badigo1 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 17.06.24, 13:44 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka1684 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 25.06.24, 10:01 Pan mecenas Igor Klimkowski to wspaniały adwokat z przeogromną wiedzą prawniczą, zawsze stoi murem za swoim klientem. Osobiście się kontaktuje z klientami i dba o ich sprawy. Szczerze i serdecznie polecam, dawno nie spotkałam kogoś tak kompetentnego. Zostawiam numer telefonu bezpośrednio do pana mecenasa: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8376 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 16.07.24, 09:27 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to przede wszystkim gwarancja profesjonalizmu. Pan mecenas posiada ogromną wiedzę i chętnie dzieli się z nią ze swoimi klientami. Bardzo istotne dla mnie jest to, że pan mecenas kontaktuje się z klientami osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynamereck Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 28.08.24, 13:57 adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pana podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :) Tu Panią Mecenas zobaczyłam www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ A tu osobisty nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
helenaszczepanska62 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 04.09.24, 12:38 Bardzo serdecznie polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Jest to prawnik z ogromną wiedzą i jeszcze większym doświadczeniem. Pan mecenas dba o dobro każdego klienta osobiście, sprawy klientów są dla niego priorytetem. Bardzo dziękuję za pomoc i pozostawiam kontakt telefoniczny: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 10.09.24, 13:31 adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pana podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :) Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olgapaw7894 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 30.09.24, 16:51 Współpraca z Mecenasem Igorem Klimkowskim przebiegła wzorcowo. Pan mecenas ma ogromną wiedzę, którą chętnie dzieli się z klientami. Przede wszystkim największą zaletą dla klienta jest możliwość osobistego kontaktu z Panem Mecenasem. Zachęcam do kontaktu pod numerem 600 365 228. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 30.09.24, 17:51 Adwokat Magdalena Chróścielewska z KANCELARII ADWOKACKIEJ CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI najlepsza. 👏👏👏 WYGRANA 👌polecanko wszystkim:) Tutaj telefon +48 666 609 065 I jej blog rodzinne-prawo.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
koala16402 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 14.10.24, 17:04 Serdecznie i szczerze polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego! Przede wszystkim charakteryzuje go uczciwe podejście do klienta. Co jest dla mnie ogromną zaletą to to, że pan mecenas kontaktuje się ze swoimi klientami osobiście. Złapiecie go pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_new1 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 15.10.24, 16:28 Od spraw rodzinnych wiadomo, że najlepsza jest jest Adwokat Chróścielewska Ona potrafi bardzo dużo wygrać w sądzie. Nie uczy się na waszej sprawie, tylko wie wszystko. Prowadzi super bloga rodzinnego, gdzie jest mnóstwo pomocnych info rodzinne-prawo.pl/ . A Jej numer to nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaswoboda8 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 31.10.24, 12:40 Serdecznie polecam współpracę z panem mecenasem Igorem Klimkowskim. To gwarancja profesjonalizmu i ogromnej wiedzy. Pan mecenas posiada doświadczenie w prowadzeniu nawet najbardziej skomplikowanych spraw. Kontaktujcie się z nim pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_win Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 31.10.24, 15:00 Serdecznie polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską Podejście i załatwienie sprawy oceniam na 5 gwiazdek!! Wygrana. Pani ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA to rzeczywiście rewelacja!!!! Tutaj do niej bezpośredni telefon 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrap5678 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 10.11.24, 11:52 Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, doświadczenia i profesjonalizmu mecenasa Igora Klimkowskiego. Jest on bardzo zaangażowany i pomocny na każdym etapie sprawy. Do każdej sprawy i każdego klienta podchodzi indywidualnie. Możecie kontaktować się z nim telefonicznie pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
pukamarian Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 12.11.24, 14:06 Dostałem telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę wszystkiego. Nie zawiodłem się co do Niej i dziś dalej mogę spać spokojnie i dała mi wytchnienie. Polecam szczerze. Podaję namiary +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkolatanski Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 19.11.24, 19:57 Polecam Adwokata Jarosława Szkudlarka, pomógł przy bardzo ciężkim rozwodzie oraz przy pozbawieniu praw rodzicielskich żony, bardzo sympatyczny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkolatanski Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 19.11.24, 20:03 Polecam Adwokata Jarosława Szkudlarka, pomógł przy bardzo ciężkim rozwodzie oraz przy pozbawieniu praw rodzicielskich żony, bardzo sympatyczny człowiek, Numer 603 296 388 Odpowiedz Link Zgłoś
agatanowakk753 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 27.11.24, 13:30 Serdecznie polecam adwokata Igora Klimkowskiego. Dzięki swojej wysokiej kompetencji pomógł mi w wielu kluczowych sprawach. Co ważne, zawsze kontaktował się ze mną osobiście, bez żadnych pomocników czy też pośredników. Wiedza, doświadczenie i skuteczność - to cechy, które pan mecenas posiada. Numer bezpośrednio do niego: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 28.11.24, 12:29 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
aniaradecka60 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 14.12.24, 11:41 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim przebiegła na najwyższym poziomie. Kontakt z klientem zawsze osobisty, bez zbędnej zwłoki. Wiedza i doświadczenie w prowadzeniu spraw ogromne. Można dzwonić pod numer 600 365 228 i bezpośrednio umawiać się do pana mecenasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_kajetan Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 16.12.24, 11:45 W mojej skromnej ocenie zwykłej kobiety najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości choć mam nadzieje, że nie będę musiała już chodzić do sądów, bo bardzo się stresowałam podczas przesłuchania, choć wiem że miałam od początku rację i sędzia też tak na koniec powiedział. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
honoratakuchta1 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 22.12.24, 10:33 Mecenas Igor Klimkowski to niezwykle skuteczny adwokat. Jego podejście do klienta jest przede wszystkim szczere i empatyczne. Dba o dobro klienta, kontaktując się osobiście, co jest moim zdaniem naprawdę ogromną zaletą. Polecam współpracę i zostawiam namiary na jego kancelarię: www.klimkowski-kancelaria.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamarecka346 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 10.01.25, 15:13 Serdecznie i szczerze polecam współpracę z panem mecenasem Igorem Klimkowskim. Jego wiedza i doświadczenie pozytywnie wpływają na rozwiązywanie spraw na sali sądowej. Warto kontaktować się z nim telefonicznie pod numerem 600 365 228 - to bezpośredni numer do pana mecenasa. Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 13.01.25, 12:36 Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. Pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas topadwokat.com/lodz/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
sandrajablonska93 Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 03.02.25, 16:23 Pan mecenas Igor Klimkowski wyróżnia się profesjonalizmem, rzetelnością i zaangażowaniem w prowadzone przez siebie sprawy. Jest skuteczny, a dobro klienta jest dla niego najważniejsze. Bardzo dziękuję za osobisty kontakt i polecam numer do Pana mecenasa: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
rosakosa Re: Dobry Adwokat Łódź - ROZWÓD,ZUS 04.02.25, 11:20 Ja ze swojej strony mogę polecić Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewska. Prowadziła moja sprawę. Wszystkie pisma przygotowane perfekcyjnie. Miałam z Nią bardzo dobry kontakt. Zawsze pomagała i wspierała. Właśnie taki powinien być Adwokat. Do tego bardzo waleczna. Wygrywa w sądzie, sądy się z nią liczą, a przepisy i kruczki ma w 1 palcu. Tu jest komórka +48 666 600 773. Poczytajcie sobie opinie jakby co: www.oferteo.pl/kancelaria-adwokacka-adw-magdalena-chroscielewska/firma/3479467 Odpowiedz Link Zgłoś