anem_wdz 27.09.04, 10:11 jak widać niektórzy nie mają chociaż odrobiny rozumu... brawo ŁKS wstyd ze jestescie z tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: html ZChN? Naprawdę to oni? IP: *.toya.net.pl 27.09.04, 10:14 Czyżby to ktoś z ZChN? Tuż po obchodach 6o rocznicy zagłady getta łódzkiego przyszła pora na prezentację prawdziwych poglądów niektórych łodzian. Opinia to dostrzega, czego dowodem jest fakt, że tak niewielką oprawę i rangę miały dni obchodów. Na milę widać, jak instrumentalnie do problematyki tej kwestii podchodzi rządzące w Łodzi ugrupowanie. Wstyd, panowie, okropny wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: ZChN? Naprawdę to oni? 27.09.04, 12:20 Z ZChN to jest chyba Marian papis, a tu jest Jarosław... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: ZChN? Naprawdę to oni? IP: *.toya.net.pl 27.09.04, 12:28 A może to syn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysiek Re: ZChN? Naprawdę to oni? IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 00:18 A może....? Nie jednemu psu Burek. Nie każdy Papis jest w ZChN...nie każdy Kwaśniewski jest...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:53 a kto to jest Papis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol panie redaktor, na tasmie to masz? IP: *.toya.net.pl 27.09.04, 12:07 bo napisac to i ja moge. a jakkolwiek by po tym meczu nie bylo - publiczne opluwanie bez dowodow to juz chyba podchodzi pod paragraf... czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: panie redaktor, na tasmie to masz? IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 11:59 wejdz se na forum łks to będziesz wiedział czy prawda czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol Re: panie redaktor, na tasmie to masz? IP: *.profiline.com.pl 30.09.04, 11:24 > wejdz se na forum łks to będziesz wiedział czy prawda czy nie... 1. "se" to mozesz wejsc na pole Waldi. 2. opisywanie podsluchanych PRYWATNYCH rozmow kogokolwiek jest zwyklym buractwem ze strony tego redaktorzyny. Temat zas - jest dalej walkowany (na glownej GW) i jakos nikogo nie niepokoi fakt, ze slowa te nie zostaly ani nigdzie zarejestrowane, ani nie byly nawet WYPOWIEDZIA kierowana do pismaka. Pismak je podsluchal i robi skandal - a Tobie Waldi zycze Ci zeby i Twoje prywatne utyskiwania znalazly sie na lamach tego szmatlawca. A to ze PRYWATNIE kibice Widzewa i ŁKS-u nawzajem wyzywaja sie od Zydow jest faktem. A redaktorzyna - BURAKIEM. Bo taki artykul, z takiego pseudo-materialu, mogl popelnic jedynie BURAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hofthea1910 Re: panie redaktor, na tasmie to masz? IP: *.vline.pl 10.10.04, 09:50 1. Oh-oh, jakiś ty mądry 2. Wszystko co piszesz, panie "k jak kibol" to bezwzgledna ochrona tego twojego pseudodziałacza. Tylko się nie zdziw, gdy nienawiść urośnie do tego poziomu, że po Łodzi będą hoolsi z siekierami latali, twojej głowy zapewne nie pominą, jeśli wszyscy, my, kibice obu drużyn, policja, działacze, wspólnymi działaniami nie będziemy robili wszystkiego aby ucywilizować fanów obu łódzkich drużyn. > A to ze PRYWATNIE kibice Widzewa i ŁKS-u nawzajem wyzywaja sie od Zydow jest > faktem. A redaktorzyna - BURAKIEM. Bo taki artykul, z takiego pseudo-materialu, > mogl popelnic jedynie BURAK. Kibice Widzewa starają się już ograniczać wyzwiska w stronę łks-u. A mówienie o tym redaktorze tak jak mówisz to odruch skarconego dziecka, które nie potrafi się przyznać do błędu, a w tym wypadku do posiadania chorego działacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.09.04, 20:50 Coś mi sie wydaje że to pan tym artykułem próbuje popsuć atmosfere przed zbliżającym sie świetem w Łodzi. Ma pan na to jakieś dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.tpnets.com 27.09.04, 21:48 Pan dzienikarz najprawdopodbniej nie był nawet na tym meczu i dla ogolnej poprawy atmosfery w łodzi skrobnał sobie taki tekst.Prawie w tym samym czasie w radomsku był rozgrywany mecz Radomsko-Ruch z ktorego relacje pisał pan dzienikarz.Moze pan tu wyjasni jak to sie stało ze był pan i w Łodzi i w Radomsku.Oczywiscie rozumiem ze GW nigdy sie posługuje kłamstwem , takze prosze o małe sprostowanie, ze np ktos tekst o meczu w Radomsku podpisał panskim nazwiskiem przez pomyłke a pan w tym czasie nastawiał ucha na meczu w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Re: Wstydzę się za Papisa 28.09.04, 13:53 Gość portalu: łks napisał(a): > Pan dzienikarz najprawdopodbniej nie był nawet na tym meczu i dla ogolnej > poprawy atmosfery w łodzi skrobnał sobie taki tekst.Prawie w tym samym czasie w radomsku był rozgrywany mecz Radomsko-Ruch z ktorego relacje pisał pan > dzienikarz.Moze pan tu wyjasni jak to sie stało ze był pan i w Łodzi i w > Radomsku.Oczywiscie rozumiem ze GW nigdy sie posługuje kłamstwem , takze prosze o małe sprostowanie, ze np ktos tekst o meczu w Radomsku podpisał panskim > nazwiskiem przez pomyłke a pan w tym czasie nastawiał ucha na meczu w Łodzi. Proszę bardzo. Istotnie byłem na meczu w Radomsku (plus za spostrzegawczość). Tam jednak mecz rozpoczął się o godz. 15.30, skończył o 17.20. Prosto ruszyłem z dziennikarzem Dziennika na ŁKS (skoro jesteś tak spostrzegawczy to będziesz wiedział z kim i możesz spytać go o to). Na ŁKS bylismy w momencie zdobycia wyrównującej bramki przez Koroną na 1:1. Zapewniam że w godzinę można w sobotę dojechać z Radomska do Łodzi (to 90 km). Zresztą widzieli mnie inni dziennikarze łódzkich gazet, rozgłośni i telewizji. Także piłkarze ŁKS z którymi rozmawiałem. A jeśli chodzi o samo zdarzenie to czekałem na korytarzu na spikera, z którym jechałem do domu , a w tym miejscu Papis odbył rozmowę z kibicami. Andrzej Klemba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 09:25 Ze spostrzegawczościa tego kolesia przesadziłeś. Ślepy gołąb gówno widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Gówno należy omijać IP: *.tpnets.com 28.09.04, 09:55 Zgodnie z tą popularną maksymą lepiej dać sobie spokój z zakompleksionym półgłówkiem. Przyjdzie czas, że odpokutuje za swoje słowa, a póki co nie zawracajcie sobie nim głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks Re: Gówno należy omijać IP: *.tpnets.com 28.09.04, 11:15 Tak naprawde to obydwa klubu jada na temacie antyzydowskim i jak tego nie widzisz to dopiero ty musisz byc niezle zakompleksiony.Problem jest inny chodzi o rzetelnosc dzienikarska , ktora w tym wypadku wypadła blado.Moze redakcja odpowie na proste pytanie na ktorym meczu był dzienikarz bo dwoch naraz nie mogł ogladac chodzi mecz Radomsko-Ruch czy tez ŁKS - Korona.Podsycanie nienawisci miedzy kibicami i to posługujac sie kłamstwem stawia wasza redakcje na samym dole dzienikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Gówno należy omijać IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 12:07 a mozesz mnie poinformowac o ktorej grał łks a o której radomsko.... Moze jednak nie o tej samej porze. A w radomsku brak jupiterów. Zresztą sami "rodowici" obecni przy ytej rozmowie przyznają że tak było więc w czym rzecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligencik Są Żydzi, czy ich nie ma...? IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 28.09.04, 11:37 Czy samo powiedzenie "Żyd" musi wg GW być przejawem antysemityzmu? Czy powiedzenie "Polak", to przejaw antypolonizmu!? Chyba Was "porąbało równo" w tej "wybiórczości narodowej"? To Żydzi istnieją, czy nie istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Są Żydzi, czy ich nie ma...? 29.09.04, 23:09 Gość portalu: inteligencik napisał(a): > Czy samo powiedzenie "Żyd" musi wg GW być przejawem antysemityzmu? Czy > powiedzenie "Polak", to przejaw antypolonizmu!? Chyba Was "porąbało równo" w > tej "wybiórczości narodowej"? To Żydzi istnieją, czy nie istnieją? == Jewżeli nie widzisz nic zdrożnego w tej wypowiedzi Papisa, oraz nie czujesz że ucżył tu słowa "żydzi" pejoratywnie, to inteligencik z ciebie żaden... co najswyżej 1/3 i to jeszcze za dużo.... Zresztą, może za mądrze napisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 12:02 Jak juz wczesniej pisałem wejdz sobie na forum łks to bedziesz wiedział czy prawda czy nie. A tak zapytam...jak nie czytasz szmatławca wyborczej to co?? FAKT?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wstydzę się za Papisa IP: 213.76.132.* 29.09.04, 02:51 Pewnie "Skandale" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.tpnets.com 29.09.04, 22:58 jak moze byc spokuj na stadionach i jak wladze klubu z alei uni mmogo prosic o niewzniecanie ,,zadym,, samemu je prowokujac , moim zdaniem powinniscie sie wstydzic takiego prezesa skandal ze ttaka oosoba wypowiada takie slowa teraz za zadymy na derbach powinno sie obwiniac Papisa skoroo oon podsyca kibicow do buntu nie wierze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO WIDZEW Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:21 Chyba możemy zapomnień o spokojnych derbach na długie lata skoro działacze klubu z al. Unii prowokują kibiców... brawo Papis! Jak na meczu będą jakieś dymy to w pewnym stopniu będzie to Twoja zasługa!! Gratuluje ŁKS "wspaniałego" działacza klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.tpnets.com 29.09.04, 23:36 yarro ty debilu nieudawaj i niebrońteraz Papisa bo wiesz ze użyłtych słów w stosunku do widzewa aby obrazić jego i jego kibicó i na takie zachowanie niema usprawiedliwienia Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Wstydzę się za Papisa 29.09.04, 23:56 Gość portalu: kibic napisał(a): > yarro ty debilu nieudawaj i niebrońteraz Papisa bo wiesz ze użyłtych słów w > stosunku do widzewa aby obrazić jego i jego kibicó i na takie zachowanie niema > usprawiedliwienia == A gdzie ja go bronię, pacanku? Przecież wyraźnie napisałem, ze użył tego określenia pejoratywnie (to znaczy negatywnie, jakbys nie wiedział). Doskonale wiem że zachowanie Papisa nie m,a usprawiedliwienia, więc o co chodzi? Zastanów się i czytaj dokładnie zanim kogoś oskarżysz, ok? Może znów zbyt inteligentnym językiem piszę, w końcu piszę tylko do kibica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hofthea1910 Re: Wstydzę się za Papisa IP: *.vline.pl 10.10.04, 09:57 yarro napisał: > Gość portalu: kibic napisał(a): > > > yarro ty debilu nieudawaj i niebrońteraz Papisa bo wiesz ze użyłtych słów > w > > stosunku do widzewa aby obrazić jego i jego kibicó i na takie zachowanie > niema > > usprawiedliwienia > == > A gdzie ja go bronię, pacanku? > > Przecież wyraźnie napisałem, ze użył tego określenia pejoratywnie (to znaczy > negatywnie, jakbys nie wiedział). Doskonale wiem że zachowanie Papisa nie m,a > usprawiedliwienia, więc o co chodzi? Zastanów się i czytaj dokładnie zanim kogoś > oskarżysz, ok? > Może znów zbyt inteligentnym językiem piszę, w końcu piszę tylko do kibica... Sam nie wiem, czy powinienem się śmiać, czy płakać. Jak widzę, my też mamy się za kogo wstydzić - a mianowicie za takiego "kibica" :D? Odpowiedz Link Zgłoś
anhan Re: Wstydzę się za Papisa 30.09.04, 12:35 ŁKS-owi gratulujemy Papisa. Rzeczniczku jak masz trochę honoru to szybciutko podaj się do dymisji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC LONDON ... IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.04, 12:05 AK, tak trzymaj... i rob swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś