Gość: wielki bełt IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.09.04, 15:17 Czy ktoś wie co sie stalo z ta strona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłylogowany Re: www.widzew.lodz.pl IP: *.radogoszcz.arise.pl 26.09.04, 15:26 Też od wczoraj bezskutecznie chcę się tam dostać:( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: www.widzew.lodz.pl 26.09.04, 16:04 nie dziala juz łandych pare tygodni, przynajmniej u mnie sie tyle nie otwiera, była to oficjalna strona rts wiec podejrzewam ze padła razem z klubem Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Re: www.widzew.lodz.pl 26.09.04, 16:34 po prostu w adresie nie ma teraz kropki między widzew i lodz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: www.widzew.lodz.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:22 Cóż za szybka reakcja redakcji G.W. Gdyby tak szybkość połączyć z obiektywizmem ...ale się rozmarzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki beŁt Re: www.widzew.lodz.pl IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.09.04, 19:00 A na stronie w logo na samej gorze kropka jest :o) Jerzy maczal w tym palce! Odpowiedz Link Zgłoś