Gość: fan Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:40 lichy macie termin - w piatek Brygada Kryzys :P Odpowiedz Link Zgłoś
aric taaa 22.09.04, 14:26 Ale co chciałaś?? Bo jakoś poskładać tej twojej mysli w moim centralnym ośrodku mózgowym do kupy złozyć nie mogę... Synapsy rdzewieją... Włosy w kore wrastają... Wóda zmieliła przsadke... A nikotyna móżdzek uspiła... Odpowiedz Link Zgłoś
aard peut-etre chodzi o to 22.09.04, 14:52 j'ai chere Maginiac jak zwykle chciała i jak zwykle nie pijawi się. C'est vrai? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak No niestety to prawda, Aricu 22.09.04, 15:10 A Ty albo się nie starasz albo po prostu nie chcesz zrozumieć kobiet. Sam widzisz że Aard chciał i mógł :-) Ale jak na Służewcu zagracie to nie odpuszczę, jakem Maginiac:-P Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: No niestety to prawda, Aricu 27.09.04, 18:06 maginiak napisała: (...) > Ale jak na Służewcu zagracie to nie odpuszczę, jakem Maginiac:-P Na Sluzewcu jak na Sluzewcu, ale moze w Wawie kiedys sie Jeże objawia...;) Na Sluzewcu nie ma za bardzo gdzie, ale juz w takiej Zielonej Gesi... jakby Jeże w Gęsi zagraly to mogloby byc dzierżbor niezle granko !! ;) Pzdr P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:06 My się stawimy z Porucznikiem - nareszcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:08 Ale miski nie bedziemy nosic.:) Miska jest po to abyscie się stawili u nas.:)))) Aaaaaaaaaaadrdzieeeeeee, my mamy przeca jeszcze twój garnek na gęsi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:16 aric napisał: > Aaaaaaaaaaadrdzieeeeeee, my mamy przeca jeszcze twój garnek na gęsi!!!!!! Ano właśnie! Ale też pewnie nie będziecie nosić...? ;) Swoją drogą, jakie to irodniczne - przeleżał u Was cały mój ostatni związek... Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:20 jakem kitana, powiedzcie słowo, że będziecie na pewno, a miski i garnki zostaną Wam oddane;) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:27 Spróbuję napisać dyplomatycznie: w tej chwili moja wiedza na temat naszych planów pozwala mi napisać, że będziemy na pewno ;) No, ale przecież naprawdę nie będziecie chyba tej miski nosić! Ja myślę, że sprawę miski rzeczywiście trzeba chwilowo zawiesić. I decyzje podjąć wkrótce, niezależnie od planów koncertowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:32 Żona ma droga, bedziesz tachać na gęsi garnek?? Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:35 mężu kochany, jeśli będzie trzeba, to i owszem:) chociaż wolałabym nie... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:39 To ja zakazuje. Kto miskę lub garnek odzyska chce, z suwenirami płynnymi stawić się ma osobiście.:) Rzekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 22.09.04, 15:42 żonie ukochanej zakazujesz?? a na balkonie spać w te pogody chcesz?? żona jest wolna i będzie taszczyć miski i garnki, gdzie będzie chciała i kiedy będzie chciała, a co!! i uważaj, bo Cię nie dopuszczę aż do śmierci;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Didi, Kochanie! :-) 22.09.04, 15:50 kitana napisała: > jeśli będzie trzeba, to i owszem:) Ja nie śmiałbym Cię na noszenie naraardżać! Zgłosze się kiedyś, a jakże! :-) > chociaż wolałabym nie... I o. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Didi, Kochanie! :-) 23.09.04, 10:09 aard napisał: (...) > > chociaż wolałabym nie... > I o. Pod tym "i o" i ja się podpisuję. Miska nie zając (nie chciałabym się wypowiadać w imieniu Aardziego garnka, ale wysuwam nieśmiałą hipotezę, że i on również zającem nie jest), więc uciec nie powinna. W dogodnym terminie dokonamy, jak sądzę, przekazania z wszystkimi szykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek WMZ pójdzie 23.09.04, 10:12 w ślady chere Maginiac, za co z góry. Sorki. Taki lajf. :( Dzierżpoślada(ch)! Odpowiedz Link Zgłoś
aard zimazimaziamzimazimazimazimazimazimazimazimazima! 23.09.04, 10:49 lipalipalipalipalipalipalipa... :-( Dzierżbór występuje na Jeżach w składzie okrojonym! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Panie Gray:) 23.09.04, 11:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=546&w=15962652 do ciemnej anielki.:) a konkretnie o godz 21.00:) Odpowiedz Link Zgłoś
gray alem ciemna anielka... 23.09.04, 11:29 na takie kulturne fora to ja nie zaglądam ;) ale sstereo krogss to ja lubię więc czemużby nie (czy ceny piw sa nadal promocyjne czy wróciły już do starego koryta? ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: alem ciemna anielka... 23.09.04, 11:33 Coś chyba koło 5, 5.5 za pół decymetra sześciennego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Niestety... 23.09.04, 12:10 To trzeba będzie w torbie odpowiedniej przemyscic takie za 2 zł.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Niestety... 23.09.04, 20:10 ale jakże tak lokal rżnąć na kasę a i bramkarz taki wieeelki... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Niestety... 24.09.04, 09:25 Ale jak to, przed wejsciem do lokalu trzena wypic trzy browki dla kurazu, a potem wystarczą tylko trzy na sali.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota SzprotAardy w pełnem komplecie będą :) 23.09.04, 12:18 Czy mam jakiś garnek do odebrania wam pocztą? lub miskę? kubeczek może? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Ziemia do Szproty [PRV] 23.09.04, 12:27 Jesteś teraz na GG / pod telefonem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 23.09.04, 13:30 Link dlaArica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 23.09.04, 21:24 jest i szansa że my zajrzymy w dwie lub 3 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 24.09.04, 10:12 Fleurette zasugerowała: > [...] lub 3 osoby Kwiaciarz, Kwiatuszek i... pączek?! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 24.09.04, 10:31 uery jutro pracuja. obadwa. od raniutka samego, wiec raczej nas nie bedzie. jednakowoz przykrosci z tego faktu zapewne nie odczujecie. p.z.d.r. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 24.09.04, 12:34 Jednakoż marudzicie straszliwie... Być, pic, bawić się, a robota nie ucieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 24.09.04, 16:57 jak sie prace ma, to sie o nia dba. nijak nie chce byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? 27.09.04, 12:44 Co się odwlecze to nie uciecze(glupie przyslowie). W piątek w Zapieku bedziemy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży?? IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 24.09.04, 12:27 dementuje pogłoski o pączku:) osobą trzecią, miała byc ma psiapsiółka (ta od karaoke w zapiecku) Odpowiedz Link Zgłoś
aard ad pączek 24.09.04, 15:30 Gość portalu: fleurette napisał(a): > dementuje pogłoski o pączku:) łeee... > osobą trzecią, miała byc ma psiapsiółka (ta od karaoke w zapiecku) Mniemam, że powinienem kojarzyć. Ale niestety :/ Nic to, przyjdziecie, to skojarzę :-) Dzierżbór występuje wraz z marmoladą w pączkach! Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz .... 27.09.04, 18:12 I ja tam z nimi bylem, sok (pomidorowy) i Cole pilem, a przy tym wszystkim wspaniale sie bawilem. Wrotki odpalilem i do domu powrocilem. Forum za czas jakis przejrzalem i powyzsze napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży, egejn?? 29.09.04, 11:22 No kto?? Zapiecek, godzina 20 z minutami. