aard taki lajf 20.09.04, 12:13 taka karma. Nie ma mickiewicza i nie ma miłosza. Aha, ostatnio to tu naprawdę bywało gorzej - trafiłaś i tak na niezły dzień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: taki lajf 20.09.04, 12:18 młodziez w szkole, "emeryci" w pracy a Strzałka jak zwykle się leni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No teraz faktycznie jest tragiczna bida... 20.09.04, 15:07 Nawet Evonka gdzieś zniknęła :-( A gdzie są: Neochułłan, Paweł-S., Stella, HuBar, ze o reszcie nie wspomnę...? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
evonka no jestem przeciez... 20.09.04, 15:12 jestem, ale mam duzo pracy, wiec tylko sobie patrze co sie dzieje.... a ty, aard, nudzisz sie, tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka wszyscy są... 20.09.04, 15:30 tylko tematy jakies małoatrakcyjne dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
evonka do strzałki... 20.09.04, 15:33 słuchaj, kliknęłam sobie i trafiłam do sekcji łuczniczej... mozna sobie tak przyjsc i sobie poprobowac strzelać z łuku??? sa jakies wymagania? cos pewnie wiesz.... powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: do strzałki... 20.09.04, 15:39 oczywiscie ze mozesz, tak jak kazdy, wymagania są prawie zadne, musisz miec tylko rece i głowe a reszte dogadasz z trenerem na miejscu, nie musisz sie od razu zapisywac tylko mu powiesz ze chcesz spróbowac i juz, za-pra-szam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No niby tak... 20.09.04, 15:39 evonka napisała: > jestem, ale mam duzo pracy, wiec tylko sobie patrze co sie dzieje... No i co? dzieje sie coś? > a ty, aard, nudzisz sie, tak???? Na to wychodzi. W końcu jestem w pracy :p Na szczeście jeszcze tylko 20 minut :-D Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: No niby tak... 20.09.04, 15:43 aard napisał: > Na to wychodzi. W końcu jestem w pracy :p > Na szczeście jeszcze tylko 20 minut :-D a ja już tylko 15 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: No niby tak... 20.09.04, 15:45 no a ja do 16:30..... buuuu..... ale chyba pojde sobie kiedys postrzelac z łuku.... niezly to pomysł mi wpadł do głowy.! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: No niby tak... 20.09.04, 15:48 a potem postrzelisz aarda i będzie temat do pisania na forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: No niby tak... 20.09.04, 15:49 najostrzej to w rosji strzelać z łuku* *łuk - ros.: cebula Odpowiedz Link Zgłoś
aard No, jak tak, to tak. 20.09.04, 15:56 evonka napisała: > no a ja do 16:30..... buuuu..... > ale chyba pojde sobie kiedys postrzelac z łuku.... niezly to pomysł mi wpadł do głowy.! Żeby Ci tylko Strzałka do głowy nie wpadła! :p Dzierżbór wystepuje u nasady cieńciwy! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: No, jak tak, to tak. 20.09.04, 16:07 ............."internet pozwala zachować anonimowość, stąd wiele pomyłek"...... - kiedys jakas pani w tv powiedziala, ze tak to wlasnie jest...... .........myslisz cos sobie o mnie, a ja jestem zupelnie inna................ Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: No, jak tak, to tak. 20.09.04, 19:12 evonka napisała: > .........myslisz cos sobie o mnie, a ja jestem zupelnie inna................ A najśmieszniejsze jest to, że Ty sobie myślisz, że ja o Tobie coś myślę, a ja nie myślę wcale... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: No, jak tak, to tak. 20.09.04, 19:37 aard napisał: > evonka napisała: > > > .........myslisz cos sobie o mnie, a ja jestem zupelnie inna............. > ... > > A najśmieszniejsze jest to, że Ty sobie myślisz, że ja o Tobie coś myślę, a ja > nie myślę wcale... :-) Innym przykładem walki z Kościołem jest walka z religią w szkołach, walka z krzyżem prowadzona przez "nowe ZSMP" czy też epatowanie społeczeństwa informacjami, że księża nie płacą składek i podatków oraz urządzają erotyczne orgie z dobrze wypasionymi chłopcami, co również jest bzdurą! Walka jest prowadzona nie wprost, a poprzez niszczenie autorytetu i podważanie zaufania społeczeństwa do kapłanów. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: No, jak tak, to tak. 21.09.04, 13:48 najśmieszniejsze to jest to, że nie myślisz wcale, ale wydaje Ci się, że ja myślę, że ty myślisz... a ja sobie piszę po prostu... szkoda, że nie ma wizji jednak..... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mnie się wydaje bezmyślnie :-) 21.09.04, 15:31 A w jakim celu Ci ta wizja? aA Rd Reklama - objawienia dla wybranych w kościele za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Mnie się wydaje bezmyślnie :-) 21.09.04, 15:41 aard napisał: > A w jakim celu Ci ta wizja? > aA > Rd bo widac by bylo moje mrugniecie okiem albo inny grymas... ;-) o! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Cóś grymasisz ;-) 21.09.04, 15:43 evonka napisała: > bo widac by bylo moje mrugniecie okiem albo inny grymas... ;-) o! O widzisz - mówisz i masz :-) Dzierżbór występuje na wizji! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota aha 21.09.04, 12:39 Nazwijcie Szprotę glapą jak stąd do Zelowa przez cztery kotki i jednego jeża. Żeby w Pawłową sygnaturkę nie kliknąć! Żeby nie zakaczać, jak pytał, gdziem z łuku szyła! Żeby nicka nie skojarzyć!!! Idę się wybatożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka oj batoż sie szprotko... 21.09.04, 13:25 bo jak nie to wypuszczę wode z akwarium za takie niedopatrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Jużem to uczyniła 21.09.04, 13:36 Teraz zaś nie bez nadziei na cud czekam grafika na pażdziernik z uwzględnieniem wolnych wtorków, czwaardków tudzież piątków od 15 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Dziś też... 22.09.04, 09:30 a może posadzimy Akację Spamerską? Odpowiedz Link Zgłoś
aard pro JOSE CURA thor 22.09.04, 09:42 Masz rację, leppiej nie ryzykować. Wysypmy zboże na serwery GW! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: pro JOSE CURA thor 22.09.04, 09:48 wysypmy zboże w oborze a na serwery zrzućmy Leppery!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard lepperszy Filipek od konopi 22.09.04, 09:54 Podpisano: powpuszka czyli can na bis Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Filipek i Filapek? <nie otwieraj tego> 22.09.04, 09:57 było nie otwierać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Filipek i Filapek? <nie otwieraj tego> IP: *.toya.net.pl 22.09.04, 10:01 Puszki z konopiami też lepiej nie otwierać. Bo usłyszysz: "Otwierać! Policja!" Odpowiedz Link Zgłoś
aard Puszka z konopiami 22.09.04, 10:39 albo jeszcze coś wyskoczy jak polny konik, z galanterią zdejmie melonik... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota WAKE UP!!!!!! 22.09.04, 13:11 Don't even dare to sleep while I'm here... Odpowiedz Link Zgłoś