddział mBanku IP: *.pai.net.pl 05.10.04, 22:05 Tez wlasnie... :| Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 10:22 to nie oddział, to tylko mKiosk Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: Pierwszy oddział mBanku 07.09.04, 14:48 > to nie oddział, to tylko mKiosk To nie jest mKiosk tylko Centrum Finansowe. mKiosk np stoi w Geancie. Zobacz sam czym się różnią. Do hubara: a ja już od dawna mam wszystko to czego mi trzeba w bliźniczym MultiBanku :))) pzdr Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Bardzo Wygodne !!! Polecam !!! IP: *.cybernet.ch 07.09.04, 15:45 Nie trzeba latac na poczte, ani do banku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Bardzo Wygodne !!! Polecam !!! 07.09.04, 15:48 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Nie trzeba latac na poczte, ani do banku !!! Ależ trzeba - do mBanku:P Odpowiedz Link Zgłoś