duron_16 12.09.04, 19:33 Od 12.09.04 zapraszam na moje prywatne forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23331 Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Prywatne Forum 12.09.04, 19:59 A po co mnozyć byty, po co kolejne Forum o identycznej tematyce jak to, na którym obecnie jest ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Stefańczyk Re: Prywatne Forum IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 21:22 Nie uwierzyłem własnym oczom czytając jedyny jak dotąd wątek na tym forum prywatnym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23331&w=15706916 o treści: "...czyli MKT firmą podwykonawczą usługi MPK.Już od 1 Stycznia MTK będzie obsługiwać wszystkie linie podmiejskie i to oznacza że zobaczymy 41,43,45,46 na zajezdni Helenówek a więc linia 41 będzie kursowała z Pabianic do Chocianowic linia 43 z Lutomierska do Zdrowia linia 45 ze Zgierza do Helenówka a linia 46 z Ozorkowa do Helenówka.Natomiast zajezdnia na Brusie to będzie historia ponieważ będzie tam Muzeum Komunikacji Miejskiej pana Łukasza Stefańczyka wszyscy pracownicy z Brusa zostaną przeniesieni do MKT Pozdrawiam Źródło informacji server (***)" Pragnę wyjaśnić, że ta informacja jest kłamliwa i absurdalna. Nie mam zamiaru otwierać żadnego muzeum i likwidować zajezdni. Odradzam pisywanie na tym "forum". ;/ Łukasz Stefańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Prywatne Forum IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.09.04, 22:00 Jak jest sens pisania takich bzdur? To od razu zniechęca czytelników do forum, które zresztą jest niepotrzebne bo dubluje to, co jest dobre. A może tak: Posty z sensem umieszczamy na forum Komunikacja, a te bez sensu - na nowym. Tam znalazłyby się wszystkie informacje o całościowych zmianach tras tramwajów (wprowadzanych od początku najbliższego miesiąca) i o właśnie rozpoczętej budowie tunelu pod alejami Kościuszki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Prywatne Forum 12.09.04, 22:10 dobra dobra, przyznaj sie ze chciales zrobic wszystkim niespodzianke i muzeum otworzyc, taki skromniacha z ciebie, a tu pewnie kilka osób by się chciało na kustosza załapac, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Prywatne Forum 13.09.04, 09:27 Gość portalu: Łukasz Stefańczyk napisał(a): > Nie uwierzyłem własnym oczom czytając jedyny jak dotąd wątek na tym forum > prywatnym: ...Które powinno zwać się: "S-F Komunikacji Łódzkiej" albo jakoś tak. ;) > o treści: > > "...czyli MKT firmą podwykonawczą usługi MPK.Już od 1 Stycznia MTK będzie > obsługiwać wszystkie linie podmiejskie i to oznacza że zobaczymy 41,43,45,46 > na zajezdni Helenówek a więc linia 41 będzie kursowała z Pabianic do > Chocianowic linia 43 z Lutomierska do Zdrowia linia 45 ze Zgierza do > Helenówka a linia 46 z Ozorkowa do Helenówka. Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. :> > Natomiast zajezdnia na Brusie to > będzie historia ponieważ będzie tam Muzeum Komunikacji Miejskiej pana Łukasza > Stefańczyka wszyscy pracownicy z Brusa zostaną przeniesieni do MKT" Łukasz, czemu nigdy nie chwaliłeś się, że otwierasz muzeum. To kiedy otwarcie i po ile bilety? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypliak778 jestem prawie pewny,ze to Krzysiek22Dabrowa<bt> IP: *.toya.net.pl 13.09.04, 11:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychooo Re: Prywatne Forum IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 13.09.04, 17:22 Dlaczego Łukarz bedzie miał muzeum a my;)?? moze sobie otworzymy muzeum w zajezdni na Smulsku??;) i w naze muzeum bedzie można zwiedzać Trambusem!! Wielkie Otwarcie juz wkrótce moze załozymy nawet specjalne forum o Smulskim Muzeum Tramwajowym W Niedoszłej Zajezdni?? Odpowiedz Link Zgłoś