Dodaj do ulubionych

Prywatne Forum

12.09.04, 19:33
Od 12.09.04 zapraszam na moje prywatne forum
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23331
Serdecznie zapraszam
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Prywatne Forum 12.09.04, 19:59
      A po co mnozyć byty, po co kolejne Forum o identycznej tematyce jak to, na
      którym obecnie jest ten wątek?
    • Gość: Łukasz Stefańczyk Re: Prywatne Forum IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 21:22
      Nie uwierzyłem własnym oczom czytając jedyny jak dotąd wątek na tym forum
      prywatnym:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23331&w=15706916
      o treści:

"...czyli MKT firmą podwykonawczą usługi MPK.Już od 1 Stycznia MTK będzie
      obsługiwać wszystkie linie podmiejskie i to oznacza że zobaczymy 41,43,45,46
      na zajezdni Helenówek a więc linia 41 będzie kursowała z Pabianic do
      Chocianowic linia 43 z Lutomierska do Zdrowia linia 45 ze Zgierza do
      Helenówka a linia 46 z Ozorkowa do Helenówka.Natomiast zajezdnia na Brusie to
      będzie historia ponieważ będzie tam Muzeum Komunikacji Miejskiej pana Łukasza
      Stefańczyka wszyscy pracownicy z Brusa zostaną przeniesieni do MKT Pozdrawiam
      Źródło informacji server (***)"

Pragnę wyjaśnić, że ta informacja jest kłamliwa i absurdalna. Nie mam zamiaru
      otwierać żadnego muzeum i likwidować zajezdni. Odradzam pisywanie na
      tym "forum". ;/

Łukasz Stefańczyk
      • Gość: Michał M. Re: Prywatne Forum IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.09.04, 22:00
        Jak jest sens pisania takich bzdur? To od razu zniechęca czytelników do forum,
        które zresztą jest niepotrzebne bo dubluje to, co jest dobre.

A może tak: Posty z sensem umieszczamy na forum Komunikacja, a te bez sensu -
        na nowym. Tam znalazłyby się wszystkie informacje o całościowych zmianach tras
        tramwajów (wprowadzanych od początku najbliższego miesiąca) i o właśnie
        rozpoczętej budowie tunelu pod alejami Kościuszki ;-)
      • pawel-strzalka Re: Prywatne Forum 12.09.04, 22:10
        dobra dobra, przyznaj sie ze chciales zrobic wszystkim niespodzianke i muzeum
        otworzyc, taki skromniacha z ciebie, a tu pewnie kilka osób by się chciało na
        kustosza załapac, hehehehehe
      • michal.ch Re: Prywatne Forum 13.09.04, 09:27
        Gość portalu: Łukasz Stefańczyk napisał(a):

> Nie uwierzyłem własnym oczom czytając jedyny jak dotąd wątek na tym forum
        > prywatnym:

...Które powinno zwać się: "S-F Komunikacji Łódzkiej" albo jakoś tak. ;)

> o treści:
        >
        > "...czyli MKT firmą podwykonawczą usługi MPK.Już od 1 Stycznia MTK będzie
        > obsługiwać wszystkie linie podmiejskie i to oznacza że zobaczymy 41,43,45,46
        > na zajezdni Helenówek a więc linia 41 będzie kursowała z Pabianic do
        > Chocianowic linia 43 z Lutomierska do Zdrowia linia 45 ze Zgierza do
        > Helenówka a linia 46 z Ozorkowa do Helenówka.

Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. :>

> Natomiast zajezdnia na Brusie to
        > będzie historia ponieważ będzie tam Muzeum Komunikacji Miejskiej pana Łukasza
        > Stefańczyka wszyscy pracownicy z Brusa zostaną przeniesieni do MKT"

Łukasz, czemu nigdy nie chwaliłeś się, że otwierasz muzeum. To kiedy otwarcie i po ile bilety? :)
        • Gość: cypliak778 jestem prawie pewny,ze to Krzysiek22Dabrowa<bt> IP: *.toya.net.pl 13.09.04, 11:20
        • Gość: zbychooo Re: Prywatne Forum IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 13.09.04, 17:22
          Dlaczego Łukarz bedzie miał muzeum a my;)?? moze sobie otworzymy muzeum w
          zajezdni na Smulsku??;)
          i w naze muzeum bedzie można zwiedzać Trambusem!!
          Wielkie Otwarcie juz wkrótce moze załozymy nawet specjalne forum o Smulskim
          Muzeum Tramwajowym W Niedoszłej Zajezdni??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka