Dodaj do ulubionych

Radio Parada

09.01.17, 19:41
Piszę z Wrocławia więc nie mogę sprawdzić radia na miejscu w Łodzi.Zawsze słuchałam radia przez internet ale od jakiegoś czasu jest problem,radio nie łączy przez internet.Czy na miejscu macie zasięg,jest tylko problem przez internet żeby go słuchać czy jak to jest?Szkoda bo to jest fajne radio,teraz nie ma co słuchać:)Pytanie jest takie-macie tam na miejscu zasięg tego radia,taki lokalny?
Obserwuj wątek
    • Gość: www.parada.fm Re: Radio Parada IP: *.galatea.pl 07.02.17, 15:56
      Hej! Zasię Radia Parada to całe woj. łódzkie. Możesz go słuchać online na www.parada.fm
      • egzostatyczka Re: Radio Parada 07.02.17, 17:35
        Przesadzasz że całe województwo łódzkie.Jak jedziesz autobusem do Wrocka i słuchasz radia przez komórkę to już po kilku kilometrach traci się zasięg,naprawdę.A ostatnio nie było Parady przez ok.3 tygodnie w internecie ale już jest i byłam ciekawa czy tylko w necie jej nie ma a jest na miejscu w lokalnym radiu w Łodzi.A tak w ogóle pozdrawiam słuchacza tego radia pewnie takiego samego fanatyka jak ja.Trzymaj się i pozdrowienia.
    • katmar89 Re: Radio Parada 13.10.17, 14:33
      O, miałam takie samo pytanie :D Ale już nam odpowiedż. Widzę, że nie tylko ja tak uwielbiam radio parada <3
    • restauratorkass Re: Radio Parada 03.07.18, 12:34
      w Warszawie łapie zasięg bez problemu, swoją drogą świetne radio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka