nulki 27.09.04, 13:19 Czy ktoś może pomóc i doradzić gdzie można zaprosić znajomych na dobrą kawę za rozsądną cenę do knajpki w której NIE WOLNO PALIĆ? Z góry dziękuję za rady :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Nie jestem pewien 27.09.04, 13:37 Kiedyś Herbaciarnia Przy Kominku na Struga 6/10, obecnie to tylko dwa stoliki w Saspolu. Nie polecam. Ale CHYBA nie wolno palić w Pożeganniu z Afryką. A kawa przednia. Tylko siedzenia niewygodne. Coś za coś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Nie jestem pewien 27.09.04, 13:53 a ja mysle, ze jest jeszcze kawiarnia, w ktorej sie nie pali a nazywa sie "Siodme niebo" na Sienkiewicza, przy kosciele, blisko Tuwima. a stolki w Pożegnaniu sa okropnie niewygodne!!!!! istotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aard "Siódme niebo" 27.09.04, 13:58 Faktycznie, jest coś takiego. Co prawda kompletnie mi się tam nie podoba, ale jest. Może warto sprawdzić :-) No i "Niebieskie migdały" kilkanaście metrów dalej w stronę Nawrot po tej samej stronie Sienkiewicza. Ale to chyba stricte herbaciarnia. Z tym, że dla niepalących. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Chórra! 27.09.04, 14:13 Ja dzierżę i Dziad dzierży! Dzierzbór występuje po dwóch taktach "Smack my bitch up"! Odpowiedz Link Zgłoś