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Ja tam nie wiem... 29.09.04, 12:08 Mam popołudniową zmianę. Go Sport, godzina 21 z minutami Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Ale to Zapiecek 29.09.04, 12:09 Czyli z Walerym mogę się dotoczyć... na jakąś 21:30-45 najwcześniej... Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ale to Zapiecek 29.09.04, 12:20 Sądzę, że jak zaczniemy grać przed 21 to bedzie dobrze, więc na najbardziej robujana część zdążysz na pewno.:) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Merde... 30.09.04, 18:17 Nie będę rowerował ... czyli... na dwoje babka lancetowata wróżyła - będę rychlej albo odwrotnie proporcjonalnie, bo tramwajem. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Kto odpali wrotki i się w piątek zjeży, egejn 29.09.04, 12:24 aric napisał: > No kto?? Jak już się zapowiadałem duuużo wcześniej z mojego przybycia nici. Chyba sobie w tym Lubline mp3 zarzucę :))) A tak BTW, miałeś mi Misiu-Arisiu skołować płytki Jeżyków, coorvah. Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak W piątek nadejdzie historyczna chwila :-) 29.09.04, 12:49 Bo będę. Aż sama się sobie dziwię:-p Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: W piątek nadejdzie historyczna chwila :-) 29.09.04, 13:03 Skromny naród aricowy się cieszy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Podwójnie histo-ryczna! 29.09.04, 13:21 Bo mnie raczej (jeżej?) nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: Podwójnie histo-ryczna! 29.09.04, 13:48 Ależ Aardzie, co Aard?! Mógłbyś chociaż napisać że zrobisz co w Twojej mocy żeby jednak raczej być, albo coś innego w tym duchu... Tak czy inaczej, liczę na to że jednak będziesz. Stęskniłam się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hmm... no dobra 29.09.04, 13:50 maginiak napisała: > Ależ Aardzie, co Aard?! aard cóś knuje. > Mógłbyś chociaż napisać że zrobisz co w Twojej mocy żeby jednak raczej być, > albo coś innego w tym duchu... No dobra, zrobię co w mojej mocy, ale cóś ostatnio słabuję... :p > Tak czy inaczej, liczę na to że jednak będziesz. To najsilniejszy aardument. > Stęskniłam się ;-) Jo tyż. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Wbrew wcześniejszym zapowiedziom 30.09.04, 20:32 Ja i DużaSiostra się raczej nie pojawimy nad czym ubolewamy okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wbrew wcześniejszym zapowiedziom... 01.10.04, 10:07 No i zajebiście.:)))) Dziś pewnie więcej najntingów zawita.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Wbrew wcześniejszym zapowiedziom... 01.10.04, 11:01 a ja wciąż jestem zahrypiony, więc nici... bawcie się dobrze, jak huan przy lipie... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wbrew wcześniejszym zapowiedziom... 01.10.04, 11:03 Panie, ja mam chroniczny kaszel i katar, ledwo na oczy widze, gitarzysta 38 stopni gorączki...A ty jestes zahrypiony?? Normalnie ci współczuję.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Wbrew wcześniejszym zapowiedziom... 01.10.04, 11:04 tu chodzi o hrypę prawdziwą, a nie o chrypę prawdziwą! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wbrew wcześniejszym zapowiedziom... 01.10.04, 11:11 Eeee, ja sadze, że ci ni lipa potrzebna tylko odpowiednia ilośc płynu leczniczego. Wściekłe psy dobrze robia, na zatoki tobasko, rozgrzeje soczek malinowy a wódeczka obnizy gorączkę.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Wbrew wcześniejszym zapowiedziom... 01.10.04, 11:25 eh, musiałbym odstawić leki przedwczoraj, a jestem już wczorajszy... eh Odpowiedz Link Zgłoś
evonka czosnek! 01.10.04, 11:25 czosnek rozgnieść, na chleb z masłem położyć, ma być czuć w całym domu, ze ktos rozgniótł czosnek! i zjeść! i pospać troche. samo przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś