Dodaj do ulubionych

SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KURSEM

28.09.04, 12:54
Witam
Szukam szkoły języka angielskiego która ma w swojej ofercie intensywny kurs
(częściej niż 2 razy w tygodniu po 2 godziny).

Byłem na targach szkół językowych i niestety nie posiadały one w swojej
ofercie takiego kursu.

A nie było wszystkich, więc może ktoś będzie wiedział.

Pozdrawiam
RIFLUX
Obserwuj wątek
    • Gość: mat28 Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: *.profiline.com.pl 28.09.04, 13:59
      Kursy intensywne ma np. Oxford Center na Sienkiewicza i Bell na Sienkiewicza
      85/87.
    • sky81 Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU 28.09.04, 14:03
      Np Szuster - Piotrkowska 43, Progress - koło Horteksu, No Problem na
      Sienkiewicza i myślę że jeszcze parę innych. Pozdrawiam
    • Gość: amrita Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: 195.69.80.* 28.09.04, 14:53
      Alma, Oxford i większość innyxh szkół. Także tych z targów
    • riflux Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU 29.09.04, 19:38
      Dziękuje bardzo za info

Niestety niektóre z nich uważają że 2 razy w tygodniu po 2 godziny to jest to
      jż kurs intensywny.
      A szkoła Bell posiada kurs intensywny 2 razy w tygodniu po 4 godziny (ale aż
      takim masochistą nie jestem).

Pozdrawiam
      RIFLUX
      • Gość: WUJEK Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: 62.233.229.* 30.09.04, 13:05
        To czego ty chcesz?
        2 x w tyg. po 2 godz. za mało
        2 x w tyg. po 4 godz. za dużo
        • riflux Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU 01.10.04, 12:24
          Witam
          2 razy w tygodniu po dwie godziny , to nie jest kurs intensywny,
          a cztery godziny.... to za dużo jak na jeden dzień, przynajmniej jak dla mnie.
          Może w wakacje gdy nie ma innych obowiązków to tak.

Pozdrawiam
      • Gość: amrita Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 30.09.04, 14:20
        Ty chcesz 2 razy 3 godziny, tak?

I właśnie tak jest w tych szkołach. Ale i tak najlepiej pdodzwonić
    • Gość: luko Perfect ok IP: *.toya.net.pl 30.09.04, 00:06
      Z czystym sumieniem mogę polecić Perfect OK - sprawdzona i bardzo skuteczna,
      wiem po sobie i po wielu znajomych. JHest koło starego centralu w zielonym
      budynku (parking)
    • Gość: lukl2 Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: 80.51.227.* 30.09.04, 08:23
      Witam
      Jak mam coś doradzić to nie polecam żadnej ze szkół. Sam miałem taki problem,
      że w ciągu dwóch miesięcy musiałem zacząc mówic po angielsku (podstawy miałem),
      i najlepszym rozwiązaniem (choć pewnie najdroższym) są lekcje 4 razy w tygodniu
      po 45 min u prywatnego nauczyciel. Po 1,5 miesiąca mogę rozmawiać po angielsku
      sam jesetm zaskoczony takim postępem.
      • pom Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU 30.09.04, 16:25
        Lukl, czy możesz napisać coś bliżej na temat nauczyciela, jak się sam uczyłeś?
        Ile kosztowały Ciebie takie lekcje? (Za 1 godzinę lekcyjną)
    • Gość: lukl2 Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: *.toya.net.pl 30.09.04, 19:43
      Pewnie godzina lekcyjna 50zł. Nauczycielem jest lektor z wyzszej uczelni. Ale
      jest jeden warunek musisz uczyć się w domu nie ma co wierzyć w cudowne sposoby.
      Nauka w domu to podstaw.
    • Gość: e.teacher@wp.pl Re: SZUKAM szkoły j angielskiego z INTENSYWNYM KU IP: *.lodz.mm.pl 02.10.04, 09:15
      Uważam, ze najlepszym wyjściem dla Ciebie jest Szkoła Kameralna, która
      proponuje małe grupy lub naukę indywidualną u profesjonalistów, czyli nasza:)
      Koszty od 9.20 zł do 50 zł, a w zamian pełna indywidualizacja, materiały
      edukacyjne gratis, nauka z zastosowaniem video i omputera no i SOLIDNE TEMPO!
      Obecnie tylko już godziny sobotnio - niedzielne lub wczesne popołudniowe.
      Zapraszam do kontaktu w sprawie szczegółow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka